В зимното небе звезда блести, а от сърцето ми любов струи - декемврийчета :heart: тема 8

• 16 393
  • 273
  •   1
Отговори
# 225
Пиф, кураж!
И да не ти минават такива черни мисли! Още малко и ще мине! ❤

# 226
Пиф, с наднормено тегло ли си? След операцията не ти ли сложиха дрен?
Имам 10 кила отгоре и инсулинова резистентност. Гестационен диабет не развих, въпреки че постоянно ме плашеха с него. Но от дете рани ми зарастват трудно, събират гной, не нося обеци по същата причина. Тялото ми не харесва чужди неща.
Дренаж не се сложи и сега не слагат, защото като чуждо тяло може да предизвика още гной.
Пс: голяма подкрепа сте, момичета! Днес пуснаха ЦРП и е паднало на 90, беше 200.
Стискаме палци да спадне още. Секретът от раната показа стафилококи. Чакаме утре пробата от вътрешността на матката. Дано е чист!

# 227
Имам 10 кила отгоре и инсулинова резистентност. Гестационен диабет не развих, въпреки че постоянно ме плашеха с него. Но от дете рани ми зарастват трудно, събират гной, не нося обеци по същата причина. Тялото ми не харесва чужди неща.
Дренаж не се сложи и сега не слагат, защото като чуждо тяло може да предизвика още гной.
Пс: голяма подкрепа сте, момичета! Днес пуснаха ЦРП и е паднало на 90, беше 200.
Стискаме палци да спадне още. Секретът от раната показа стафилококи. Чакаме утре пробата от вътрешността на матката. Дано е чист!
Ти си нашият герой ! ❤🍀

# 228
Разбрах те, Пифче. Нали не си приела въпроса ми навътре, питах, защото аз съм и бях с дрен от операцията до изписването, т.е. 5 нощувки. Вярвам, че скоро ще се гушкате с бебчето и всичко ще е само спомен Heart

# 229
Кураж и късмет, Пиф! Всичко ще е наред. 🥰 Изпращам положителна енергия!

# 230
Ох нямам сили май вече, пак будувахме от 4 часа... вероятно не правя нещата като хората  , то пък нищо да не ми се получава както трябва- я памперса избил за пореден път, я бебка реве та се дере... уж заспала пък след малко вече е в рев🤯🤯🤯

# 231
Същата работа. Снощи пак рев, ММ ми вика да не се е наакала, направо откачих, викам му от къде да знам, целият ми живот минава над този повивалник. Тя крещи, сменям я, храня я, продължава да крещи, почва да повръща, нааква се, пак отивам да я сменям, пак повръща, реве, става време за другото хранене и така цяла вечер. На ден сменяме по 5 тоалета...или ги оповръща или при смяната на памперса, когато й вдигна крачетата да сложа новият почва да пикае и всичко се стича на бодито, ако ще й до носа да съм го вдигнала. Вече съм малко на автопилот. Но успях да направя цяла една курсова работа. Днес ми започва сесията. Значи ще продължим да ревем дружно вкъщи. 🤣

# 232
Днес и ние сме в серия на голям рев …
Люшкам, пея, слагам бибка, сменихме памперс, храня, гушкам, капки за колики давам … нищо и нищо
Те така той реве, аз плача с 2 реда сълзи 😬 Кучето в чудо се видя и то горкото
Бъркам ли някъде или просто си плачат бебетата не знам ..

# 233
Ами предният път докато установя бъркам ли или не то отмина периода 🫣 Много се бях депресирала, че не спя, беше ми криво и не си давах сметка, че ще мине бързо.

Тая вечер и ние 3-4 часа борби за сън. Заспа в 6 30 и баткото стана в 7 😁 Но до няколко седмици ще се установи по-добър режим вярвам.

# 234
Абсолютно, falan, и аз така си мисля. Сега много си сравнявам първите месеци с двете бебета - ми и двете е - и е до дете, но и до нашата нагласа.
До дете е със сигурност, първото ми ревеше за какво ли не. Но пък и сега сякаш, хем съм по-спокойна, хем май малко повече разчитам знаци защо е кисел и защо плаче. Пак не винаги де и пак ми е много гадно като реве и нервничи и не знам защо и как да го успокоя.

Но въпроса дали правим нещата правилно може би винаги ще ни гложди.

Много зависи от нагласата, обаче. Сега си повтарям и аз колко бързо минават тези периоди, как бебенцата не плачат, за да ни мъчат, а защото нещо тях ги мъчи и ще мине. С първото дете към 2рия месец вече бях на ръба на силите си, страшно депресирана, ревяща, мразеща мъжа ми. Но и там е до нагласа. Аз очаквах той да мисли като мен и да се сеща да прави много от нещата както аз очаквам. Сега просто му казвам и се разбираме много по-лесно. Нямам очаквания, с две думи, нито към бебенцето, нито към половинката. Преди бях тръгнала с нагласата, че ще е много розово всичко - е, не беше Grinning

# 235
  • Пловдив
Джи, номерът с повивалника е редовен. Оправяме тоалет, а те пишкат… Днес съм я измила на мивката, вече е повита в хавлия едната госпожица и се изпишка на хавлията. И аз сега почвам една курсова 😂 Или първо да закуся на бързо…

# 236
Даяна има две хавлии за баня, с едната обаче е в конфликт, докато я види я напикава, с другата може да откара и 2 седмици, но с тази даже края на банята не дочаква. Grinning Закусвай...то се е видяло, че не сме оцелили времето за магистратури. Grinning

# 237
Май всички сме в едно положение.. Моята София също плаче, особено вечер, слагам я да я кърмя, ядосва се, присвива се, колики ли са, после се чудя явно не й стига, дохранвам я всеки път различно - ту яде по 30,друг път 60,но не я насилвам.Като заспи и се чудя кое по напред да правя и съм като луда, вчера бях забравила яденето на включен котлон, моя мъж ми се кара, абе весело е 😁 Давам Лефакс и Омни биотик, не знам дали има ефект, дано до погачата се очовечи и вече е друго положението 🙂

# 238
И аз давам лефак и омни биотик  , чай на хип, масажи, черешови костилки топлим ... е да му се невиди нищо не помага. Ние сме ма адаптирано мляко - аптамил цезар, вече си мисля дали не е от него...
Момичета как успявате с тези магистратури....

# 239
Ааа аз не успявам. Имам 8 изпита, всичките са с някакви курсови работи към тях, до другата неделя трябва да съм ги минала всички, НО за сега съм направила една курсова работа и толкова. Grinning

Сели, ние сме с Фризолак и пак сме по същият начин. Не мисля, че е от млякото. Ние бяхме само на капки Колийф, сега включихме и Санколик (с масло от анасон, копър, мента и глицерин), за който съм чувала противоречиви мнения, но като й дадем от него почва да пръцка и сякаш това й помага и не се превива така. Пак си има часове на нервна криза, ама сякаш с една идея по-добре се чувства. А може и вече да си въобразявам, не знам. Grinning Но определено от тях пръцка и след това се успокоява малко.

П.С Да ви се похвалим, днес й правихме паспорт. Не съм луда, не бих закарала малко бебе по принцип, но просто ни се налага, та искаха да я снимат с отворени очи, но тя пък баш там заспа и нищо не можа да я събуди, така че сме спящи на снимката. Трябва да им я закарам в 03:00 да видят колко е ококорена. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт