КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 726
  • 781
  •   1
Отговори
# 555
Е, тя слушала, но не разбрала явно.

# 556
  • София
Дизи, не бях у дома (и на комп., но гледахме на пресекулки). Уважавам Бърдаров, Йоана ми е "която и да е". Играта не беше лоша. По-скоро ми остана вЧепеТЛението, че не само на една питанка - имаше отговори, в които и 3-те опции бяха приемливо възможни. И, че малко пари натрупаха, а Пъдевият тандем ги изработи накрая заради мъничко по-добри финансови възможности.
Скрит текст:
Любопитно ми беше още, че в семейството, дето бяхме - по това време не гледат друго от богат избор на IPTV при тях, върви КДЗ, ала е повече като приятен фон на вечерята. И разговорите течаха, все едно сме на "Новините": двете войни, общината, нашите крадльовци и пръDLьовци от обичайния медиен пейзаж...)

# 557
Учудих се, че Георги Бърдаров не е чувал за Чичо Стоян...

# 558
На Йоана, т.нар. "Йоко", толкова й е капацитетът. Не помните ли във ВИП Брадър какъв "мозъчен донор" беше. И там имаше игри за знания, в които изобщо не блесна. Кариера, за която никой не е чувал, но самочувствие в излишък Wink

# 559
Георги Бърдаров години е писал въпросите на "Стани богат".

# 560
  • у нас
Георги Бърдаров години е писал въпросите на "Стани богат".
Уау, не знаех. Мислех, че е над 60 г, а той е 73-ти набор. И да не е чувал за чичо Стоян...

# 561
  • София
Оставете настрана сладоледите, направо си е време за Наздраве!, вечеря и веселие. Знанието е бонус.
Да ги видя аз радио колежките... колко знаят/не знаят.
(биТивитУ как са се минали да ни отпуснат свежи епизоди? Въх, не е за вярване.)

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 20:59 от EmBrother

# 562
Оставате настрана сладоледите, направо си е време за Наздраве!, вечеря и веселие. Знанието е бонус.
Да ги видя аз радио колежките... колко знаят/не знаят.
(биТивитУ как са се минали да ни отпуснат свежи епизоди? Въх, не е за вярване.)

И по-важният въпрос е "Колко още време ще е тази прИмоция?"

# 563
  • у нас
Надявам се да е поне до края на месеца.

# 564
В "Речта на краля" си спомням, че му слагаха нещо на ушите, за да не се чува как заеква когато чете. Та си мисля, че и тук е подобно.

# 565
  • София
А този път и двата използвани жокера спечелиха с отговорите си. Хубава вечер беше.
Дано ни поглезят още малко (поне до края на месеца).

# 566
  • у нас
Последният въпрос ми беше много интересен. Радвам се, че единият отбор го уцели. Забавна вечер се получи.
Сега Милица я дават в следващото предаване по Бтв /Кажи честно/. Е, повторение е, но феновете й ще се радват.

# 567
Дано ни поглезят още малко (поне до края на месеца).
Доколкото разбрах са 5 новите епизоди.  Едната радиоводеща я чувам и виждам за първи път. Потърсих в Гугъл къде ли се подвизава тази Цветана  и то ми излезе... противното БГ радио. Ето защо не съм я чувал. Това радио не става за слушане, хаха.
А кака Ива няма нужда от представяне. Сега си пускам епизода, дано е интересен.

# 568
Дали ще излъчат епизода с Миро и Алекс от Острова на 100-те гривни?

# 569
  • София
Много хубаво не е на хубаво. Или всеки ден гювеч много ще ни дойде...
Това е повторение.

Общи условия

Активация на акаунт