КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 579
  • 781
  •   1
Отговори
# 720
Залагам на дървена бомба. Щото англичаните са шегаджии... Yum

# 721
  • Разпиляна във въображението
С ММ имахме чувство, че Бахаров или е пил нещо, или нещо друго. Не беше някак на център.

# 722
  • България
Вчера и двамата гости бяха не особено начетени. Искам по-силни гости!

# 723
  • София
Ако визирате "летящо прасе" - това са снимките за обложката на албума Animals на Пинк Флойд.

# 724
  • България
Много шантав въпрос за кукувицата.

Скрит текст:
Днеска очаквах да видя Милица на живо на концерт в Пловдив с нея, Есил Дюран и Камелия Тодорова, но ни отмениха концерта в последния момент и пак гледам Кой да знае.

# 725
Днес доста ме дразнят с волно или неволно неточно дефинирани въпроси. Първо това с диска - "хвърляне с две ръце" съвсем не се разбира като хвърляне последователно с едната и другата ръка. После и това с миялната беше подвеждащо. Ами що за термин е "земна маса"???  Определението (после и дикторът го каза по същия начин) е леко различно -  "Точка Немо (Point Nemo), известна още като Океански полюс на недостъпност, е най-отдалеченото място в световния океан от всяка суша".

Сигурно има и друго, още не съм стигнала до края. Но много ме дразнят с това хитруване на дребно. Нека има шантави въпроси, нека са неща, за които никой не е чувал, ама поне да са коректни.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 22:21 от Черна станция

# 726
Попрекалиха с научните въпроси,този път...

# 727
Тази седмица 3-2 за Милица

# 728
В "Тази сутрин" Милица и Пъдев споделиха новости за предстоящия сезон.
В понеделник и петък ще се излъчва, 2  въпроса носят 600 лв и т.н.

# 729
Днес Катерина Евро ще играе. Кадиев да внимава в картинката... Yum

# 730
И аз очаквам днешният епизод да е много добър с тези гости, надявам се с тях да започнат излъчването на новите и да дочакаме най-после този с Миро и Алекс... Аааа, по-добре да не бяхме разбрали, че са били поканени, опира да им пиша и да питам кога най-сетне ще го пуснат Satisfied

# 731
  • България
И аз чакам Миро и Алекс. Ако може Мартин ергена да не го излъчват, ами да поканят две ергенки от предишните сезони.

# 732
Чисто нови епизоди ще дават, Пъдев е с новия мустак.

# 733
Да, и аз мисля, че поради някаква причина са се отказали да излъчат Миро и Алекс. От днес ще започват най-новите епизоди и явно този с Миро и Алекс ще си остане неизлъчен :/

# 734
Само Катето и сино и да не се разлигавят в ефир,че ще е прекалено... Yum

Общи условия

Активация на акаунт