Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 16

• 26 116
  • 407
  •   1
Отговори
# 135
Откак препарат за мебели на А1 ми остави следи върху нов гардероб, които не се премахнаха с нищо години наред, избягвам марката. Ще ме накарате да тествам този сега.
От Пулирапид също ми останаха бели петна  върху тъмни плочки.
Най- доволна съм от препаратите на Медикс.

# 136
А1 съм купувала от квартален хранителен магазин. За отпушване на канали ползвам само такъв

# 137
От Кауфланд съм го купувала.
И за мокет ползвам на същата марка. Но него от магазини тип за 1 лв.

# 138
  • русе

Само тези на Фрош не миришат гадно

# 139
По кухненските шкафове остават следи от пръски вода, капки. Пробвах с влажна кърпа, с кърпа за мебели, с мокри кърпи за мебели, обезмаслител и още каквото се сещах, докато е избърсано изчезва и после лъсва пак наново. С какво мога да ги почистя? Пак казвам, не са мазни петна, а просто от мокрите ръце.

# 140
Със спирт пробвайте.

# 141
По кухненските шкафове остават следи от пръски вода, капки. Пробвах с влажна кърпа, с кърпа за мебели, с мокри кърпи за мебели, обезмаслител и още каквото се сещах, докато е избърсано изчезва и после лъсва пак наново. С какво мога да ги почистя? Пак казвам, не са мазни петна, а просто от мокрите ръце.
Не бих пробвала спирт.
Щом си сигурна, че не е мазнина, а само вода, то сигурно е варовик, но толкова лек слой би трябвало да се махне само от кърпата.
Моите шкафове ги чистя с миклофибърна кърпа и универсален препарат на Frosch с портокал. Така изглежда. Трябва да го има в ДМ.
Препаратите, които имат масло от портокал са доста ефективни.

# 142
Предишната ми готварска печа имаше стъклен капак и винаги оставаха следи след почистване.  Реших проблема с препарат за стъкло. Пръскам и забърсвам.
Дано свърши работа.

# 143
Моята печка е с тъмно стъкло о освен спирт, нищо не помага.
Пробвайте с по- грапава микрофибърна кърпа, натиска може да реши проблема.

# 144
Не говоря за печка, нито за плотове, а за вратите на шкафовете.
Иначе и с препарат за стъкло пробвах и с обезмаслител, също и с универсален за почистване и не знам още какви.

# 145
Е, тъй като е в кухнята, реших, че може да помогне. Съжалявам, че не съм била полезна.

# 146
Не говоря за печка, нито за плотове, а за вратите на шкафовете.
Иначе и с препарат за стъкло пробвах и с обезмаслител, също и с универсален за почистване и не знам още какви.
Възможно ли е да не подсушаваш добре? Аз бърша шкафовете с препарат за стъкло и минавам буквално с каквото имам под ръка / кърпа, кухненска хартия или микрофибър/.

# 147
У нас също има капки от вода, които са по вратите на шкафовете и не се махат с нищо. Майка ми има навик с мокри ръце да отваря шкафовете и така си остават капките после. Пробвала съм и аз с обезмаслител, с препарат за стъкла, само с мокра кърпа, не. Стоят си. Но нашите шкафове са бели и не личат, само мен ме дразнят.

# 148

Само тези на Фрош не миришат гадно
Благодаря! За плочки става ли или е само за душове и смесители? Имам предвид да не разяжда фугина или да уврежда самите плочки?

# 149
  • русе
Става и за почистване на плочки, вече втори препарат ползвам, плочките са все така здрави😊

Общи условия

Активация на акаунт