КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 2

• 52 525
  • 781
  •   1
Отговори
# 765
Добре, че обърнахте внимание, че е стар епизод, а аз се зарадвах, че Пъдев вече си е обръснал мустака Satisfied Ама каква е тази каша с епизодите - ту стар, ту нов?!?

# 766
  • у нас
Аз отдалече гледах отначало и не виждах мустак. Доближих се до телевизора, да видя по-добре мустачето. И си викам, че се е избръснал. А то какво било.

# 767
И пише "премиера" в горния ляв ъгъл,което допълнително обърква...

# 768
Еее и аз се зарадвах, че е жбръснал мустака Sad

# 769
Е, как? Сашо Кадиев  обяви, че това е последното му водене на това предаване?  Иначе гледам със закъснение, защото и аз разбрах , че е "Колко ми даваш?"

# 770
може да се орентирате по косите на милица. сега е с огнено оражнева коса.

# 771
  • България
Този Мишо беше отчайващ. Не знае какво е стафида, не се сеща, че мазнината и сухото гори. Имаше странен глас и интонация.

# 772
Заради обърканата програма на БТВ изпуснах епизода. Интересен/забавен ли беше?

# 773
А тази вечер дали ще има? Не е обявен епизод, но кой да знае!

# 774
Няма днес епизод.

# 775
  • у нас
Вчера наистина програмата беше много объркана. Пише едно, дават друго. Изтървах началото на предаванията.

# 776
  • България
Заради обърканата програма на БТВ изпуснах епизода. Интересен/забавен ли беше?

Да.

# 777
  • у нас
Снощи гледах постановката Неделя сутрин и Пъдев каза, че си е пуснал мусака специално за тази вечер и представление. Беше си с мустак. Ще види дали ще го махне после. Много се раздаваха всички. Много зареждащо беше.

# 778
Липсва ми предаването. Сашо добре води предаването. Или да го наричам Цанко. Joy Тази вечер ще излъчат "Аз обичам България".

# 779
  • София
Вчера наистина програмата беше много объркана. Пише едно, дават друго. Изтървах началото на предаванията.
Simple Smile Те и в телевизията не знаят какво дават... Карай да върви - това е Битиви! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт