Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 16

• 37 704
  • 535
  •   1
Отговори
# 525
С него чистя банята през последните няколко години. Идеален е за наслагванията от сапуни, които са мазни.
Аспиратора чистя, ако капне нещо на килима, е идеален, ако опръскам с мазно докато готвя, също.

# 526
Кухнята чистя основно с обезмаслител. Много съм доволна, само пръскам и после забързвам.

# 527
И аз така. Вратички, плотове, стъклокерамика, всичко с обезмаслител почиствам. Петна по стените. Петна по дрехите също пръскам преди пране.

# 528
  • Бургас
За почистване на стъкло на камина има много хубава пяна в Лидл!
Всичко пада с нея, без да се налага да се търка!

Обезмаслител и аз използвам. Най-вече за и около печката.

# 529
И аз ползвам обезмаслител за почистване на печката, за петна по дрехите.

# 530
И аз ползвам обезмаслител за почистване на печката, за петна по дрехите.
Основно за това и аз ползвам, но всъщност добре почиства мивката в кухнята и первазите, който гълъбите маркират Close

# 531
Е има ли нужда от обезмаслител по плотовете? Котлон и фурна разбирам. Аз чистя с микрофибърна кърпа само … ако има замърсяване като по вратичките с един универсален препарат с портокалово масло. Котлона с препарат за керамика.

# 532
Обезмаслителя чисти почти всичко. По-лесно ми е да нямам 1000 вида препарати.

# 533
Обезмаслителя чисти почти всичко. По-лесно ми е да нямам 1000 вида препарати.

Да, именно. Някой писа също за первазите, нацапани от гълъби. Аз правя същото. Пръскам с обезмаслител, изчаквам малко и заливам с топла вода.

# 534
Недейте, обаче да чистите лакирани, боядисани повърхности, защото обезмаслителят може да ги съсипе като развали блясъка.

# 535
Да, полирани, лакирани, не.

Общи условия

Активация на акаунт