Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 45

• 38 031
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Мостът (Broen/Bron), Fortitude (първите два сезона), The Killing (Forbrydelsen) - покриват твоите изисквания!

# 676
Тъжна новина -
Скрит текст:
починала е Мишел Трактенбърг (на 39 години), известна от Бъфи, Клюкарката и др. Намерена е в безсъзнание в апартамента си, впоследствие е установена смъртта. Не се съобщава причината.

# 677
  • Галифрей
Ол не 😟 тя играеше в доста тийн сериали и филми. Играеше в едно сладко филмче Ледената кралица. Лека й пръст да почива в мир! 🤍

# 678
  • Бургас
Мостът (Broen/Bron), Fortitude (първите два сезона), The Killing (Forbrydelsen) - покриват твоите изисквания!
Само Fortitude не съм гледала. Сега ще го потърся, дано да го има с бг.

# 679
От скандинавските 100Code беше много добър, жалко че няма да има 2-ри сезон, след първи сеозн почина Michael Nyqvist и така не направиха 2-ри сезон

# 680
Тук има теми специално за скандинавското кино. Много предложения може да се видят там. Не помня точно името, но напишете в търсачката Скандинавски филми и сериали.

# 681
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Zero day - Не беше лош,но и не се случи кой знае какво. Не гледах и не тръпнех в очакване за нов епизод. Кибер атака, разбра се кой стои зад нея и толкова. Хубаво,че са направили само 6 епизода.Просто няма какво толкова да се каже.
Много добра актьорска игра. Бих му дала 7/10.

# 682
Оххх.... ясно! Ще чакаме!

Сега търся да гледам нещо типично скандинавско - крими, психо, мистъри.... С бг да е, лесен достъп за гледане.

Those Who Kill

https://www.imdb.com/title/tt9466596/?ref_=fn_all_ttl_1

# 683
  • Бургас
Тук има теми специално за скандинавското кино. Много предложения може да се видят там. Не помня точно името, но напишете в търсачката Скандинавски филми и сериали.
Темата я знам, пиша в нея. Но всичко, което може съм изгледала.

Скрит текст:
Оххх.... ясно! Ще чакаме!

Сега търся да гледам нещо типично скандинавско - крими, психо, мистъри.... С бг да е, лесен достъп за гледане.

Those Who Kill

https://www.imdb.com/title/tt9466596/?ref_=fn_all_ttl_1
И този съм гледала.
Благодаря ви!

# 684
  • Бургас
За скандинавските аз сега гледам The Darkness с Лина Олин. Режисьор е Ласе Халстрьом (Шоколад, Защо тъгува Гилбърт Грейп и много други). По роман на известен писател е. Действието се развива в Рейкявик, но говорят на английски. Има уникални кадри, снимани с дрон над гледчерите. Направо са нереални.

# 685
# 686
Вторият сезон на 1923 не започва добре. Първата серия е откровено слаба. Садо-мазо елементите са отвратителни и излишни. Брандън Скленар също ми е вече неприятен.
Надеждите са ми в сезон З на Белият лотос.

# 687
Почти изгледах Running Point снощи. Чаках го, защото е на баскетболна тематика, но фокусът е повече върху динамиката в семейство, което държи професионален баскетболен клуб. Разтоварващ и забавен, в графа семки за ума.

# 688
Завърших Тюлените. Последният сезон беше тегав на моменти, но поне свърши позитивно, с оптимизъм и вяра в бъдещето, въпреки трудностите и предизвикателствата, с надеждата, че има опрощение за греховете и намиране на душевен мир. Странно, седем сезона ми се виждаха много в началото, но сега ми се иска да имаше още, според мен можеха да развият повече определени сюжетни арки. Затова краят остави у мен усещането за непълност и претупаност.

# 689
  • София
И аз загледах една дъвка за окото по СтарЛайф - Wild Cards.
Нищо по-различно от хилядите такива: ченге в немилост + мошенничка разследват криминални случаи.
Обаче ми е забавен, героите/актьорите са ми симпатични и имат добра химия.

Общи условия

Активация на акаунт