КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 598
  • 781
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Аз заложих на 13 🤣

# 706
  • España
Аз съм леко изненадана . Нищо не ми подсказа , че това е началото на новия сезон . По-скоро беше като един от поредните епизоди …Не , че не ми беше интересно , но очаквах повече ….ентусиазъм ли….уж рекламираха ново правило ….

# 707
Може би с новите правила ще са от следващата седмица.

# 708
  • София
Те тези епизоди бяха заснети. Нали го спряха ей така и не ги излъчиха, а започнаха с повторенията.
Голям хаос е в БТВ, но предаването е супер.

# 709
А не трябваше ли да започнат с други гости - Миро и Алекс от Островът на 100-те гривни? Аз от края на миналия сезон чакам да го пуснат Rolling Eyes

# 710
Хванах Сашко в грешка вчера - Бенджамин Франклин не е бил президент на САЩ, а един от "бащите на нацията". По-късно първи президент става Вашингтон.

# 711
  • у нас
Вероятно епизодът е заснет пролетта. Всички са облечени /като изключим Милица и Пъдев/ дебело - дълги ръкави, якета, сака.
Какво ли ще е новото правило?

# 712
В Инстаграм в рекламна снимка на новия сезон Пъдев е с мустаци!

# 713
  • у нас
Може би, заради някоя постановка.

# 714
  • София
Почвам да се ядосвам на Милица. Отчитам, че и публиката взима да се отдалечава от нейния отбор: (според мен) едно, че изчисленията на последното залагане изобщо не й се отдават - Пъдев е властелинът в "счетоводната математика". А отделно, някак (малко) несериозно се държи в отделни въпроси. Ядосвам се.
А тази вечер и екипната й партньорка хич не ми импонира като знаещ участник. Но по-добре каквото е, отколкото само повторения. Наздраве за тази вечер (бих я озаглавил: екологичната вечер).

# 715
  • София
Съгласна съм с Емо, каквато и категория да избере Милица,  съотборничката й се налага и променя изборът й... А като подкрепа за отговорите никаква я няма.

# 716
  • София
Сребърната акула - всъщност, е малко шаранче. Доколкото помня от ходенето ми по водоеми с приятел (който знаеше доста за рибите - там и по аквариуми).

ПП. От тъй дадените отговори - естествено, че Атакама. (Отчитам хитро подвеждащият формулиран отговор за Австралия.) Е, по-малкото, подкрепили Милица спечелиха повече. До утре, банда!

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 21:30 от EmBrother

# 717
Поредната неточност на редакторите - кабелът на зарядното няма трансформатор, трансформатор има адапторът, в който се включва кабелът. Или се маха, ако зареждаме само с кабел от лаптопа например.

# 718
  • България
Кой покани Явор Бахаров? Разочаровах се. Не искам наркомани.

# 719
  • у нас
Явор и друг път е бил. Ама съотборникът на Милица само се налага и грешат съответно.

Общи условия

Активация на акаунт