Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 16

• 38 060
  • 546
  •   3
Отговори
# 510
Срещу неприятни миризми в хладилника слагам купичка с оцет за едно денонощие.

# 511
Измийте старателно всички части, които могат да бъдат извадени (рафтове и тн.) Пуснете да работи, сложете сода и ароматизатор за хладилник (в ДМ има, изглеждат като половин лимонче) Изчистете и уплътненията добре

# 512
С такъв препарат против мухъл ли сте чистили хладилника?

Ама той не е работил сигурно година и нещо, затова има явно миризма не знам точно. Не е стандартно чистене на работещ домашен хладилник. Утре като отидем ще ги видим

# 513
Когато не работи, го оставяй отворен, аз така правя в селската къща, в която ходим рядко.

# 514

Това ползвам за почистване на хладилник, препоръчвам.

# 515

Много добър препарат.

# 516

Много добър препарат.
Откъде може да се купи?

# 517
От всички вериги супермаркети, Метро, ДМ, Лили, магазините за препарати.

# 518
Какво ви е мнението за препарати Obir. В нашия град масово ги рекламират и предлагат в местни магазинчета. Не мога да разбера това от типа на Prouve ли са или е стандартна фирма.

# 519
За първи път чувам за тях. В София съм.
Погледнах ги се чудя как може да са толкова неграмотни и да напишат на опаковката
 “ течен гел….”
Приличат ми на гаражно производство.
Производител: EYA KIMYA LTD ANKARA/TURKEY Вносител: Феми Импорт ЕООД с. Краище ул. Четвърта 24 0892348592

Последна редакция: пн, 12 яну 2026, 14:26 от petiaivanov

# 520
И моето впечатление е такова, много са ми съмнителни, а комшийката ми се кълне в обезмаслителя. Не виждам какво извънземно може да има в един обезмаслител. Ползвам Мегле и нямам оплаквания.

# 521
Обезмаслители на доказани фирми, има достатъчно на пазара.

# 522
Аз съм много доволна от универсалния им препарат.Видях рекламата им в тик ток.Поръчах с много голямо недоверие,но реших да пробвам и останах приятно изненадана.Най-хубавото е.че препаратът няма миризма.

# 523
Мен ми е много интересен култът към обезмаслителя. Независимо от марката. Такова нещо само рядко за чистене на филтрите на аспиратора ми се е налагало да ползвам, но в приятелския ми кръг много го ползват. Имам един в шкафа и още не се сещам за какво може да ми потрябва.

# 524
Di Soleil, не си сама. Аз с един изкарвам година, че и повече. Използвам го единствено и само за стъклото на камината.Налепа от дима се почиства само с едно напръскване и обиране.

Общи условия

Активация на акаунт