Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 331
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
От течните перилни препарати кой беше хубав? Розовата туба или този с розова капачка?

# 106
Оф, ама съм шматка... отворих лайфа на телефона като ми излезе известието, после ми звъннаха и всичко свърши, съвсем забравих за него Grinning
Дам, и аз така. В 17,50ч погледах и викам а, то има още малко и после с двете деца и край.. Чак сега видях телефона и часа.

# 107
Този показания го харесвам, мисля че и тук го бях хвалила. За другия не знам кой имаш предвид.

# 108
Този показания го харесвам, мисля че и тук го бях хвалила. За другия не знам кой имаш предвид.
Този е другия. Да, помня, че ти го препоръча, ама съм си изтрила снимката. Благодаря ти.

# 109
Той може и този да е хубав, не знам каква е разликата, само розовия съм пробвала. Ядосах се един ден преди години на цената на розовата туба Первол за вълна, оставих го него и помъкнах този... и повече не купих Первол Grinning

# 110
  • София
А кой прах за пране бихте препоръчали,никога не съм купувала от марката на DM?

# 111
А кой прах за пране бихте препоръчали,никога не съм купувала от марката на DM?
Този е за цветно, а за бяло е зелена опаковката.

# 112
  • София
Пролетно цвете, аз пера предимно с Даш внос от Германия,но в момента приключвам кутията и искам да купя някакъв ,който е хубав докато ми докарат, но не знам какъв. Единствено не искам течен. Благодаря за предложението!🌸

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 22:24 от ♥ Димяни ♥

# 113
Кои чайове на марката DM харесвате?
У дома се харесват био чай от мента, чаят с мароканска мента (препоръчан тук, благодаря за което), зелен чай с лимон и джинджифил, био бял чай и плодов чай с горски плодове. Харесваме и Зимен чай, но тази година не го открих в ДМ.

# 114
Като никой път не се разсеях. Simple Smile
И съм заредила всичко в количката, като ида на място, да ми е по-лесно.

# 115
  • София
И аз заредих и направих поръчка☺
Поръчах и от двата вида прах и куп други неща които харесвам и които съм купувала многократно.

# 116
  • Бургас
Гледам, че имат и омекотители на Денкмит. Как са,траен ли им е аромата?
Другите гелове за пране от марката дали да хубави?🤔

# 117
Аз го чаках от седмица, и го изпуснах Laughing
Даже днес влезнах за едни кърпички, и касиерката "Днес си много скромна". Казвам "Да, чакам талона довечера и утре ще се развихря". Joy

# 118
Давайте идеи за любими продукти от техните марки. Аз съм си направила списък с обичайните, но съм отворена към пробване и на нови попадения Simple Smile
Козметика, храни...?

# 119
Има нови талони.
Някой пробвал ли е тази маска онзи ден й видях реклама.

Общи условия

Активация на акаунт