Първи триместър- боледуване

• 365
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте. В първи триместър съм все още. Боледувах 2 пъти до сега. Нещо като настинка. Сополи, кихане, възп.гърло. Втория път тръгнах да вдигам температура. Стигна до 37,7 най-много. Пих парацетамол, биозин Мама, вит.Ц, спрей за нос Низита, за гърло спрей с прополис... Страх ме е дали всичко ще е наред на ФМ. Имам една неуспешна бременност, а сега с тази се разболях 2 пъти още в началото! 😣 Пропуснах да кажа, че съм с Хашимото. Увеличих си хормона. Някой карък като мен има ли?

# 1
  • Телиш/Плевен
Моят съвет е да се успокоиш и да не сравняваш нещата, защото дори няколкото бременности на една и съща жена са напълно различни помежду си. Такъв е сезонът, уви, много вируси има и е трудно да се опази човек здрав. Взела си мерки и си се излекувала, така че сега мисли положително и изчакай феталната морфология. Надявам се, че е скоро и че след нея ще имаш само хубави новини. За Хашимотото се надявам да си се консултирала с лекаря, не е хубаво на своя глава да взимаш решения. Пожелавам ти успех и лека бременност до края!

Общи условия

Активация на акаунт