Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 153
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Бригада е един от най-култовите и добри сериали създавани някога. Има много качествени руски продукции, макар че напоследък съм ги позагърбила заради азиатското.
Този Триггер ще го видя и то главно заради Максим Матвеев, на когото още съм му сърдита, че се взе с Лизето Боярска Joy

# 451
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
The snow girl 2  - Изгледах го.Главната актриса продължава да е ментално нестабилна и досадна. Аз много държа да симпатизирам на главните герои,а не да им се дразня.
Интересна история,но сезон 1 беше по-интересен. Бих дала 8/10.

Между другото, има нови сезони на френското шоу на недвижимите имоти. The Agency (Netflix).
Гледам с огромен интерес, ултра луксозни жилища в Париж и други точки на света.Нормални агенти (не снобарските,пълни с филъри и кичозни дрехи американци).

# 452
  • София
Стар Ченъл през Февруари

# 453
  • Варна
Днес нямах никакви ангажименти и изгледах ,,This Is Going to Hurt"
https://www.imdb.com/title/tt8681148/  . Хареса ми. Наистина , сбито и без много подробности, но ясно показани проблемите на лекари и сестри.
 Благодаря , Tiffany А

# 454
  • Бургас
+1 за The Agency по Netflix.Много благодаря на съфорумката която го сподели.Днес се загледах и го преполових.Нистина приятно и интересно не е натрапчиво и снобарско.
Вчера завърших The night of доста стар сериал по HBO хареса ми интересен беше. Постави доста тежки въпроси за правосъдната система в САЩ.

# 455
  • Галифрей
Гледам отново “ Гранд Хотел” 2013. Бях позабравила доста неща. Уникален сериал.  Испанците са кралете на голямата драмата и голямата любов.
Злодеите са топ. Събрани всичко най-противно и лошо. Но пък кармата им го връща после се чудят,защо живота им е гаден. Ще започна с  най-отвратителната и гадна майка евър Доня Тереса върти децата си и всички останали на малкият си пръст. Всичко прави тази проклетница за пари, въобще не й пука за страданията на деца й. Само да запази репутацията на семейството. Какво ще кажат хората? 😒 Едно й свалям шапка ,че наби Белен ( другият злодей)  Тази прислужница и нейните гадни  интриги аман от нея. Но пък показва трудни избори и човешки емоции, някой път се чудя да я съжалявам ли?Симпатия ли да изпитвам сега? М не защото после се сещам какви ги сътвори. После идва ред  другият на Диего - Андриян. Той е черешката  на тората 😁 Педро Алонсо кърти мивки в тази му роля. Голям мръсник,насилник и долен  престъпник, но й той си има своите истински човешки емоции но ги крие. Педро е голям талант!!
Главните персонажи са Хулио и Алиса. Голямата невъзможна любов. Двамата направо са като Шерлок и Джон Уотсън разследват заедно криминални случай и попадат на скрити тайни в хотела. Въобще се чудя защо не им дадоха работата в полицията с детектив Аяла който прилича на Поаро. 😁❤ Горкият  Хулио през какво ли не минава направо през Ада в този хотел. Туй е то голямата любов. Щом един мъж си обикне някоя жена никаква сила няма да го спре дори адът да му стовари на главата. 🥹❤❤
Сериала е супер.

# 456
Аа, да, така и не го догледах. Аз си го нарекох за себе си Даунтън Аби, но със сюжет. Wink 😁

# 457
  • Галифрей
Аа, да, така и не го догледах. Аз си го нарекох за себе си Даунтън Аби, но със сюжет. Wink 😁

Хаха явно си приличат близки епохи са. Събират на едно място група хора и се почват интригите 😁
Аз сега го релачвам . За сега го гледам с бг аудио за съжаление не са дублирали сезон 3 не знам явно нова не са го закупили. Та ще го гледам в друга платформа със субтитри.

# 458
  • На топло
От съвременните руски сериали много ми хареса Триггер. Три сезона са до момента. Краят подсказва, че ще има и четвърти. Максим Матвеев е в главната роля - чаровен, млад актьор.
Последният сезон е слаб, не разбрах смисъла на сюжетната линия с Лера и полицая, накрая.
Първо беше мъртва, после жива, бременна....
"Медиатор" е по-интересен има го в ютюб.
https://youtu.be/UNPteIPdgpc?feature=shared
 Един френски, който не е лош, играят две сестри и дъщеря.

https://youtu.be/RopLADDHKHc?feature=shared

# 459
  • Варна
Взех да гледам V.C. Andrews' Dawn и тотално се обърках в роднинските връзки на Доун. Откачено семейство. Значи тя се пада
Скрит текст:
дъщеря на тоя дето трябва да е неин дядо. Баща й не и е баща, а брат. Освен че й е майка, майка й и се пада и жена на брата на Доун. Брата и сестрата на Доун са също и нейни племенници. Баба й не и е баба, а  не знам какво.
Това без да споменавам, че се влюби в този дето мислеше за брат, но се оказа, че не е такъв. Преди това пък си падаше по тоя дето се оказа неин брат .
Това е по зле от сапунка Scream

# 460
  • София
Сега ми попадна новото видео на Нетфликс - какво предстои през 2025.
Познайте къде е снимано?  Simple Smile

# 461
  • Mediterraneo
The snow girl 2  - Изгледах го.Главната актриса продължава да е ментално нестабилна и досадна. Аз много държа да симпатизирам на главните герои,а не да им се дразня.
Интересна история,но сезон 1 беше по-интересен. Бих дала 8/10.

Изгледах го и аз, голяма тъпотия. Даже и 5/10 не му давам. Така както свърши, като нищо ще измислят още един сезон.
Скрит текст:
Не е същото без Хосе Коронадо!
Един от най- слабите испански сериали, които съм гледала. Вероятно голяма роля за това има главната актриса, която ми е много неприятна. Инспекторката и тя толкова грозна, горката.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 16:00 от Тарталета

# 462
А тя историята не приключи ли в първи сезон? Какво се случва във втори, моля за спойлер в скрит текст. Грасиас!

# 463
  • Berlin
В София е сниман клипът, но не знам защо са се занимавали. Един зелен екран би бил достатъчен.

# 464
  • Mediterraneo
А тя историята не приключи ли в първи сезон? Какво се случва във втори, моля за спойлер в скрит текст. Грасиас!
Приключи, тук историята е нова, пак с изчезнало момиче. Ще редактирам част от предния си коментар, обаче, съжалявам, че го допуснах.

Общи условия

Активация на акаунт