Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 298
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз похвалвам една суха смес за веган брауни на Bettr, червената опаковка.
Прави се за нула време, а после вкусът е невероятен, това е най-добрата ми находка
в края на миналата година. Направих десерта за нова година той пък толкова взе, че
се хареса, че веднага се омете и не остана и троха. После правих пак, после след 3 дни
пак  се искаше и така вече е в постоянни асортимент за покупки в нашия дом Joy.
Другия е един измивен гел за лице на Лореал - Revitalift оранжевия. Много хубаво се пени,
ухае приятно, измива добре и не изсушава лицето, цената му е също много прилична.

# 181
  • Варна - Черна гора
Аз също подарявам талоните. Ако някой иска да пише и утре сутринта ще ги изпратя.
Пропуснах лайфа. Какъв е талона?

# 182
Здравейте, някой случайно предлага ли  купон за -15% от сметката?

# 183
Нищо не хвърлям аз. Въобще не гледам срокове и досега не ми се е развалил никакъв продукт, не само от ДМ.

# 184
Нищо не хвърлям аз. Въобще не гледам срокове и досега не ми се е развалил никакъв продукт, не само от ДМ.
Аз също съм против да хвърлям продукти ,които стават. Просто няма как да ми порасне косата толкова бързо и използвам съвсем малко количество маска.
А до сега никога не съм използвала такава.
Но със студеното време и по-рядко подстригване ,косата започва да се изтощава.
Преди няколко месеца реших ,че ще си пускам по-дълга коса и не я подстригвам вече всеки месец.
Маската ми хареса много ,не утежнява ,ухае много приятно и задържа обема на косата.

# 185
Аз също подарявам талоните. Ако някой иска да пише и утре сутринта ще ги изпратя.
20% намаление на всички ДМ марки.

# 186
Аз поръчах много пюрета, бебето много харесва каквото съм взимала от ДМ. Уж всичко беше налично в избрания магазин и пак има липси в поръчката, както бяхте писали по-рано. Подарили са ми 20% на избран продукт. Не знам какво да взема, може би памперси, че да си заслужава намалението.

# 187
Подарен
Няма да ползвам талона от лайфа, на когото ще му е полезен нека ми пише Relaxed

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 05:01 от Baraka

# 188
А, този талон от лайфа, само за онлайн поръчки ли е, или може да се пазарува направо в магазина и да се използва?
За първи път ми е и за това питам.

# 189

20% на всички ДМ марки

# 190
  • пустинята Гоби
С талона от лайфа може да се пазарува и във физически магазин.

# 191
Много благодаря!

# 192
Взех си нощен серум с кератин на Балеа и ако утре не съм като принцеса, ще ви пиша. Много приятно мирише, между другото. Сега се замислям за тази маска, която рекламирате и вече ще ми трябва поне една стая, защото маски си зареждам редовно. Някой може ли да я сравни с Kallos маските?

# 193
  • Deutschland
Само аз в темата май нямам този нощен серум с кератин на Балеа, но пък имам спрей с кератин, носещ гръмкото име Пиер Карден, ама произведен в Турция. За разресване е, още даже не е тестван.

# 194
Доволна съм от бурканчето на catrice, покрива супер и се пасва с другите ми продукти. Ползвам 010, а съм с тен, взех си и другия, но засега го пазя за по-топлото време.

По назад хвалих маската с кератин и нощния серум, те мисля че са от една серия дори.

Общи условия

Активация на акаунт