Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 341
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • пустинята Гоби
От храните купувам зехтин (двата вида), чай, кафе на зърна и мляно, сок от грозде, мюсли, корнфлейкс (царевичен и спелта), червен пипер, червена леща, шоколади, слепени бисквити с какаов крем и бисквити с масло.

# 121
  • София
CoCoMilk, маската не е лоша,прави косата ми е мека без да я утежнява. Ухае много хубаво,бих я купила пак. По принцип използвам предимно профи козметика,но тя ми беше подарък и реших да я тествам. Няколко пъти съм  я използвала и останах доволна.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 09:42 от ♥ Димяни ♥

# 122
  • София
Кои чайове на марката DM харесвате?
При положение, че основно пия кафе (капсули ДГ), е изумително че не спирам да купувам чай от ДМ! Laughing
Обожавам да купувам хубав чай!
Редовно следя за нови колекции, които пускат, а те никога не ме разочароват. Търся обикновено зелен жасмин, джинджър, портокал, канела, ройбос, ванилия в състава на чая, който купувам. Много съм доволна от Адвент календара, който коледно пуснаха сега в ДМ, под форма и на кутия за чайове, най-различен асортимент. Всеки ден- ново късметче!
Последно в чекмеджето прерових запасите сега, имам останало това

# 123
Всички чайове са хубави.
Адвент календара не можах да го пробвам - отказаха ми онлайн поръчката, във физическите магазини също го няма.
В моя филиал излиза че има 9 бройки - няма ги. Момичето каза че е грешка в системата.

# 124
  • София
Давайте идеи за любими продукти от техните марки. Аз съм си направила списък с обичайните, но съм отворена към пробване и на нови попадения Simple Smile
Козметика, храни...?
Ето какво купувам аз основно и най-често от ДМ. Това се сещам на прима виста и имам  запазени в любими:

Нехранителни

Хранителни

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 09:31 от kopche

# 125
Голямо outlet "намаление", или по скоро увеличение Grinning

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 09:40 от Tweety1993

# 126
  • София
Kopche, кухненските ролки хубави ли са? Късат ли се добре?

# 127
  • пустинята Гоби
Като каза кухненски ролки, тоалетна хартия купувам само от ДМ и супер се дразня, ако пропусна за заредя и се наложи да я заместя с боклуците, които масово предлагат в другите магазини.

# 128
  • Deutschland
Копче, Summer paradise го спряха, беше лимитирана серия. За съжаление.

Тази маска на Пантен виждам за първи път. Моята hydra glow е в същата опаковка, само че има синьо по етикета и перли вътре. В България в съвсем друга опаковка е май. Иначе аз съм много доволна точно от тези серии на Пантен. От останалите не.

# 129
  • София
Като каза кухненски ролки, тоалетна хартия купувам само от ДМ и супер се дразня, ако пропусна за заредя и се наложи да я заместя с боклуците, които масово предлагат в другите магазини.
Коя тоалетна хартия купуваш?

# 130
  • Бургас
Алверде-то масло от невен ли е?

# 131
  • Пловдив
Ha Mivolis също има много приятни чайове - за имунната система, за вътрешен баланс, за красота. Изненадана съм, че не ги намирам онлайн, за да приложа линкове.
От храната купувам паста пене и критараки, зехтин, кафе, шипковия мармалад е страхотен, балсамико, оризовки, растителна сметана за готвене, плодови сокове и лимонади, бульони, десертчета.
- хранителни добавки и витамини.
От козметиката - почти всичко ми е от dm, но не само от собствените им марки.
Харесвам нещата и на Professimo.

# 132
Давайте идеи за любими продукти от техните марки. Аз съм си направила списък с обичайните, но съм отворена към пробване и на нови попадения Simple Smile
Козметика, храни...?
Аз купувам DM bio нескафе и мляно, а също и тези бисквити и пуканата спелта:

Мюслито с горски плодове също е много хубаво:

# 133
  • пустинята Гоби
Тази тоалетна хартия купувам, няма аромат, аз предпочитам такива.

Скрит текст:

# 134
Този зехтин ли споменавате

Общи условия

Активация на акаунт