КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 721
  • 781
  •   1
Отговори
# 585
Не гледам тази седмица, че не съм и в БГ. Повтарят ли всичките вечери или имаше нов епизод?

Коя Саня? Армутлиева или Борисова?

# 586
Саня Борисова.
Само в понеделник и вторник имаше нови епизоди тази седмица

# 587
О, Мис Флегма... ясно. Добре, че не съм гледал.

# 588
Виа Аристотелис е отговорът, познаха.

# 589
Това за нидерландското летище, което ще е кръгово като писти, а сградата вътре... го бях чел някъде миналата година, в един форум за пътешествия и разсъждаваха как точно ще излитат тези самолети, когато пистата не е права. Та оттам го запомних и ... в случая познах верния отговор.
Но за Виа Аристотелис не познах Grinning

Само на мен ли ми се струва ненормално едната част от публиката да яде сладоледи, а другата част от публиката да ги гледа?

# 590
Може би дават сладоледи и на другите, просто не го снимат..
.

# 591
  • София
Не им дават, според мен.
Сегаааа.... ако има момченца и се притесняват да не им стане нещо, защото другите ядат садолед, а пък те - не.... да си преценяват по-внимателно зад кой капитан ще изберат да застанат. Simple Smile
Аз лично съм "Тийм Милица" форевър, ама никой не ме  е поканил да присъствам в студиото. И ще ми е все тая дали ще ям сладолед или не. Simple Smile

# 592
То и аз сигурно изобщо няма и да го ям, дори и да ми дадат сладоледа. Но ще е супер тъпо...ако ям някой да ме гледа и да не може да яде. Понякога на човек му се дояжда. Ситуацията е малко кофти, тук не са го измислили окей.

# 593
Много е неприятно, разбира се,
въпросът е лесен, за да се отговори правилно- така се изкривява състезанието,
 после едните ядат,
а за другите гледат, без да са загубили    ...

# 594
Голяма работа, че не ядяли сладолед. Да не са бебета, ще си купят навън, ако вземат да примират от желание за сладоледа. Това е игра - едните печелят, другите - не.

# 595
Няма драма, разбира се. Но е леко неприятно. Ти.. на две деца, ако купиш само на едното сладолед, а другото стои и го гледа как яде.. ще ти бъде ли приятно? Независимо дали едното е загубило в игра, бас или другото е наказано заради нещо... каквото ще да е. Едно е парична награда за публиката или там какво беше... безплатно "Строител" за 1 месец, друго е да гледаш как друг яде.

Тази вечер пак е стар епизод, нали?

# 596
Повторение е

# 597
другите не са загубили, те не са получили шанс да спечелят,
ако ситуацията беше- който отговори правилно,  ще получи сладолед, бива,
но едните нямат шанс,
освен това въпросът е лесен, та да се отговори правилно, което също не е ок ...

# 598
  • Разпиляна във въображението
И на мен ми се ходи. Аз съм от Пъдев. Но се чудя как така публиката е толкова сдържана. На много въпроси съм се смяла с глас, а те...

# 599
Публиката е повече от възрастни хора. Те може би не схващат хумора...

Общи условия

Активация на акаунт