Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 105
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Да, но не харесвам тази адаптация - гледах първи сезон (вече не помня дали го гледах докрая, нямам намерение да повтарям), не е достатъчно по книгата за моя вкус.

# 541
Трейлър на Alice in Borderland 3
 Кенто Ямазаки (главния герой) и от Нетфликс казаха в Инстаграм, че ще се излъчи през септември тази година.

# 542
  • Berlin
Каквооо, те не се ли събудиха в болницата, т.е. се върнаха или не съвсем?

# 543

Може би това е най-лошата адаптация по книга, която съм гледала. Какво ли да очаквам от този сезон Thinking

# 544
Най-лошата адаптация по книга беше сериалът за Стражите (по Тери Пратчет).

# 545
Каквооо, те не се ли събудиха в болницата, т.е. се върнаха или не съвсем?
Това ще е 99,9% свободни съчинения на сценаристите.Реално мангата свършва както 2 сезон, но автора има глави в сборни месечни манга списания и от тях се знае, че са в реалния свят и двамата са женени.

Най-лошата адаптация по книга беше сериалът за Стражите (по Тери Пратчет).
Не съм гледала този, но за мен  най-лошия сериал е Хрониките на Шанара от Тери Брукс, но и КнВ е много зле, спасяват го само ефектите, защото при Хрониките бяха отчайващо лоши.

# 546
  • Разпиляна във въображението
Хам участваше и в трети сезон на The Morning Show

„Йелоустоун“ тръгва по Нова от 18 февруари от вторник до петък в 22 часа.

# 547
Колелото на времето е приличен сериал, дори ми харесва. Фен съм на книгите, дори като започна сериала преди няколко години препрочетох цялата поредица за няколко месеца.
Казвал съм го много пъти, човек за да се наслади на една продукция трябва да не сравнява екранизацията и книгата, да ги възприема като две различни неща.
Хрониките на Шанара (сериалът) си беше зл направен, докато КнВ е пипнат, магиите (силата) много добре са визуализирани.

# 548
  • София
„Йелоустоун“ тръгва по Нова от 18 февруари от вторник до петък в 22 часа.

Много гледаемо време са избрали. Laughing

# 549
Дъщерята не спира да псува, в друг случай трябваше само "тииит" да се чува от репликите ѝ.

# 550
Запълвам стари пропуски и гледам за първи път True blood. Упорит човек съм и ще го догледам. Суки е потресаващо глуповата, серия след серия рецитира доста инфантилни репллики. За брат и да не говорим. Добре, че са Стивън Мойър и Александър Скаргард, та да разведряват малко обстановката.  А как Ана Пакуин е взела Златен глобус за тази роля - за мен е пълна загадка.

# 551
Аз продължавам с Убийства в рая, този Невил ме репрезентира - аз съм малко като него със здравето
Скрит текст:
(не е психосоматично и не става да изключиш проблемите със сила на волята; с времето се влошават и умножават - това е единствената възможна промяна).

Така като гледам, май ще стигна до новите епизоди.

Що се отнася до Убийства отвъд рая - харесвам Хъмфри и Марта (впрочем, много видимо остаряха и двамата, съжалявам да го кажа, но се случи в относително кратък отрязък от време), но сериалът не беше нещо особено. В някои от епизодите даже нямаше убийства, по-скоро е като лек дневен сериал за малко градче, отколкото криминални мистерии.

# 552
True blood е класика Joy
Ех, Алис защо 3 сезон, за мен е грешка

# 553
  • UK
Да , и аз забелязах как бързо остаряха Хъмфри и Марта, особено Марта.
 Че, то в този сериал май има само две убийства или беше само едно, там на актьорите във влака. Ама май имаше още едно, на една булка или шаферка.
 На мен ми е много приятен, един успокояващ да кажа.

True blood , ММ го гледа сам, обаче ми вика абе има един висок и рус винаги е гол. Та, с мен го изгледа втори път.

# 554
Имаше един, който беше убит от брат си и заровен - години по-късно съпругата му инсценира нападение (с лък и стрела), за да накара полицията да се задейства.

Общи условия

Активация на акаунт