Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 116
  • 746
  •   1
Отговори
# 345
  • Sofia
Според мен, го познава добре и за това го усети и разбра истинското му отношение към случката и нея самата.

# 346
  • В Космоса
А за Ник как смятате,
Скрит текст:
спомня ли си или не?Той твърди, че не, ама според мен да и затова и тръгва по този път.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 09:49 от Акаша

# 347
Излезе ми в социалните мрежи клипче с препоръка за сериали, за тези, които са харесали Игра на Калмари. Ще ги сложа в скрит текст и ще се радвам ако някой сподели мнение.

Скрит текст:

Това е зомби сериал. Главните герои са ученици. Тази година се очаква да излезне сезон две.

# 348
  • Sofia
За Ник, може би не помни съзнателно всичко, което е видял, беше малък. Но като чиста детска душица все пак долавя, че има нещо нередно и неправилно, което си остава травма в неговото подсъзнание и го потиска, без да разбира причината.....нещо такова.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 16:20 от Lady Royal

# 349
  • Русе
А за Ник как смятате, спомня ли си или не?Той твърди, че не, ама според мен да и затова и тръгва по този път.
  Когато героят на Кевин Клайн изгаряше снимките, се спря на една снимка- май с отражението на Ник, мисля че беше в огледало. Мисля че Ник е бил свидетел на случилото се

# 350
  • В Космоса
Да,
Скрит текст:
видя го в отражението, така че е станал свидетел, но подсъзнателно потиска видяното с годините.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 09:50 от Акаша

# 351
Аз го гледам в момента (Disclaimer)  и на въпроса защо го напусна приятелката му, докато бяха във Венеция - тя плачеше след разговор по телефона и каза, че леля и била блъсната от камион.
Все още съм на 2 епизод и не съм навлязла дълбокищо в историят,но ми харесва как те държи в напрежение и иска да видиш какво ще се случи. Самата история е странна и носи някаква тъга за нещо, което не е трябвало да става, но се е случило.

# 352
  • София
Аз го гледам в момента (Disclaimer)  и на въпроса защо го напусна приятелката му, докато бяха във Венеция - тя плачеше след разговор по телефона и каза, че леля и била блъсната от камион.
Все още съм на 2 епизод и не съм навлязла дълбокищо в историят,но ми харесва как те държи в напрежение и иска да видиш какво ще се случи. Самата история е странна и носи някаква тъга за нещо, което не е трябвало да става, но се е случило.
Скрит текст:
В момента това е интерпретацията на майката на загиналия младеж.

Да, видя го в отражението, така че е станал свидетел, но подсъзнателно потиска видяното с годините.
Скрит текст:
Аз си го разтълкувах така - когато човек премине през стресова ситуация, се опитва всячески да заличи всичко за нея и да не си я спомня. На няколко пъти като го питаха, каза, че не помни, сигурно наистина му е останало бяло петно след такава ужасна травма.

За героинята на Кейт и според мен тя така го е разтълкувала, той един път не седна да поговори с нея, именно затова за мен е много важна комуникацията в едни отношения - било то интимни, или чисто приятелски.

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 16:44 от Stoyanova.A

# 353
Като голям фен на Спешно отделение, много се зарадвах на The Pitt. Още повече заради Ноа Уайли (незабравимия д-р Картър)…
Сериалът обаче никак не ме грабва. Даже е разочароващ. Обърнали са го на семинар.

# 354
  • Berlin
Stoyanova.A, това е един огромен спойлер.
Вечерница, не ни чети за момента относно Disclaimer.Smiley

# 355
Stoyanova.A, това е един огромен спойлер.
Вечерница, не ни чети за момента относно Disclaimer.Smiley
Споко, не ми пречи. Обичам да чета такива размишления към сериали.

# 356
  • София
И аз още не съм доизгледара Disclaimer, но да попитам:

Скрит текст:
Разбирам, че книгата не отговаря на истината и Кейт е жертва. В крайна сметка изневерила ли е или не? Защото нали бащата беше изпратил и някакви снимки заедно с книгата.

# 357
  • София
Е, сега, изгледай си сериала. Не е хубаво да научаваш предварително, няма да ти е интересно!

# 358
  • София
Е, аз вече почти всичко разбрах. Simple Smile

# 359
  • София
Артемис,
Скрит текст:
Не, не е изневерила, а е била насилена.

Относно отношението и към мъжа и
Аз лично съм на нейна страна. Не оправдавам твърде жестокото и осъдително отношение от съпруга и и според мен правилно прецени, че това не е човека за/до нея в остатъка от живота им. Не я обича достатъчно, по-скоро я приема като собственост.

Общи условия

Активация на акаунт