Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 343
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Да, такъв беше и моят, синя опаковка.
Но аз и на този с ниацинамид не бях обърнала внимание, че е с цинк. Така съм пропуснала и вит. В5.

# 76
Може ли да ми предложите продукт,от който сте доволни за черни точки?

# 77
  • София
Може ли да ми предложите продукт,от който сте доволни за черни точки?
Аз купувам почистващия гел за лице на Гарние 3 в 1 Charcoal и в камбинация с почистващите лепенки на Нивеа съм доволна.

# 78
Момичета ,предложете ми маска за коса ,която да не утежнява. С тънък косъм съм и с чуплива къса коса.
Пускам си косата да стане дълга и не ходя често на фризьор. От студа косата ми става в краищата суха и ми трябва подхранване и изглаждане на косъма.
Спрях се на две маски.

Съвети за маска за коса или да избера една от двете?
Ползвам редовно шампоана на Гарние с диня и съм много доволна. Маската дали и тя е хубава?
Вие какво ,ще препоръчате?

# 79
Взех си серума за лице, за който ви питах. Много съм доволна. Не лепне

# 80
Мавина, първият от снимката на мен лично не ми допадна.
Харесвам тази маска.

С тънка и права коса съм.
Маската на Гарние  също ми беше допаднала.  Розовата, от която слагам скрийншот обаче, ми харесва повече.

# 81
На Виктория Бюти съм ползвала серум с витамин С, също бях много доволна, а цената беше 5 лв, с някакъв купон от Кауфланд.

# 82
За серум бих похвалила на биотен.

Много добре се нанася и попива. Поръчвам вече 4 пъти от него и не ми е омръзнал. Скоро си купих и на apivita и той много ми хареса. Много е лек, ефирен и също не лепне.

# 83
Ясмин ,много благодаря! 🌹
Значи нея ,ще си взема.

+1 за серума на Биотен.
Изразходила съм от него няколко опаковки.
Прави кожата мека ,жизнена и с много хубав лек блясък.

# 84
Препоръчайте ми продукт за руса коса, който придава блясък.
От тези двата нямам ефект.
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/schwarzkopf-gliss-7-sekundna-eks … 000101610352.html
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/elseve-grizha-za-kosa-glycolic-g … 600524128388.html

# 85
Само аз ли не харесвам серумите на Биотен? Ужасно парфюмирани и всички ми се струват лепкави. Даже този последния не го доизразходих.

# 86
И аз не ги харесвам.
Само аз ли не харесвам серумите на Биотен? Ужасно парфюмирани и всички ми се струват лепкави. Даже този последния не го доизразходих.

# 87
  • на последния етаж
Предлагат ли в ДМ смес сушени зеленчуци за супа? Намерих някакъв био зеленчуков бульон в сайта, но отзивите на потребителите не са много добри.

# 88
Довечера има лайв. Дано да не забравя. Blush

# 89
Аз ползвам това, но то е подправка. У нас много се харесва.

Предлагат ли в ДМ смес сушени зеленчуци за супа? Намерих някакъв био зеленчуков бульон в сайта, но отзивите на потребителите не са много добри.

Общи условия

Активация на акаунт