💗Януарчета 2025 💙💛Тема 4🧡

• 19 779
  • 239
  •   1
Отговори
# 30
Честита нова година!

Поздравления за всички нови бебчета!

Благодаря на мамите, които споделят ценен опит и преживявания!

Бъдете здрави всички 🍀🍀🍀

# 31
Момичета, как вървят бебчета ви? Нашата беба е 10 дни напред и 36+2 е почти 3.200кг. Бебето е главично, с увита пъпна връв. АГ-то ме съветва за секцио заради миоми, притеснява я, че матката може да не контрахира добре, пъпната връв не я притеснява. Някоя с подобен проблем?

# 32
Честита Нова година, момичета!
Нека 2025-та година донесе на вас и на вашите семейства здраве, късмет и безкрайно щастие.
Пожелавам ви година, пълна с удовлетворяващи постижения и незабравими мигове.

# 33
Честита нова година и поздравления за бебките всички да са здрави и много здраве, щастие и късмет.Аз съм в 37 седмица по принцип има още време до термин ама днес имам леки болки и и много рязка промяна е настроенията нз на какво се дължи.на вас случвало ли ви сее. уш не съм тържа но ми е някак напрегнато сигурно е от хормоните.пеи вас как е в последните седмици

# 34
И аз съм в 37ма седмица. От 36та съм с менструални болки и стягания и болки и до никъде не водят все още. И нервите ме тресат и просто нямам търпение да идва моментът вече. Предният път родих в 38ма седмица и силно се надявам и този път да е така.

# 35
Сигурно е от това с предната ми бременност не помня да ми е влияело толкова много .сега просто някак е много напрегнато

# 36
За много години момичета!
На мен вчера новогодишно ми падна тапата🤣 сега сме в очакване…

# 37
За много години! Бъдете вие и семействата ви много здрави и щастливи!

Аз съм 37+4, имаме насрочено секцио за понеделник заради плацента 3-та степен. Хич не беше това, което исках и очаквах, но ще трябва да го преживея. Иначе постоянно си имам напрежение ниско долу, включително постоянни пориви за пишкане. Донякъде се надявам до 6-ти да тръгне самичка,  за да опитаме естествено поне, но да видим.

Успех на всички вече родили и бъдещи майки! 😊❤️

# 38
Здравейте момичета! Надявам се добре да сте прекарали празниците! Моята госпожица пак се обърна напречно а съм вече в 37седмица и 6 дни. Във Франция искат да я обърнат с ръце за да може да заеме правилната позиция( в Франция правят всичко възможно раждането да мине по нормален път). Мен разбира се ме е страх от тази манипулация защото не знам дали не е рисково за бебето.
Някой да е чувал или да е имал подобен опит?

Благодаря🙏

# 39
Здравейте и от мен, момичета! Честита Нова 2025 г! Нека донесе много здраве и любов за вас и семействата ви!

Честито и за всички нови бебчета Heart

Аз съм споделяла, че имам херпес тип 1 (симплекс), който ми се появява и в интимната област (не знам как е попаднал там...). В първите месеци на бременността ми избива 2 пъти - на устните и в интимната област едновременно. Сега не беше избивал от поне 4 месеца, обаче боледувах и от снощи съм с херпес на лицето (над устната). В интимната област не усещам да има нещо, но знае ли се...
Аз съм 35 + 5 г.с. , с АГ сме обсъждали естествено раждане, обаче сега се притеснявам, ако бебчо реши другата седмица да "тръгне", какво правим...
Иначе терминът ми е 02.02. На 07.01 съм на тонове и преглед и ще говоря с нея, но наистина не знам как да действам, хич не искам цезарово...
Дали има някоя мама с подобен на моя проблем сега или с предишни бременности?

# 40
Момичета, имате ли стрии? Как сте с килограмите?
До преди няколко дни ми нямаше нищо и вчера забелязах на две места червени линии и ги правя на стрии,бих постнала снимка, но не знам дали е удачно.. 🥲

# 41
До преди няколко дни ми нямаше нищо и вчера забелязах на две места червени линии и ги правя на стрии,бих постнала снимка, но не знам дали е удачно.. 🥲
Първият път нямах стрии до денят на раждането, след като родих станах като бенгалски тигър, нацепих се навсякъде, а се мажех ежедневно с Палмърс. Сега също все още нямам, но ще видим как ще е след раждането. Килограмите са +10 в 37ма седмица.

# 42
Аз имах херпес симплекс точно преди да родя - на устата. Също се притеснявах дали няма да се наложи секцио. Херпеса ми изби събота, на 22.12 и веднага си взех Фенивир ( без кортикостероиди е и може да се ползва при бременност). Мазах се буквално до преди да вляза на 25.12 в родилния дом.. Вземи си ако имаш възможност и започвай да мажеш.😄

# 43
Ще го погледна и направо ще се мажа. Лошото е, че не знам дали и в интимната област не е избило нещо и да е безсимптомно... Ще видим какво ще каже и АГ

# 44
13 кг съм качила в 38 г.с.
 Нямам стрии,мажа се с крема на so simple

Общи условия

Активация на акаунт