Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 16

• 26 325
  • 408
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Може ли да ми препоръчате хубав препарат за инокс? Освен амоняк, с който лъсва действително.

Впрочем, четох някои теми назад, а и знам, че често хората го правят, но оцет и сода не е нищо повече от неутрализация в химичен контекст, така че по- добре или едното, или другото.

# 151
Може ли да ми препоръчате хубав препарат за инокс? Освен амоняк, с който лъсва действително.

# 152

Впрочем, четох някои теми назад, а и знам, че често хората го правят, но оцет и сода не е нищо повече от неутрализация в химичен контекст, така че по- добре или едното, или другото.
Да чисти или да полира? Защитния спрей на Вюрт е идеален като защитно олио. Полира и предпазва, изчиства само леки замърсявания, т.е. не е за чистене. Чистя си аспиратора с нормален универсален препарат и после полирам. Същото и с неръждаемата част на вратата на фурната.

# 153
Може ли да ми дадете съвет за препарат за почистване на кухненски шкафове, бял гланц. Не смея със силни препрати да минавам, а са събрали прах и някакви дребни мръсотии. Благодаря!

# 154
Може ли да ми дадете съвет за препарат за почистване на кухненски шкафове, бял гланц. Не смея със силни препрати да минавам, а са събрали прах и някакви дребни мръсотии. Благодаря!
Моите вратички на горните шкафове са такива. Чистя ги с бебешки (по 200 бр.) мокри кърпи и ако реша, минавам с последващо с навлажнена домакинска кърпа.

За такова покритие не почиствате с препарати със спирт.

# 155
  • София
Благодаря за препоръките. Взех си горния спрей на Астониш. Ще пробвам. Мивката, бих казала, се изчисти И полира едновременно.

# 156
Здравейте, препоръчайте ми препарат за светла керамична кухненска мивка, в ъглите се събира чернилка, прилича на мухъл. Нищо не помага, нито препарат за мухъл, нито циф.

# 157
Подсушавай след ползване и няма да има чернилка. От влагата е.

# 158
Момичета, с какво да почистя точици от мухъл във банята, по плочки.и в ъглите? Имахме проблем с вентилацията и веднага пролича.
Също така същото нещо се получи в хладилника в кемпера, който наши близки, бяха оставили затворен и изключен. Сега е зеленясал, а това е доста сериозен проблем.
Дали има такива препарати, с които да се почисти?

# 159
За банята Саво срещу мухъл.

За хладилника, с препарат на Dr Beckman
Прекалено е сериозно, за да се пробва с 50:50 оцет или лимонов сок с вода.
Скрит текст:

Има ги в Лили

Обърни специално внимание на гумените уплътнения на вратата.

# 160
За банята Саво срещу мухъл.

За хладилника, с препарат на Dr Beckman
Прекалено е сериозно, за да се пробва с 50:50 оцет или лимонов сок с вода.
Скрит текст:

Има ги в Лили

Обърни специално внимание на гумените уплътнения на вратата.
Супер, щом работят.. пробвала съм за пералнята от тях, ще тествам и тези.

# 161
Водата ни е много варовита , а фугите в банята са тъмни на цвят.
Препоръчайте ми препарат за почистване , който не е агресивен , защото не искам да ги избелвам, а само да почистя и да възстановя цвета.

# 162
Пробвай с кока кола. Чистила съм фуги, но на плочки на пода, не знам дали ще се справи с варовика, но не пречи да пробваш

# 163
Здравейте, с какво мога да почистя матови плочки, които задържат всякакви следи? Пробвах с оцет и pink stuff, безуспешно ... Дали ще излязат изобщо и има ли начин да предотвратя това лесно зацапване?

Скрит текст:

# 164
Моля,препоръчайте ми препарат за почистване на тоалетна чиния,има отлагане на варовик по стените...апартамента е бил необитаем 2 години. Медикс не върши работа , трябва ми тежката артилерия. Напът съм да я изхвърля...

Общи условия

Активация на акаунт