Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 105
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас
..... Т.е. обвинява я, че си измисля.

Koeto не е невъзможно. Но ние няма как да знаем! Единственото сигурно нещо са гадостта и мръсотията, в които газят тези хора - без значение кой е лъжецът!

Аз вчера доста "медитирах" над вида, размера и местонахождението на въпросната вана... и над това , защо човек би решил да се изкъпе в нея на първа среща.... Но да чукам на дърво и да се моля да не ме среща мечка в гората ...

# 241
  • Вестерос
Aз гледам трети сезон на Мис Скарлет, обаче сякаш съм го гледала, та търся четвърти от някъде да го гледам него.

# 242
Aз гледам трети сезон на Мис Скарлет, обаче сякаш съм го гледала, та търся четвърти от някъде да го гледам него.
miss scarlet and the duke s04 Но трябва да си търсите серия по серия. Все още не са качили пети сезон.
5 сезон може да се гледа свободно по руските сайтове.

П.п. Съжалявам, че ви подведох. www.dailymotion.com вече и там са премахнали сезон 4  . Оставили са само трейлърите. Скоро не бях влизала в сайта да гледам, тъй като гледам английските през iplayer и другите анг. платформи..

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 14:59 от Danifin1

# 243
  • Sofia
Adaline, Щастливата долина може да се гледа онлайн във Filmisub.cc., но мисля, че го има и в други онлайн платформи.

Последна редакция: ср, 15 яну 2025, 14:51 от Lady Royal

# 244
  • София
Disclaimer (2024)
https://www.imdb.com/title/tt16294384/

Много добър сериал. Един от най-добрите за 2024 г.
Сценария е много качествен, диалозите точно на място, по-голямата част от каста меко казано впечатлява, а като прибавим и страхотната музика, красивите цветове и майсторската работа с камерата, сериалът си е едно малко бижу.

Няма да издавам нищо, но ще кажа, че изненадата в края на сериала аз лично я очаквах, т.е. я предвидих с което много се гордея, защото беше много добре замаскирано според мен.

Кейт Бланшет е невероятна!

Силно препоръчвам.
-
8

# 245
От месеци насам при мен е суша откъм сериали. Попадам само на такива, които или не ме грабват, не са ми супер интересни или дори ме разочароват. От Септември насам изгледах:

Unbelievable- вече почти съм го забравила, нищо особено, въпреки че мисля беше по истинска история.
XO, Kitty- ми хареса. Развива се в Южна Корея, което си е свежа глътка въздух. Пък и филмите "To all the boys..." са ми много любими. Нямаше как да не ми хареса.
The Sex lives of college girls- не е лош. Не е и кой знае какво. Но пък си е разнообразие в HBO. Ако ви се гледа момичешки сериал, развиващ се в колеж и свързан със сексуалните им преживявания, комедиен, то това е идея за нов сериал за вас.
Вторият сезон на Monsters- ето това доста ми хареса. Първият сезон още го помня и със сигурност е по-добър. Но пък и новият сезон също си го бива. Сега, не знам обаче доколко всичко е факт и измислица. Но пък актьорската игра ми беше достатъчна за да го харесам.
The I-land- Не препоръчвам на никого! Добра идея, много лошо изпълнение.
Bjornstad- Фредрик Бакман е любимият ми автор. Обичам почти всичките му книги. Но когато се захванах да чета Бьорнстад, просто не издържах и в средата на книгата приключих. Тогава вече знаех, че ще излиза сериал по книгата и си казах, ще изчакам сериала. Може пък да ми е по-интересен и да е по-добър от книгата. Е, да, ама не. Какво беше това, което гледах? Бавно и мъчително развитие, за едно голямо нищо накрая.

Затова, въпреки всичките ми разочарования, през последният месец си гледам ситкомите по телевизията- Двама мъже и половина, Приятели, Младият Шелдън, Теория за големия взрив. С тях няма как да сгреша и никога не ми омръзват. Все пак продължавам с търсенето на нови и хубави /надявам се/ сериали. Същевременно имам да довърша някой, като последните сезони на What we do in the shadows и Outlander. Много се надявам да не се разочаровам от тях.

# 246
  • Burgas, Bulgaria
Diavolo, много Ви благодаря за Disclaimer, продукция е на Apple TV, за мен лично е много полезно, когато тук някой сподели нов сериал или филм да пусне линк или инфо за това къде може да се намери с бг. субтитри или аудио. Благодаря на всички, които го правят, английският ми за жалост не е на ниво TV. Flowers Hibiscus

# 247
Disclaimer е доста смущаващ. Първите серии наистина са интересни, но после…
Най-хубавото е изненадващото преобразяване на Саша Барън Коен.

# 248
  • Sofia
+1 за Disclaimer, много добър сериал, писала съм за него във форума. Аз  го гледах онлаѝн  във Filmizip.

# 249
  • Бургас
Започнах Disclaimer снощи и немога да спра да го гледам, страхотен!
Как умело и интересно разказват историята.

# 250
  • Berlin
На XO Kitty скоро идва, ако не е дошъл вече, нов сезон. Много свежо сериалче, добре ми дойде като продължение след филмите.

Disclaimer го отметнахме преди няколко теми, мда. Запомнящ се сериал е.

# 251
Ех, че хубава тема, как не съм я видяла досега Flushed
Вкъщи обичаме да гледаме сериали, всъщност само за филми и сериали ползваме телевизорите Grinning
Последните, които изгледахме, бяха Millenium, The old man, The Killing (оригиналът) и The day of the Jackal.

Довечера започваме Disclaimer.
Като нова в темата, не зная дали може да се споменават всички възможни места за гледане/теглене, затова писах лично съобщение на потребителката, която питаше къде може да се гледа сериалът с бг субтитри.

# 252
Аз гледам сериалите с английски субтитри, понякога и без субтитри, доста хора го правят, така че това условие да се пише къде ги има с бг субтитри, е неизпълнимо.

# 253
Нещо леко и разтоварващо за гледане Hudson & Rex 7 , и отново повтарям Instinct ,Ridley и Private Eyes

# 254
  • Вестерос
Намерих 4-ти сезон на Мисс Скарлет с бг аудио в зелка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт