Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 064
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Може ли да се гледа "Dexter:Original Sin" без да съм гледала (за мой срам) нито един сезон от Дексър?

И по темата : довършвам Severance сезон 1.
И се чудя дали след него да почна сериала, който коментирахте на предните страници - The Crow Girl или "Белият лотос" или Декстър ориджинъл син....

# 616
  • Бургас
...
И се чудя дали след него да почна сериала, който коментирахте на предните страници - The Crow Girl или "Белият лотос" или Декстър ориджинъл син....

Епизодите на ,,The Crow Girl,, са кратки - за вечер, две се финализира гледането. А "Белият лотос" май излиза по епизод на седмица, така че ... може и едноврвменно, ако не ви пречи да гледате ,,смесено,,.

# 617
Започни втори сезон на Severance 🙂

И аз се чудех за Белият лотос, заради Джейсън Айзъкс, но май не си струва. Видях ревю на първи епизод, хвалеха маймуните (т.е.художествените похвати, символизма и т.н.), а всички в коментарите пишат за корейската певица, но нищо от това не ме интересува много.

# 618
Може ли да се гледа "Dexter:Original Sin" без да съм гледала (за мой срам) нито един сезон от Дексър?

И по темата : довършвам Severance сезон 1.

Не е нужно да си гледала Декстър, за да гледаш Original Sin.

По темата за сериала с де Ниро - Zero Day. Ще го гледам, но четох, че не бил нищо особено.

# 619
  • UK
Аз,  вчера видях анонса на сериала с Р.Дениро, обаче помислих че е филм. На мен  не ми хареса рекламата, струва ми се че ще е голяма боза, но ще го гледаме де.

Нетфликс пуснаха документалния филм за Бел Гибсън, аз изгледах първата част вчера. Не знам поне тези от Апъл да се бяха  усъмнили малко преди да и предложат договор.

Последна редакция: пт, 21 фев 2025, 18:28 от GreenP

# 620
  • Бургас
По STAR пак започнаха да дават "Изгубени" от начало. Няма ли да го продължават вече. Даваха 3 сезона и дотам.

# 621
Сигурно пак ще дадат до където стигнаха преди.

# 622
Аз се натъкнах на един стар (2010г.), но много забавен английски сериал - Vexed. Лека кримка, разказваща за комичните приключения на двама детективи - жена и мъж. Тоби Стивънс, който ми е любим актьор, играе мъжът и малко ми напомня на героят на Брус Уилис от   Детективска агенция Лунна Светлинна. Сериалите нямат нищо общо, но носят много хумор. Който иска почивка от драми, политики и тем подобни, препоръчвам.

# 623
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Zero day - Тъкмо сега си пуснахме епизод 1. Ще пиша по-късно как е.
Silo 2  - въобще не ми хареса. Муден,скучен.,кой за какво се бие, този искал да излиза, пък онзи го спирал..Само последните 2 епизода ми хванаха интереса. Ако има сезон 3 може би няма да гледам. Бих го оценила с 6/10.

# 624
  • София
Започнах "Остри козирки" - харесва ми сериала, различен е от тези, които съм гледала до сега. Килиън Мърфи е страхотен.

# 625
Може ли малко помощ - как се казва новия сериал за някакъв математик, трилърче или кримка е? Нещо prime...ли беше? Вчера неуспешно се опитвах да го търся по откъслечни спомени, но не стана.

# 626
Може ли малко помощ - как се казва новия сериал за някакъв математик, трилърче или кримка е? Нещо prime...ли беше? Вчера неуспешно се опитвах да го търся по откъслечни спомени, но не стана.
Prime Target

# 627
Ее, благодаря!

# 628
Привършвам пети сезон на Тюлените, и каква поредна Тюленова драма, една след друга! Anguished Satisfied Приятни герои, макар че понякога се заяждат дразнещо и непровокирано, а уж са братя, подкрепят се, но например, водачът, Браво 1, дето му викат, доста е горд и типично не признава психолози, психиатри, и каквото и да е, което го кара да се чувства слаб. Този сериал ме наведе отново на мисли за това, колко рискуват такива хора, пъхат се къде ли не по света, на най-опасните и шибани места, и после, приберат се, и май освен Благодаря за службата, не получават друга отплата. Поне да ги лекуваха адекватно от посттравматичния стрес.
Мисля си и че никога не бих се омъжила за такъв, естеството на работата им просто ги съсипва, имало синдром при пехотинците, когато са изложени на множество експлозии при мисии, и им прецаквало мозъка. Напомня ми на един филм, в който лекар случайно открива разрушителните поражения, които игрането на американския футбол нанася на мозъка на играчите, сходно беше с това при тюлените, загуба на памет, променливи настроения, яростни изблици, дори май водеше и до ранна деменция в някои случаи. И в друг филм, двама млади войници, след разпускането им от служба, единият искаше да се самоубие, другият имаше пристъпи на разрушителна ярост, буквално все едно се пренасяше пак на бойното поле, а си беше вкъщи при жена си. Той веднъж така избесня, че започна да троши наоколо и й изкара акъла и тя се заключи в едната стая. Сякаш му беше паднала пелена пред очите и не осъзнаваше какво върши. На филм, изиграни от актьори, е страшно, а като си представиш в действителност, абе, шибана работа. Да разбереш и че мозъкът ти те предава и си заплаха за тийма и семейството си, несъмнено не е лесно, а и е трудно да намериш адекватна помощ.

Скрит текст:
Клей опита да помогне на един ветеран, но уви, не успя и се стигна до фатален край, а Рей също опита, но човекът изчезна нанякъде. Жестока работа, и само защото поради бюрократични неуредици човекът не му признаха, че имаше нужда от ядреномагнитен резонанс на мозъка, понеже не бил докладвал своевременно за травмата на главата. Никой не заслужава да си отиде така, сам и отритнат, още повече човек, рискувал живота си много години в служба на страната си. Rage
Отношението на американската система към военните им ветерани е под всякаква критика, една от причините още да ми падне в очите тази държава. Дано още някой не даде фира в последните два сезона, които ми остават.
Сони е голям образ, всичките тези прякори и имена, които измисля на Спенсър...Laughing

# 629
Не е вярно,че американската държава се държи зле към ветераните. Това е лъжа на холивудското кино... То открай време е вдигнало мерника на американската армия. Още с "Апокалипсис сега"...

Общи условия

Активация на акаунт