КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 722
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
Утре дали ще е нов епизода?

# 571
  • у нас
Утре дали ще е нов епизода?
Стори ми се, че рекламираха стар.

# 572
  • София
Ооо, моят приятел (и по едно време колега в радио Експр) Боби Лазаров - един истински експерт по АА/НЛО и феномени... и Поли Недкова (която - да речем - ще ми е интересна КолкоДЗ)! Лека изневяра, заради Боби, нека Силата бъде с Пъдеви!
Честита нова седмица със забава, веселба, вечеря и по нещо любопитно. (Нека ви върви и всичко да ви се решава/изпълнява от раз!) Наздраве!

# 573
Боби е голям шегобиец. Laughing Защо не грам злато?

# 574
Днес много лошо формулирани въпроси, подвеждащи с премълчаване. Това с клавиатурата беше върхът направо.

# 575
  • София
За сметка на тях, мнемоничната песничка със спектралните класове на звездите си беше магия Милица (т.е. ММ - също като майко мила)

# 576
Да, методът е известен, макар да не знаех отговора и да не се сетих.
Но в един американски колежански филм крадяха отговорите на теста и после съчиняваха песнички (явно директното преписване е невъзможно).

Помня и нещо подобно:
- Ирина, русская девочка, всегда тануцет полка.

За това имаше и готин виц Wink

# 577
  • София
Бърдаров и Йоко в разменени отбори. Начало с шантав готин въпрос.
Уф, премиерните епизоди май свършват, какво ли ще ни пили нервите и взора сетне цяло лято...
Радвайте се, докато има.

Ами... с 2 думи: това беше.
До ваканцуването - още няколко повторения (но аз ще си ги гледам) и летния разтопен сладолед с изтекъл срок на годност - та до есента. (Пък дано Дизи да не е бил прав - и новите епизоди, ака не им се свидят, да са били повече от 5.)

Последна редакция: вт, 24 юни 2025, 21:27 от EmBrother

# 578
Е този с Миро и Алекс от Острова така и не го излъчиха... :/

# 579
  • София
Да оставим настрана повторението.
Трябва да се четат повече крими-шпионски книги (и да се гледат съответните филми). "Птичето кацна в гнездото" е код за завръщане на президента в Белия дом: кацнал и докаран, кацнал на ливадата, завърнал се от някъде навън.
(Но, признавам - не бях за "босненското обсъждане", а за "предстартовото броене" - тия нещо не ги помня от художествените пресъздавания.)

# 580
Саня на какво е заприличала? Едва я познах

# 581
  • София
Много е отегчена, чакам я да заспи всеки момент..

# 582
  • Варна
Саня какво е направила с лицето си?

# 583
Освен това Саня има леко нездрав жълтеникав цвят на кожата. И аз да похейтя. Yum

# 584
  • у нас
Имам чувството, че си е дръпнала очите от лифтинг и си е надула устните.

Общи условия

Активация на акаунт