КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 789
  • 781
  •   1
Отговори
# 495
Обаче, за да не сме чак толкоз ентусиазирани - рекламите са като за 3-часово предаване!
Как не ви е срам, бе Тивито...
Ми що го гледаш в реално време? Наистина рекламите са губене на време. Пускай след 20.20 ч. отначало.

Аз още не съм гледал епизода от тази вечер. Валери Генов беше първо в БНТ1. И при последния му ефир в сутрешния блок, водещият тогава (Иво Никодимов) пусна една сълза при сбогуването, хаха. От следващата седмица Валери Генов беше вече в БТВ.
Той участва в няколко предавания на БТВ напоследък,  Аз обичам България, Кажи честно, Колко ми даваш... не блесна с някакви особени знания. Даже в "Колко ми даваш" ми направи впечатление как не успя да отговори на неща за години, свързани с доста популярни личности и събития.

# 496
Аз също гледам предаването по-късно и превъртам на рекламите.
Валери Генов е симпатяга, не беше чак толкова зле...

# 497
Имаше един отговор на въпрос от вчера,който беше погрешен,но сега ме е яд,че не мога да се сетя кой беше... Yum

# 498
Слабичък старт тази вечер. Confused

# 499
  • София
И поредно слабо представяне на пишещите въпроси/отговори. Бастет наистина е богиня-котка (не бог).
За нея се твърди още, че е древната богиня на нашите тракийски племена, която е ръководела всичко случващо се с тях. Това дори може да се прочете в мрежата сред първите 3-4 линка, ако попиташ. А Л.Живкова копа и проучва Странджа, понеже там има светилище на Котката.
И Пъдев (че и сестрите му - щом не са му рекли), и текст-редакторите се излагат.
Засега - наистина слаба вечер. Но удоволствието ми - с вечеря и малко Узо не е накърнено.

Още 1 инфантилно написан въпрос/отговор - за замразените шишета и дъската.

# 500
Гледам със закъснение и се смея с глас Smile

# 501
  • София
Такова предаване нЕма! Внимавайте - като гледате - да не се задавите! Опасно си е.
По музикалния въпрос. Моите колебания бяха Бийтълс/Нирвана. Макар да съм чел биографии на Стоунс. Обаче и Ван Хален имат (мисля, 2-я) албум, правен за 5 дни. Вероятно и други. Забравянето на текстовете подхождаше най-много на Нирвана.
Хубава вечер, хубаво обещание за почивните дни - като настроение и смях. Слънце и щастие с близките - до понеделник, дружина на койдазнаещите!

# 502
Толкова се смеем с тези шемети! И все казват - "То това няма да го излъчат". Ама, добре че повечето го излъчват.
Ако отида, ще седна в отбора на Пъдев, за да виждам по-добре Милица.
Но като гледам- в публиката са повечето пенсионери с жилетки и якета, явно е доста студено.

# 503
  • София
"Бием клапа", както рече Кадиев и отбелязваме поредния вече не толкова дълъг понеделник (колкото по едно време като беше единствен епизод за седмицата) с вечеря, веселие и знание (евентуално). Наздраве с КДЗ!

# 504
Днес Милица има рожден ден. Да е жива, здрава и все така забавна  🎂

# 505
  • София
Президенте, тенкс за инфото (ако ония на живо бяха пропуснали).
Обаче пък я уважиха и ми стана много приятно - абе, чудесен екип са си всички. И нека трупат рейтинг, почитатели и интересни питанки с отговорите им.
(Ако тя или близък чете тук:) Милица, ЧРД! В моето семейство те обичаме. Да си здрава, знанията и гласът ти да не ти изневерят никога. И да си все толкова усмихната и чаровна.

# 506
Много зрители я обичат и й се радват, аз и моето семейство сме от тях.
Нека е все така чаровна, усмихната и знаеща!

# 507
  • София
След верния отговор. Думичката "почти" валидира въпросът като коректен - с оглед на формулирания отговор. Но и аз се колебаех са чимовете трева (рекламодателите да си ядат банерите).

Шашна ме с познанието за "водната мечка" - ака "тардиград". Президентът е прав - тя не просто озвучава/дублира поп.наука филмчета, тя се учи непрестанно.

Обаче да не пропусна и "Браво!" за режисьора и историческите му познания.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 20:37 от EmBrother

# 508
  • у нас
Да е честита Милица! Да продължава да ни радва със знания, усмивки и забавни моменти!

Зейнеб странен аутфит е избрала. Все едно е сумист. Или по-скоро в костюм от онези пластмасовите, с които се бият по различните предавания.

# 509
  • Sofia
Зейнеб странен аутфит е избрала. Все едно е сумист. Или по-скоро в костюм от онези пластмасовите, с които се бият по различните предавания.
Прилича на тардиград 😆

Общи условия

Активация на акаунт