КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 566
  • 781
  •   1
Отговори
# 735
Извинявам се за невежеството Cry , но кои са тези толкова очаквани Миро и Алекс?

# 736
Извинявам се за невежеството Cry , но кои са тези толкова очаквани Миро и Алекс?
Предполагам, че са участниците от сезон 1 на Островът на 100 те гривни.
Мирослав Джуканов и Александър Гюров

# 737
Да, и аз мисля, че поради някаква причина са се отказали да излъчат Миро и Алекс. От днес ще започват най-новите епизоди и явно този с Миро и Алекс ще си остане неизлъчен :/
Не мисля, че са се отказали, може би е ги излъчат сега.

# 738
  • España
Моята теория е , че епизодът с Миро и Алекс може да го излъчат непосредствено около започването на “Предателите” (Островът на 100те гривни “ беше миналогодишното ново реалити на бтв , сега ще е “Предателите” ) …някаква такава ….ефирна логика ….🥴

# 739
Милица е много красива днес, отива ѝ този цвят на косата. А Пъдев дано е пуснал мустак само инцидентно за някоя роля, че ще го отхаресам Grinning, ако остане така.

Извинявам се на хората, на които евентуално сме досадили с мрънкането за Миро и Алекс, но някои от феновете на риалити състезания много си ги харесахме от Островът на 100-те гривни и искаме пак да ги гледаме. Всъщност сега си мисля, че има шанс да пуснат и техния епизод, но тази вечер са извадили тежката си артилерия в лицето на Мартин и гарантираната забава майка-син, заради борбата за зрители с конкурентната телевизия и Игри на волята.

# 740
Съжалявам,но Пъдев с тия мустаци има аграрно-тарикатски вид... Yum

Въпросите са интересни.
Последният въпрос – най-логично е баскетбол,но знае ли се...

# 741
Joy Поредния култов момент

# 742
Има цистерни и с правоъгълна форма...

# 743
Пъдев не го харесвам с мустак...
Катето малко е заприличала на мъж.

# 744
Ох, в рекламата превключих на Игри на волята и представят един участник, който работи като охрана на Мартин Joy  Наистина всичко е шуробаджанащина в нашите телевизии, няма случайни хора в никое предаване Satisfied

# 745
Милица много се е разхубавила. Пъдев махай тоя мусака, че мязаш на селски ерген.

# 746
  • София
Поздрави на жадната банда тук (за шоу и любопитни знания)! Дочакахме.
Обаче отбелязявам тутакси поредно нефелно задаване на питанка. Онази, дето мъжете целували жените, "когато отиват на работа". Не ми се прави скршот в момента - и не е чак болка, ама след запетаята е двусмислено не кой кого целува - а дали
а/ мъжът целува жената, понеже излиза за работа;
б/ мъжът целува жената (от вътрешната страна на вратата), понеже тя отива на работа;
В отговорите бяха валидни и двата пола. Но, примерно в отговора за "кръшкането" двусмислието е хумористично ("черно") реципрочно - той остава у дома, нея я няма; той не отива на работа, но тя тъй мисли.
Както и да е. Направи ми впечатление просто - особено когато "магаданските" учЕни все нещо изследват...

# 747
днес беше супер. смях се с глас. Мартин беше ок. Пъдев с тоя мускак беше зле, дано скоро го махне.

# 748
Много готин и забавен епизод, въобще не съм обръщала внимание на някакви евентуални грешки във въпросите.

Аз това предаване не го гледам за да науча нещо (това е допълнителен бонус), а заради забавната интеракция между участниците и интересните разсъждения по въпросите.

# 749
Да, и аз го гледам, заради същото. Сега гледам епизода от снощи... (че заради Къщата на инфлуенсърите, Игри на волята, Ергенът и т.н., то не остава време) Grinning
Забавни са всички. А Катето Евро да каже "това гадно ко*еле беше осиновено, намерихме го в кофите"... направо ме разби, хахаха.

Общи условия

Активация на акаунт