Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 37 548
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Изгледах вчера Игра на Калмари 2-сезон, като цяло ми беше по-муден и скучен от 1-ви. Отделно че свърши без край, или са разделили сезона на 2 или ще чакаме 3-ти сезон.

# 31
  • Варна
Благодаря за новата тема. Харесах тези сериали, изреждам както се сетя :
1.Paris Has Fallen
2.Dark Matter
3. Sugar
4. Bad Monkey
5.The Day of the Jackal
Ще почна Landman, но четейки отзивите тук, не очаквам много.
P.S.  Допадна ми и No Good Deed, и MILF of Norway, и Алекс Крос...

Последна редакция: пн, 30 дек 2024, 12:19 от Пеева

# 32
Аз мога да дам само две предложения за нов сериал на 2024, от тези които изгледах и ми харесаха са:
3 body problem
One day

# 33
Mоите фаворите за тази година:

The Day of the Jackal
Dexter: Original Sin
Alex Cross
Elsbeth
Tracker

# 34
  • Вестерос
Сериалът ГМК дали ще го качат някъде по платформите?

Аз от новите май нищо не съм гледала Fearful освен Nobody wants this

НОВИ
Sweetpea

Той е на Хулу - и това е платформа, така че предполагам ще мине време, докато се появи другаде.
Ще следя тогава.

Пуснах един кратък, 6 епизода по 30-тина минути в Скай Teacup. Кастът е обещаващ!

Трябва да догледам последните два епизода на Супермен и Лоис, сигурно довечера.

Я кажете Шогун къде е, в Амазон ли?

# 35
  • Галифрей
Гледам сериала ГраФ Монте Кристо никак не е зле. Епизодите са дълги. Костюми,декори никак не са спестили. Едно към едно и е с епохата, без модерни глупости.
С една дума красота и начин на снимаме и играта на актьорите ❤
На Сам ролята му паства. Много по-добре е от филмът от 2002. Тука са по подробни имам чуството,че гледам много красив испански сериал.

# 36
Шогун е в Дисни плюс.

# 37
  • София
Има ли начин да се търси по ключова дума в програмата на А1?
Pickbox дават ли пробен период? Като Max ми изглежда. Това е че няма как да се ускорява (някои сериали ги гледам на по-висока скорост), свалени.

# 38
До Пеева, за Ландман

Пробвай го, не мисля, че ще съжаляваш.
Били Боб прави много интересен, абсолютно достоверен образ, към когото аз лично изпитвам големи симпатии. Както и към сина му, Купър. Дори към майката съм склонна да проявя снизходителна симпатия, че отдалече тръгна тя докато ме усмихна и ми хареса🙈
Тексаски петролни комбини и как се живее покрай тях.
Бих била огорчена да ги пропусна😉

# 39
Сериал, който не сте споменали, но изгледах с интерес през 2024: The Perfect Couple. Да, не е идеален, любимо ми е интрото, но го проследих с любопитство.

# 40
  • Варна
Веселяшка , благодаря, започнах го.
Всъщност идвах с огромното си разочарование от Калмарите! Телевизионен театър с истерика и неадекватно поведение.
Лично мнение. И, да, знам, скоро ще е С3.

# 41
Чудя се вече какво да гледам, изгледах Black Doves - личи си Нетфликс отвсякъде, прекалено много гей драма, доста наивитет - но като цяло става за едно гледане.
Опитах 1-ва серия и на Mistletoe Murders - оф върнаха ме 15-20 години назад с тоя тип лигави разследвания и гласът на героинята на заден фон (което ми напомня на Вероника Марс като изпълнение, само че онова навремето си беше класика)

# 42
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Сериал, който не сте споменали, но изгледах с интерес през 2024: The Perfect Couple.

Аз наистина го забравих. Толкова сериалчета гледаме годишно,че честно да ви кажа,ще взема от НГ да си ги записвам на лист с оценка и кратко мнение,та на края на годината да се включа тук по-подготвена.
Ок, и аз включвам The perfect couple в списъка.

1. Day of the Jackal
2. The perfect couple
3. No good deed
4. The empress (или не може?)

Много слаба година откъм нови сериалчета. Онова мини Hijack с Елба не беше ли от тази година?

# 43
Hijack е от 2023.

Впрочем ще има и втори сезон.

# 44
  • София
Мхм, не съм съгласен, че годината е слаба откъм нови сериали.
Вижте моя топ 5, там няма слаб сериал. Дори Пингвинът не го сложих, остана шести, хах. Ама това е така, защого го наказах заради други работи, иначе чисто като стойност си е топ 3 даже. 😀😛

Общи условия

Активация на акаунт