КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 787
  • 781
  •   1
Отговори
# 510
  • у нас
Ох, Doli, много ми хареса. Размя ме. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 511
  • София
Без да ме е срам - и аз съм за Уайфая. Ако игнорирам, че захранва "с електричество" - антените на устройствата (каквито и да са - WiFiто не идва от Господ), всъщност, могат да са просто жици. Да видим, де. Голям спор, голяма дилема. А и другите отг. ми се струват по-нефелни.

(Ег_ти, ортодоксалните, които държавата Изр продължава да храни - докато те не работят нищо...)

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 21:05 от EmBrother

# 512
  • у нас
Много интересен въпрос и отговор. Научихме нещо ново. Не вярвах, че Зейнеб ще познае.

# 513
  • Stockholm
Spetskaka, шведският сладкиш се произнася  спетскАка,  а не спеткакА.

# 514
Миличка Милица, ЧРД! Да си здрава, да те обича мъжа ти и да внимава, че колкото хора те обичат, ако те нарани ще го оскубем!

# 515
Страхотна Милица! Да е жива, здрава, щастлива и дъъъълго време да ни радва!

# 516
  • София
Още една хубава, зареждаща с настроение, вечер - напук на шиб__ията, в която живеем. Нека седмицата продължи така!

# 517
След верния отговор. Думичката "почти" валидира въпросът като коректен - с оглед на формулирания отговор. Но и аз се колебаех са чимовете трева (рекламодателите да си ядат банерите).

Шашна ме с познанието за "водната мечка" - ака "тардиград". Президентът е прав - тя не просто озвучава/дублира поп.наука филмчета, тя се учи непрестанно.

Обаче да не пропусна и "Браво!" за режисьора и историческите му познания.

Хайде де, няма начин човек от моето поколение да не знае за копието. А и се измисля лесно с логика. Според мен Кадиев си знаеше, ама по някаква причина сбъркаха нарочно.

За бавноходките също се е писало често, а и другите две опции бяха абсурдни.

Толкова за сега от мен, гледам със закъснение.

# 518
Защо повтарят стари епизоди??

# 519
Интересно, защо са пуснали повторение днес.

# 520
  • у нас
Давали ли са го? Пише премиера.

# 521
Стар е , защото Кадиев няма пръстените на ръцете си. Вчера ги имаше.

# 522
Някой знае ли наистина,защо БТВ свали премиерния епизод на "Кой да знае"? Дори са махнали промото от фейсбук страницата,което беше с участници от 100-те гривни. Доста странно?!

# 523
  • у нас
Мда, и надписът Премиера го премахнаха.

# 524
Във Фейсбук пишат, че станало гаф и пуснали епизода от 04.06.2024. На мен чак ми звучи абсурдни.

Общи условия

Активация на акаунт