💗Януарчета 2025 💙💛Тема 4🧡

• 19 775
  • 239
  •   1
Отговори
# 195
Честито tennis_coach !! 🩷🩷 Да са ти живи и здрави бебенцата, а на теб бързо възстановяване Hug благодаря ти че разказа твоята история и ни вдъхна кураж 🥹
Аз също съм с близнаци за 11.02, затова и не съм писала в тази група, но я следят изкъсо тъй като всички очакваме до края на месеца нашите маймунки да излязат, а пък вече сме 36+6 Laughing

# 196
Честити дъщерички ♥️♥️ да са живи и здрави 🤗

# 197
Честита двойна радост! Да са живи и здрави малките принцеси! Да растат спокойни и щастливи! Simple Smile

# 198
Благодаря на всички за пожеланията!
Пожелавам и на вас здрави и доносени бебета и вие също да сте добре по време и след раждането. 🥰
Бебетата ми са добре, мен ме изписват утре, а тях ще ги виждаме два дена в седмицата за сведения за тях. Като ни кажат, че се хранят самостоятелно вече можем да си ги приберем вкъщи. Нямам търпение. Отделно ще мога да се цеда от нас и да си замразявам кърмата. От болницата не става изобщо това.

# 199
  • България
Благодаря на всички за пожеланията!
Пожелавам и на вас здрави и доносени бебета и вие също да сте добре по време и след раждането. 🥰
Бебетата ми са добре, мен ме изписват утре, а тях ще ги виждаме два дена в седмицата за сведения за тях. Като ни кажат, че се хранят самостоятелно вече можем да си ги приберем вкъщи. Нямам търпение. Отделно ще мога да се цеда от нас и да си замразявам кърмата. От болницата не става изобщо това.

tennis_coach, близнаците са деца двойно благословени! Да бъдат живи, здрави, много игриви и ненаситни и жадни за живота нов! 🍀🎉❤️

# 200
Tennis_coach,  ти си героиня Gift Heart
Да са живи и здрави малките принцеси! Бързо да наваксат в развитието и скоро да сте си вкъщи и трите! На теб бързо възстановяване!

# 201
Честото на всички нови майки ❤❤❤ Да са ви живи и здрави дечицата 🍀🍀🍀

Аз още съм в очакване, в събота ми е термина, в петък имам час в болницата. По принцип добре се чувствах, само единични стягания. Но от два дни сина ми е болен и е вкъщи и нещо днес няма сила за нищо. Коремът ми много се е смъкнал, бебето много ме натиска долу и едва стоя права.

# 202
Здравейте, момичета. Честити бебчета на всички. Нека бъдат здрави и носят само топлина в семействата! 🍀👼🩵

Имам въпрос към кърмещите мами. Как стои въпроса с храненето по време на кърмене? Пак ли трябва да се избягват същите неща като през бременността (суши, сурово-сушени меса и т.н.), или може да си хапваме вече луканки, прошуто и суши? 😄

# 203
Здравейте, момичета. Честити бебчета на всички. Нека бъдат здрави и носят само топлина в семействата! 🍀👼🩵

Имам въпрос към кърмещите мами. Как стои въпроса с храненето по време на кърмене? Пак ли трябва да се избягват същите неща като през бременността (суши, сурово-сушени меса и т.н.), или може да си хапваме вече луканки, прошуто и суши? 😄

Кърмила съм две години първото си дете, яла съм абсолютно всичко без никакви проблеми. Хапвайте си🍀

# 204
Аз си говорих с АГ, която скоро е родила и кърмила. Каза, че при нея бобови и млечни не са понасяли на бебето и ги е избягвала.
Иначе и аз знам, че трябва да се избягва само едно нещо при кърмене - отровни гъби Grinning Но може би е най-добре да се наблюдава бебето как му се отразяват различни храни.

# 205
Аз също мисля, че трябва да се избягват бобови и млечни, може би и зеле. Те образуват газове и колики при бебето. Иначе за всичко останало, няма проблем.

# 206
  • Варна
Аз от лекциите на които ходих през бременноста знам, че може да се яде всичко. Даже може да си позволявате чаша вино от време на време, не всяка вечер и цигари дори спомена, нещо от сорта на 1-2 на ден ли беше?
Но както и през бременноста всичко според мен е въпрос на разбиране и светоусещане.

# 207
Аз също хапвам всичко, онзи ден ми се хапваше суши и си взех. Следя бебка дали няма да има газове от нещо.Така открих, че като хапвам повече лук и су отразява и тя има газове. Гледам да не ям много боб, зеле пак заради газове. Мляко си пия с безкофеиновото кафе всяка сутрин.

# 208
Да са ни живи и здрави бебешоците на всички, и бързо възстановяване на майките! 🤗
Днес и нашето слънце се роди 💙. След 12 дни преносване, никакви контракции и най-сетне днес една индукция 😁
4300, 53см.
Ще си го кърмя, засука си веднага - дано и занапред е такъв лаком. Иначе в болницата има консултант по кърмене, дано уикенда е тук. Simple Smile

# 209
Честито бебче! Уау, 4300 гр, ти си мама герой! А е след толкова дълго прекосяване, направо шапка ти свалям!

Мами, в нашата епекриза пише да се даде еднократно Витамин К. По времето на каката и баткото нямаше такива екстри. Сега са давали в родилното и после педиатърката на 15ти ден даде - ходихме в същата болница, в която родих. На вашите бебчета давали ли са Вит. К? Явно е нещо от скоро като тенденция.

Общи условия

Активация на акаунт