КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 719
  • 781
  •   1
Отговори
# 600
Там много рядко има деца. Възрастни хора са. Въпрос на късмет е да се избере въпрос с награда. Публиката снима по няколко епизода един след друг. Ако всички ядат на всяко предаване ще се затъркалят.

# 601
Някои неща са смешни, наистина. Е, ваденето на плика с отговора на последния въпрос... беше оригинално първия и втория път. После вече се изтърка и стана банално.
Ама Кадиев като взе да разказва измислената история как Байдън ходатайства за дъщеря му, да я снимат в един епизод на "Игра на тронове", но е забравил, че и вчера е звъннал да помоли същото и са го отсвирили.. цялата публика се смя на този спонтанен скеч.

# 602
  • София
Публиката е повече от възрастни хора. Те може би не схващат хумора...
Статистите аплодират, смеят се, реагират само и единствено по сигнал от продукцията, нямат право на собствени реакции.

# 603
Зависи.
Скрит текст:
Аз съм бил в публиката на няколко предавания (ама беше отдавна), има забрана за прозяване или да си шушукаш с другарчето. На някоя тъжна история да се подсмихваш или обратното.. да имаш някаква умряла и безизразна физиономия, ако е нещо смешно или вълнуващо. За "Море от любов" имаше изисквания да се седи мъж-жена-мъж-жена... и така. С по-светли дрехи ... и след почивката сядаш на друго място като започнат снимките на новия брой.  Ако си с риза върху ти-шърт, на следващото предаване да си само с ти-шърт. Или да облечеш нещо, да са уж различни дрехите, но това не е задължително. В "Стани богат" в  Киноцентъра абсолютно се забраняваше телефони да са включени, защото смущавали техниката. Имаше едно "Руска рулетка", което се снимаше в тъмнина и пушеци, там беше задължително всички да са с тъмни дрехи. Когато водещият излиза трябва винаги да има дюдюкане+аплаузи. В "ЗалоАЛОжи" (с Блатечки) помня, че изгониха едно момче, дето се прозяло 2 пъти и влязло в кадър. И в "Господари на ефира" също, когато се снимаше в НРТЦ.   И т.н. случки безкрай ...

В предаванията на Global и SIA Advertising никога не съм виждал лампа, която да подсказва на публиката кога да пляска. Нещо, което е имало в "Шоуто на Слави" по БТВ преди години.

Последна редакция: ср, 02 юли 2025, 00:18 от diziler

# 604
  • До морето
Да, но пък в Шоуто на Слави никога не е имало статисти. Публиката си беше с билети и хората даваха пари, за да отидат  да гледат на живо.

# 605
Защо си мислите,че възрастните хора МОЖЕ БИ не схващат хумора? Вие от тях ли сте? Грозничко е малко.....

# 606
По-скоро е възможно да не чуват добре смешките. Не заради слухови проблеми, а просто не се чува добре. Имат микрофони, но за записа, не и за публиката.

# 607
Защо си мислите,че възрастните хора МОЖЕ БИ не схващат хумора? Вие от тях ли сте? Грозничко е малко.....
Имам предвид, че не са концентрирани и почти не слушат, като са дълго време там. Не се чува много добре всичко.
Да, може да съм от тях....
 Не съм искала да обидя никой, предположих ситуация. Не се засягайте толкова.
Не виждам "кое е грозничко"...

# 608
  • София
Ооо, банда, я гледайте по-ведро на нещата. Чували, не чували. Чували или чувАли. Глухи или щото не се чува по техн.причини с озвучаването в залата. (Трябва да кажа, че и в СБ не се чува кой знае колко в залата. Когато водещият се обръща към поканения ЖЖ, тон-операторът "вдига" ниво "зала" - а и човека го поставят не където той си иска да седне.) Изобщо... Кой да знае? Като все още не сме имали човек в темата да разкаже, че е бил в публиката, как става, какво е там.
(Магаданските учЕни доказали експериментално: ако със затворени очи държите пухче/перце от възглавница и пирон и се опитате да се убодете с едно от двете - най-вероятно сте се уболи с пирона. Но само участниците в експеримента повярвали безусловно в това.) Simple Smile

# 609
Имам позната, която беше в публиката с детето си. Каза, че е много студено и че много повече смешки правят, отколкото пускат в предаването.

# 610
  • София
Този Косьо от публиката трябва да го изгонят... Постоянно се изтъква да отговаря, но дава грешни отговори. След като не е сигурен в отговора, да си трае и да не се самопредлага...Много е досаден..

# 611
  • Sofia
Имам позната, която беше в публиката с детето си. Каза, че е много студено и че много повече смешки правят, отколкото пускат в предаването.
Деца не съм видяла да има в публиката.

# 612
  • Stockholm
И аз съм от отбор Пъдев. Най- много съм се смяла за 300-те литра вино Joy Много яка се получи  на Сашко импровизацията Joy

# 613
  • España
Имам позната , която почти постоянно е в публиката , аз по нея се ориентирам дали епизодът е стар или нов , или от миналата година ( тя все си мени прическите : ту руса; ту чернокоса; ту къдрава; ту изправена ….😉) . От нея знам, че е много забавно по време на снимането , а още повече извън него….Даже си се знаят по имена с “редовните статисти” , общуват си с водещия и капитаните….И да, получават си дял от спечеленото.

# 614
Точно така е, статистите се познават, след като снимат няколко пъти заедно. Те участват и в други предавания на същата продуцентска компания. На Global Vision се въртяха едни и същи статисти на всички предавания. От фирмата имат списък с поне 100 души, от които им трябват да речем 80 души за снимките на дадено предаване, прозвъняват се и първите 80, които потвърдят отиват. Всички се знаят и по физиономия, и по име, и телефоните си имат и на кафе си ходят. А като се появи някой нов и всички го гледат като.. новобранец. Но и той се приобщава още на вторите снимки Grinning

Общи условия

Активация на акаунт