КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 764
  • 781
  •   1
Отговори
# 540
  • España
Честно казано , епизодите с докторите са ми едни от най-забавните и интересните , така че изобщо не съм разочарована , че повториха един от тях !
Иначе, Миро и Алекс ми бяха любимците от ОСГ и ми се иска да ги видя в любимия ми формат ! Но …..явно ще се наложи да почакам ….

# 541
  • София
... вероятно (при готини участници) и БЕЗ, но пък със салатка и аперитив по това време - и повторенията са ми пО-приятни от повечето т.нар. шоА (еле Тупаревите), дето текоха до преди някой ден.
А и - с оглед характерът на предаването - повторението е майка на знанието. Особено ако запомня нещо от изследванията на "магаданските" университети по света по въпроси като кръстоската между змия и таралеж, или диня с муха. Simple Smile
За мнооого младите, гледащи и четящи тук:
отг.
Скрит текст:
1. метър и половина бодлива тел
2. режеш динята и семките излитат сами
Бонус: кръстоска м/у лъжица и куче - Снууп Дог
Beers Добра вечер и наздраве на всички!

А по повод "японския въпрос":
Скрит текст:
гледалите "Шогун" имат предимство в прочита и произнасянето -
- Уакари мАстика? - Хай! Две дозо.

Последна редакция: чт, 05 юни 2025, 20:39 от EmBrother

# 542
Мирослав Джоканов и Александър Гюров.
Ехааа, това ще бъде кеф на макс за мен Hands Clap Петима любимци накуп в едно предаване не си спомням да съм гледала досега Heart Eyes

# 543
Какво се случи къде е епизода с Миро и Алек

# 544
  • у нас
Какво се случи къде е епизода с Миро и Алек
Ще го излъчват на есен.

# 545
Докторите вече съм ги гледала.
Много гадно да ни повтарят със стари предавания. Ние сме фенове и всичко сме изгледали.
Наказват ни, задето сме на работа, а не на море.

# 546
То представата за море от едно време (като беше достъпно предимно Черно море) си беше (юни), юли и август. Сега масово хората ходят на юг. Аз също предпочитам Турция, Тунис, Египет, Гърция, където е самоубийство да се ходи на почивка през юни, юли и август. Моите почивки са все през есента. Баш когато тв сезонът е в разгара си Grinning
Ако от НОВА и БТВ се съобразяват предимно с ученическите ваканции...(тоест, че семействата още не са тръгнали на море), хубаво, ама то и през юни децата са на училище.  А пък ваканцията е до 15 септември, тогава защо пускат форматите още от 5-6 септември?
Има нещо сбъркано.

# 547
  • София
Разменени гости от вчерашната "сгрешена" (разбирай: стара, повторена в ефира) игра. Обаче, надписът "Премиера" е сложен. Програмните редактори в нашите телЕвизии правят вс.възможно да си оставят ръцете и да разгонят по-грамотната публика...

# 548
  • София
Трябва да ви призная, че комбинацията "семейна/каквато и да било вечеря-отпускане от деня-нЕкво шотче там с доматките-ония в студиото на КДЗ" ми действа наистина (вече) пристрастяващо. Намирам, че и повечето повторения (дори да помня части от тях) са ми също толкова релакс и веселба плюс поне нещо научено.
Имам предвид и вчера, ето и днес... Кадиев хапва сладолед, в Пъдевия тим  ония се мъчат с глупост, Бобчева обича всички... (безценно!).
Ами, понеже аз мазохистично гледам едни от вечерните конфронтации-спекулации-катастрофи, наречени "Новини" - ама включват сетне студиото на КДЗ и вечерта ми става леко по-светла от натуралното свечеряване навън.

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 11:22 от EmBrother

# 549
Снощи не изтърпях просташките шеги към Милица и ги изключих.

# 550
  • София

Интервю с Милица, днес в Блиц (но си е приятно и семпло):
https://blitz.bg/nad-55/milica-gladnishka-mnogo-neshta-se-sluchv … _news1089932.html

# 551
Във фейса рекламират нов епизод С Георги Бърдаров и Йоана Захариева. Дали е гаф или са решили да ни поглезят? Joy

# 552
  • у нас
Във фейса рекламират нов епизод С Георги Бърдаров и Йоана Захариева. Дали е гаф или са решили да ни поглезят? Joy
Нов епизод е. Сашко е с пръстен. 😉

# 553
И утре ще е нов.
Британски, нищо не каза за днешния епизод, ааааааа

Последна редакция: чт, 19 юни 2025, 00:04 от diziler

# 554
  • у нас
Много се забавлявах снощи. Въпреки че Йоана не ми е много лицеприятна. Има нещо, което ме отблъсква, когато я видя. Жалко, че с годините не си промени държанието. Продължава да упорства и да се инати, макар че бръщолеви глупости понякога. Предната вечер точно слушала една австралийка, която точно говорила за боровинките и Йоана убедена във верния отговор, дори не остави Милица да разсъждава. А какво излезе? А, изненада! Верният отговор бил друг.

Общи условия

Активация на акаунт