Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 100
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • Berlin
The Following e хубав, с любимия ми Кевин Бейкън и още един двама известни. Не е като Squid Game, имаме сериен убиец тук и култ, по-скоро е криминален и ако харесвате подобни сериали, препоръчвам. Преди бая години го гледах, хареса ми.

# 331
Дам, Последователите и на мен ми харесваше. Кевин Бейкън и Джеймс Пюрфой са двамата основни актьори и противници. Който не го е гледал си  заслужава.

Гледам Ейпъл са пуснали нов сериал - Prime Target , довечера ще гледам първите 2 епизода.
Ето анотацията:
Цитат
Брилянтният млад студент по математика, Едуард Брукс, е на прага на голям пробив. Ако успее да намери модел в простите числа, той ще държи ключа към всеки компютър в света. Скоро той започва да осъзнава, че невидим враг се опитва да унищожи идеята му, преди дори да се е родила, което го хвърля в орбитата на Тайла Сандърс, агент на НСА, на която е възложено да наблюдава и докладва за поведението на математика. Заедно те започват да разплитат тревожната конспирация.

# 332
  • UK
На From сезон 3 не е ли последен? Миналата седмица го пуснаха при нас и го започнахме, обаче нещо не ми харесва как започна този сезон. Само епизод и половина изгледах, а предишните два сезона ги приключвах за два три дена.
 Снощи започнахме SAS, май ще е новия любим сериал. Благодаря за препоръките!

# 333
Последния излязъл е, но не последен, като- завършек

# 334
Landman -и аз към блеещите във възторг Wink  снощи го приключих, страхотен!!

# 335
  • В Космоса
Disclaimer ме остави раздвоена, не мога да определя дали ми хареса или не. През цялото време ме държеше едно много неприятно чувство и всички герои ме отблъскваха. Странно при положение, че съм гледала къде, къде по-смущаващи неща и гадни истории, но съм могла да харесам съответния филм. Тук, нещо...
И някои неща ми бяха неразбираеми

Скрит текст:
Не разбрах защо и как така стана, че приятелката му го заряза насред екскурзиятА.
Просветлението на бащата и това, че пощади Никълъс някак ми дойде от нищото.
Катрин защо не прости на мъжа си? Аз съм сигурна, че който и да беше, при наличието на тези снимки и нейното държание, щеше да повярва на историята. И това, че му каза, че все едно се облекчил, че не му е изневерила, а се е случило другото ми прозвуча ужасно.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 13:56 от Акаша

# 336
  • Sofia
Бащата пощади Никълъс, защото осъзна истината за единственият си син. Той имаше реплика, че при давенето на малкия Никълъс, той се хвърлил да го спасява,  въпреки факта, че до момента се интересувал единствено от себе си.....нещо такова. И всъщност винаги е подозирал истинската природа на сина си, но се е оставил са го видят за носа...т.е съпругата му, която е фаворизирала, неглижирала и т.н..
С приятелката му май е станало нещо подобно....Имаше телефонен разговор между двете майки и че нещо е станало между тийновете,...но отново майката защитаваше сина си, без да е ясна причината.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 19:03 от Lady Royal

# 337
  • В Космоса
Да, ясно,
Скрит текст:
че осъзна истината за сина си, но нещо ми куцаше тук, не знам, не мога да го обясня... И в други филми е имало подобни сцени с рязко осъзнаване и промяна в намеренията, но тази ми беше малко неправдоподобна на мен.
А за гаджето му ме подразни, че не се разбра в детайли. И както си бяха ок изведнъж лъжовно обаждане...

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 09:47 от Акаша

# 338
  • Berlin
Не знам дали има нужда да крия, но
- бащата разбра какво е станало, героинята на Кейт Б. му разказа, когато отиде у тях (в същото време и ние го разбрахме)
- не става ясно защо приятелката се е прибрала, това не го знае и бащата, той казва по едно време, че не знаят  (само майката го разбира по време на тел. разговор с майката на момичето според мен, но не споделя с мъжа си)
- напусна го точно заради това и има логика според мен. Все едно това, което се е случило с нея, е нещо не толкова важно, но виж изневярата е къде къде по-голям грях. Също и може би че не говориха за това, той не я пита, а директно й прибра багажа да си ходи.
Скрит текст:
Според мен също така мъжът й се водеше много от книгата за станалото в хотелската стая (което всъщност е плод на въображението и фантазиите на авторката на книгата) и не можа да го приеме, но после се успокои един вид, че не е било така. Тоест нараненото му его е по-важно от това, че жена му е била белязана за цял живот от тази случка.
Акаша, не смесвай книгата от сериала със станалото в действителност. То това е интересното тук.
Всъщност сериите са по роман, може би там има повече детайли за вътрешния свят на героите.

# 339
  • Sofia
Това беше историята от книгата на майката, "нейната версия". Истинска история не я показаха....

# 340
  • София
Според мен приятелката го заряза, защото е проявил садистичната си и фетишистка наклонност и към нея.
Имаше една реплика на героя на Кевин Клайн, в която казва, че майката на притялеката му и те като цяло (семейството) се е държало много хладно и дистанцирано дори и след като са разбрали за новината от трагедията с момчето.

# 341
  • В Космоса
Нямаше как да разберем
Скрит текст:
защо са скъсали в действителност, да.
А за другото, не знам. Беше наранен, ядосан, после разбира истината и му става ужасно гадно за случилото се. Едва ли си е казал, добре, че не ми е изневерила, а е станало другото. Някак не допускам, че някой може да си го помисли.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 09:47 от Акаша

# 342
  • Sofia
Да, но героинята на Кейт точно това усети, че едва ли не въздъхна облекчено, че все пак не е "рогоносец", нищо че другото е много по гадно. Наранени его и себелюбие ...

# 343
  • Berlin
То не е задължително наистина буквално това да си е помислил. С държането си, с отношението, тя го усети така.

Diavolo, никога не са чули нещо от тях след случката в Италия, само когато майката се обажда, за да каже, че е загинал.

# 344
  • В Космоса
Ми да,
Скрит текст:
тя може така да го е усетила, а то да не е така. Но тя си знае, може и нея да я е осенила изведнъж истината, че е прекалено мекушав и наивен, какъвто си беше и да е решила, че не го ще вече. Но да му каже, че му олекнало, щото така усетила, а то да не е така си е гадно.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 09:48 от Акаша

Общи условия

Активация на акаунт