В зимното небе звезда блести, а от сърцето ми любов струи - декемврийчета :heart: тема 8

• 16 392
  • 273
  •   1
Отговори
# 270
Ах и аз искам погача голяма и да си викна приятелките, ама така ме е шубе от вирусите.
Вкъщи също няма място, а да ходим по заведения и да сме 15+ човека ми е рисковано.
На самата дата мисля да викна бабите, сестра ми и може би етървата.
Моето пък напролет за си събера приятелки като сложим някои ваксини. Пак ще си я орисат.
А ще ходите л3 на молитва в църквата?
На място ли се ходи да питам и запазя час? Хич не съм по тея неща🫣

# 271
Погача в заведение със сигурност няма да правя. Първото ми дете беше лятно бебе и се събрахме в един адски пек на ресторант. Беше много хубаво честно казано. Но сега не си го представям в този вид. По-скоро вкъщи с майка и майката на мъжа ми и сестрите ни. Нещо бутиково, в тесен състав. Не ми се иска и да пропускам, защото си е хубава емоция и повод да се съберат обични хора. А и като едното дете е имало, другото не върви да няма.

По повод така обсъжданите колики - и при нас не са мираж. Не помня как е било с първото, но сякаш не чак толкова зле. Сега има някакви критични интервали от 04 до 06 например, в които няколко дена подред ми спира тока. Пробвах няколко комбинации от пробиотици и продукти срещу колики и май най-добре е омнибиотик панда със санколик и малко биоамика. Плюс масаж и гимнастика с крачетата.

Някой питаше назад на какви прегледи е хубаво да се отиде с бебето - ортопед и кардиолог са на първо време до колкото знам аз.

Относно храненето - концерт по желание е положението. Нито следя толкова часовете, нито количествата. Понякога изяжда всичко, правя му 3 лъжици формула със съответната доза вода. Понякога му остава, а друг път в случаи като сега, яде всичко и след два часа е гладен още малко…
Водихме го на контролен преглед на 14-тия ден и беше наддал 260 гр, което нямам идея много или малко е, но казаха, че е ок.
Аз не съм се замисляла много много върху марката формула. Просто купих същото като от болницата. Чувала съм много добри отзиви за лактана ама ей така щото ми е щукнало няма да тръгна да сменям млякото…

Използвам момента да ви напомня да слагате бебетата по корем под една или друга форма и да давате витамин Д след 21 ден.

# 272
Jollie, какъв витамин Д да купя? Вигантол или нещо друго?

# 273
Заповядайте в новата тема. Ако имате идеи за полезна информация, може да пишете и ще я добавям

https://www.bg-mamma.com/?topic=1729681.new#new

Общи условия

Активация на акаунт