Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 326
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
  • Сливен
особен е този зеленчуков бульон ,детето не харесва супите ако сложа от него,има на кубчета и насипен.

# 91
  • Пловдив
Aз ползвам насипния зеленчуков бульон, много е солен. Трябва по малко да се слага.

# 92
  • пустинята Гоби
Този бульон съм пробвала аз и не ми хареса, изхвърлих го след 2-3 ползвания. Ама аз по принцип не съм фен на готови бульони и смески, реших да пробвам този и сгрешх. - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-bio-zelenchukov-bulyon-p40 … l#dm_bv_container

# 93
Влизам и аз да похваля маската с кератин и нощния серум, барабар с балсама от снимката. Косата ми е права, но суха и в това студено време не стоеше никак добре, постоянно изпръхнала и накъсана. След вече преполовена маска, изхабен балсам и 10тина пъти от нощния серум, косата си стои гладка, подредена цял ден, супер приятна на допир.
Мислех че си внушавам, но вчера получих комплимент на работа 😁

Последна редакция: ср, 08 яну 2025, 15:20 от deska90

# 94

на Балеа шампоана и балсама за руса коса не се лоши

# 95
Влизам и аз да похваля маската с кератин и нощния серум, барабар с балсама от снимката. Косата ми е права, но суха и в това студено време не стоеше никак добре, постоянно изпръхнала и накъсана. След вече преполовена маска, изхабен балсам и 10тина пъти от нощния серум, косата си стои гладка, подредена цял ден, супер приятна на допир.

На мен също ми харесва как стои косата ми от серума. Не го ползвам редовно, но за цената си е топ.

# 96
И аз не съм го слагала всяка вечер, но ми харесва, на сутринта косата си изглежда нормално, не на клечки.

На мен също ми харесва как стои косата ми от серума. Не го ползвам редовно, но за цената си е топ.

# 97
  • пустинята Гоби
Хвърлила съм око на този серум за мигли. Някой с отзиви - https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-serum-za-m … l#dm_bv_container ?

# 98
Момичета, можете ли да ми препоръчате читава термозащита от ДМ? По възможност без кератин, че косата ми става като метла от него.

# 99
Кои чайове на марката DM харесвате?

# 100
  • София
Подсещам за лайфа ☺

# 101
Влизайте в лайфа

# 102
Кой е избрал тази жена да води лайф?! Тя е антиреклама в пълния смисъл

# 103
Кои чайове на марката DM харесвате?
На мен ми харесват три: лайка (големия пакет), Спокойствие и Розмарин.

# 104
Оф, ама съм шматка... отворих лайфа на телефона като ми излезе известието, после ми звъннаха и всичко свърши, съвсем забравих за него Grinning

Общи условия

Активация на акаунт