Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 16

• 25 751
  • 406
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз ползвам обикновен Cif крем. Преди това имах специализиран препарат, но ефектът и от двата е един и същ.
Стъргалката за керамичен плот е задължителна.

# 91
Аз чистя със Циф крем. Имам и препарата на Хейтман, но е много нежен, Циф ми е по-добре.

# 92
Имам следи от кипяло и не се махат с нищо.
Циф не съм пробвала, паста ли?

# 93
Не, обикновеният Циф, който вече е преработен и е много по-фин от преди, пише Циф крем на него. Предишният оставяше един бял слой, който нямаше измиване, новият не оставя тези бели следи и не драска повърхностите, аз съм доволна. Имам драсна то от един тиган, ще потърся един препарат, който похвалиха в темата, дано се заличи.

# 94
Няма препарат, който да заличи драскотини по керамичен котлон, само ще си давате парите бадева. Драскотини и петна от поставен съд с мокро дъно на топъл котлон не се оправят. Свиркайте си, котлони са това, не е космически кораб. Следи от нагар и изкипяване се почистват качествено само със стъргалка. Препаратите са за почистване на фини наслоявания.

# 95
Търся хубав препарат за стъкла.
Направете си равни части веро,бял оцет и омекотител.Накрая полирате със суха къпа.Изпробвано!!!

# 96
Търся хубав препарат за стъкла.
Направете си равни части веро,бял оцет и омекотител.Накрая полирате със суха къпа.Изпробвано!!!

Пробвала съм с омекотител и вода не ми хареса . Става замацано . По добре е алкохол и вода .

# 97
Аз само с веро ги мия, после подсушавам със суха кърпа. Омекотител за пръв път чувам, спирт слагам само за огледала. За прах е достатъчно верото, разтварям си на око. Да няма прекалено много пяна.

# 98
Керамичният плот първо се минава с ножче и после се почиства. От всичко изпробвано препарата на Dr.Beckmann ми харесва най-много. Не правете експерименти с разни неподходящи препарати или абразиви. За да е чист плота предпоставка е чисто дъно на съдовете. Драскотини няма как да се заличат, но всичко останало се чисти. Ако плота се забърсва всеки път след готвене и най-лесно, предотвратява нагарянето.

# 99
  • софия
Минава се с ножче, ако е необходимо. Аз ползвам такова няколко пъти годишно след като съм пекла чушки или патладжан. За да се ползва, това означава, че по време на готвене е станало голяма мазало.

# 100
Ще цитирам по-долу проблема, който имах.
И сега, тадааам:

Страхотен препарат! Препоръчвам с две ръце!

Днес от един тиган за палачинки стана това. Flushed Има ли някаква надежда да се оправи?

Минах с този препарат, но нищо.

# 101
  • 1st floor
Според мен, много зависи от самия плот. Някои се чистят много лесно, други не изглеждат добре и след много чистене. Моят плот се чисти еднакво и с Хейтман, и с Медикс за керамични котлони и с гъба и обикновено веро. Ножечето при загоряло е задължително, де.Обаче вече не купувам спциални препарати за почистването му, защото няма смисъл. При снахата положението е друго - там и препаратите и търкането не помагат. Печтаката ми е стара Bosh над 10 годишна. Синът това лято, като остана сам у нас, не знам как ми надраска един от котлоните и още ме боли сърцето, като го гледам. Самата печка работи и изглежда като нова и сърце не ми дава да я сменя, въпреки че исках да сложа нов плот с вградени котлони и фурна. Другото, което ме спира, е точно това,че чета разни оплаквания как новите Bosh нямат чистене. Може и до модел да е, но ако попадна на такъв, ще си срежа вените.
Основно правило при керамичните котлони е, както по-горе писаха, чистене след  всяко готвене и включване само на чист котлон. Дъното на съдовете също да е чисто и сухо. И гледай съдът да е малко по-голям от котлона. Ако изкипи или пръсне нещо, да не пада директно върху червената нагрята зона.

# 102
Моите котлони са на Бош, от миналата година. Дотогава не съм имала керамични котлони и ми беше много чоглаво в началото, после свикнах. Чистя ги с Циф крем след всяко готвене, гледам нищо да не кипи, нямам навик да готвя пържени храни. Досега не ми се е налагало да ги стържа с ножчето, чисти са ми котлоните. Готвя обикновено в голям тиган с капак.

# 103
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър спрей за премахване на петна от дрехи, който е подходящ и за детски дрехи. Спрейовете за петна от ДМ вършат ли работа и стават ли за вече засъхнали петна от храна? Благодаря

# 104
  • Русе
Точно на ДМ препаратите ползвах по време на захранване и оранжеви петна Simple Smile.
Сега у дома открихме Спот, във всякакви магазини го намирам, железен е!
Здравейте, бихте ли ми препоръчали добър спрей за премахване на петна от дрехи, който е подходящ и за детски дрехи. Спрейовете за петна от ДМ вършат ли работа и стават ли за вече засъхнали петна от храна? Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт