КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 777
  • 781
  •   1
Отговори
# 525
В тикток гледах че тези от 100те ще са гости. Голям гаф.

# 526
Във Фейсбук пишат, че станало гаф и пуснали епизода от 04.06.2024. На мен чак ми звучи абсурдни.
Е то днес не е ли точно 4 юни? Аз не съм гледал още нищо тази седмица. И преди малко пуснах понеделнишкия епизод с Диляна Попова и незнайният актьор.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 23:44 от diziler

# 527
  • у нас
Във Фейсбук пишат, че станало гаф и пуснали епизода от 04.06.2024. На мен чак ми звучи абсурдни.
Е то днес не е ли точно 4 юни? (Дългочаканата дата на конвергентните доклади). Аз не съм гледал още нищо тази седмица. И преди малко пуснах понеделнишкия епизод с Диляна Попова и незнайният актьор.
4 юни е. Но епизода е от същата дата, но от миналата година.

# 528
Стар е , защото Кадиев няма пръстените на ръцете си. Вчера ги имаше.
E това няма никакво значение. Ако снимат примерно в събота 3 епизода и в неделя 3 епизода, предполага се, че е бил в двата дни на снимки с различни дрехи и пръстени (или без пръстени). Може едната вечер да ни дават епизод сниман в единия ден, на другата вечер епизод сниман другия ден...

@Sinara, интересно. Още не съм стигнал до тазвечершния епизод. Ама ще се загледам в прически разни... Милица  различна ли е от снощния епизод?

# 529
Още в началото се усетих, че е запис отпреди. Сашо каза нещо от рода :Във вчерашния епизод спечелиха Пъдев и Д-р Ненков, а вчера бяха други съотборниците на Милица И Пьдев.

# 530
Това с пръстените го казвам , защото уж днескашния епизод по Това време още не беше женен май. Ако бъркам се извинявам. И другия пръстен е от тези новите от samsung и затова се усъмних. От както е женен той не сваля пръстените.

# 531
По традиция от юни месец БТВ повтарят всичко. Виждам, че и "Кажи честно" повтарят, и "Стани богат"... Сякаш всичко живо се е изнесло на море и никой не гледа тв. Супер тъпо мислене. И да имат заснети нови епизоди, къткат си ги за есента.

# 532
Предишният ден, беше 03. 06., даваха нов епизод, когато беше РД на Милица...

# 533
Питах френд, който работи в телевизията. Има новозаснети епизоди,  но ще ги дават през есента. Вчера са го решили великите програмни умове в БТВ. Даже е трябвало от понеделник да са на повторения. Юни месец вече бил “летен сезон” и всичко било повторения винаги.

# 534
  • у нас
Diziler, благодаря за информацията! Жалко, че така са решили. Ще се задоволяваме със стари епизоди. Ще си припомним различни трикове поне.

# 535
  • София
Наистина жалко. Дизи е прав: като че всички вече сме се изнесли от града и не ни интересува какво има за гледане вечерта.
А дори ваканцията на ония михлюзи от НС не е отпочнала още. Нефелно мислене, ама то в телевизиите какви ли работят. Нали знаете: който може - го прави, който не може - учи другите...

# 536
  • Разпиляна във въображението
Аз ще мога да наваксам със сериалите.

# 537
Кои от участниците в О100Г са били в промото?

# 538
Мирослав Джоканов и Александър Гюров.

# 539
Супер. Ще ми е интересно да ги гледам.

Общи условия

Активация на акаунт