Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 039
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • Berlin
Нещо съм пропуснала, за сериал ли ще гласуваме?

# 661
  • София
Да, ама с новата тема.
Сега всеки дава своя топ 5 само за нови шоута прерз 2024 г. (не сезони, а сериали с първи или лимитиран сезон).

# 662
  • Бургас
Не съм гледала Декстър, защото си мислех че е кървища- подобен на  Тексаско клане примерно, пък сега чета, че е криминален. Струва ли си да го почвам виждам, че е с висока оценка.

# 663
Категорично си струва. Личен номер 1 ми е и за толкова години все още никой не го е изместил.

# 664
  • Countryside
Дяволо, а къде ти е Аутлендър, не го виждам в топ 5 Joy
3-Боди проблем започна много зарибяващо, но някак ме разочарова на финала.

Декстър не съм гледала. На Шогун се каня. И Шетланд издирвам.

# 665
  • София
Ааа, Outlander ми е ТОП, ама тук става въпрос за сериали дебютиращи с първия си сезон. Simple Smile

# 666
  • Berlin
Да си дам и аз моя топ 5, макар че не съм гледала чак толкова много нови заглавия.
Disclaimer, Fallout, 3 Body Problem, Nobody Wants This, Lady In The Lake

# 667
И аз не изгледах всичко наизлязло, но се отчитам с най-впечатлилите ме:

3 Body Problem
Dune: Prophecy
Shogun
Fallout
The Penguin

# 668
  • Галифрей
Почнах да гледам испанско криминале с Йон Гонсалес и Педро Алонсо. Казва се “ Bajo Sospecha”

Тъкмо свърших сезон едно 1 и почвам втория. Сериала ме държа в яко напрежение. Не очаквах такъв обрат 😨🤯
Разказва се за двама инспектори Виктор и Лаура които отиват под прикрие в един спокоен красив град,  да търсят изчезнало  малко момиче.Стават няколко убийства,  ала Broadchurch стил и въпреки голямата драмата са се постарали да не показват някакви страхотии. Педро много силна игра направи този човек е страхотен голям талант е! За първи път го виждам да не играе някакъв гадняр.
Та хубав е надявам се сезон 2 да е също. Нов случай на готиния инспектор Виктор. ❤

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 13:52 от Диана Бишоп

# 669
  • Mediterraneo
Почнах да гледам испанско криминале с Йон Гонсалес и Педро Алонсо. Казва се “ Bojo Sospecha”

Тъкмо свърших сезон едно 1 и почвам втория. Сериала ме държа в яко напрежение. Не очаквах такъв обрат 😨🤯
Разказва се за двама инспектори Виктор и Лаура които отиват под прикрие в един спокоен красив град,  да търсят изчезнало  малко момиче.Стават няколко убийства,  ала Broadchurch стил и въпреки голямата драмата са се постарали да не показват някакви страхотии. Педро много силна игра направи този човек е страхотен голям талант е! За първи път го виждам да не играе някакъв гадняр.
Та хубав е надявам се сезон 2 да е също. Нов случай на готиния инспектор Виктор. ❤

Bajo sospecha че да излиза с търсачките.

# 670
  • Галифрей
Сори без да искам го сбърках  с една буква, както и да е поправих го ето го https://www.imdb.com/es/title/tt3825328/

На български се казва “ Под съмнение”

Единствената ми забележка беше към актрисата която играеше Лаура. Не ми харесва играта й добре,че в сезон 2 я няма. Тая е по дървената  от нашите 😁
Хареса ми сериала!

Последна редакция: ср, 26 фев 2025, 14:01 от Диана Бишоп

# 671
  • Варна
А аз преполових сезон 2 на ,,Mr Inbetween" https://www.imdb.com/title/tt7472896/
   Кратки и забавни епизоди, въпреки че Рей Шусмит е баща, бивш съпруг, гадже, брат и най-добър приятел; трудни роли за жонглиране в модерната епоха. Особено когато си и наемен престъпник.

# 672
  • Бургас
Изгледах Денят на Чакала ! СТрахотен! Много ми хареса!
Във Филм4е има само първи сезон.
Втори има ли го някъде, дали е излязал?

# 673
  • София
Неее, няма втори...още, предполагам ще се снима тази или другата година. Предвид успеха на първи сезон много бързо го подновиха за втори, но в нета информацията е, че не по-рано от 2026 г.

# 674
  • Бургас
Оххх.... ясно! Ще чакаме!

Сега търся да гледам нещо типично скандинавско - крими, психо, мистъри.... С бг да е, лесен достъп за гледане.

Общи условия

Активация на акаунт