Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 304
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Мисля, че да. Но този цвят ли? Защото май са 2 или 3.

# 166
Някой с отзив за пастите за зъби Дентал?
Ние вкъщи ползваме от много време тази:
Скрит текст:
С хидроксиапатит е, за защита на емайла. Много е добра. И с много по-голямо съдържание на хидроксиапатит от Apa Care например, която е доста по-скъпа.
Наистина ли е с по-голямо съдържание на хидроксиапатит от Apa Care? Потърсих информация за количеството в състава, но не открих нищо.

# 167
  • Пеликания
В приложението има само този цвят 010.
В Нотино има и двата. Само два са.
https://www.notino.bg/catrice/under-eye-brightener-ozaritel-prot … f839501280a18ba72

# 168
  • На морето!
Прахът за бяло добър ли е?
Скрит текст:
Трябва да зареждам препарати за пране, петна, омекотители, така че моля за препоръки.

# 169

Аз ползвам този цвят от ДМ, 010.
Много съм доволна от този продукт, кожата ми е много светла и имам ужасни тъмни кръгове, та той се справя с тях. И е много икономичен

# 170
  • София
Продукта на Catrice за тъмни кръгове за под очите за мен е ужасен! Почти никаква покривност и изсушава ужасно кожата ми.

# 171
Ееее, Димяни, тъкмо се навих да го купя Grinning

# 172
  • София
Tweety1993, тествай или купувай😁цената е супер така,ме няма да те е яд. Аз го подарих моментално🤭

# 173
Скрит текст:
Някой с отзив за пастите за зъби Дентал?
Ние вкъщи ползваме от много време тази:
Скрит текст:
С хидроксиапатит е, за защита на емайла. Много е добра. И с много по-голямо съдържание на хидроксиапатит от Apa Care например, която е доста по-скъпа.
Наистина ли е с по-голямо съдържание на хидроксиапатит от Apa Care? Потърсих информация за количеството в състава, но не открих нищо.
Като точно количество не знам, но в Dental съставката е на пето място, а в Apa Care по-назад. Поредността на съставките в козметиката се определя от количеството им в продукта.

Rapariga, да, много е добър, няма да съжаляваш.

# 174
Rapariga, доволна съм от показания прах за бяло пране, както и течните перилни препарати за цветно. За петна използвам този препарат, но майка ми се оплака, че леко изсветлил мястото на едно петно върху тъмна тениска. https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-preparat-za-otstranyavan … 058172185700.html използвам при нужда и дезинфектанта за пране на Денкмит. Омекотители на марката не съм ползвала.

# 175
  • Бургас
Да,този зеленият прах за пране е доста хвален из темите!
И аз мисля да го пробвам скоро време.

Но съм в издирване на такъв за черни дрехи.

# 176
Момичета ,купих си маска за коса ,която е 300  мл. Ето тази.

Изпробвах я ,хареса ми много.
Сигурно ,ще я ползвам веднъж в седмицата ,така си мисля. Косата ми е къса и слагам съвсем мъничко. На опаковката пише след отваряне да се използва 6 мес.
Категорично няма как да я изхабя за 6 месеца. Вие като мине този срок хвърляте ли продуктите или продължавате да ги ползвате?

# 177
Не изхвърлям нищо преди да започне да се променя консистенцията или аромата.

# 178
Досега съм хвърляла само една база за грим на Алверде, миришеше на гранясало.

# 179
  • София
Не изхвърлям нищо преди да започне да се променя консистенцията или аромата.
Аз също

Общи условия

Активация на акаунт