Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 25

• 45 263
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Аз моя го подарих вече!

# 301
  • София
Мисля, че заредих тоалетна хартия за 2 години напред.😁 С тия талони май харчим повече пари.

# 302
Благодаря на karzz за талона.
Най-накрая бяха заредили лип тинта на trend it up, който цяла седмица липсваше.
Сега остава и цвета да съм уцелила.

# 303
  • софия
Разбрах защо е огромният кашон. Беше пълен на 1/3, заради ТХ. Толкава я хвалите тук, че съм поръчала пакет с 20 😁 Кой да ти чете подробностите?!

# 304
sanny2 ,разбира се!
Пия го 2х1 три или четири дни преди цикъла и по време на цикъла. После спирам.

Лелка ,скоро мисля да посетя гинеколог ,но до колкото са ме гледали нямам кисти и миоми. Просто цял живот съм с такъв МЦ.
Явно самият организъм си е такъв.
Много благодаря отново! 🌹

# 305
  • София
Да покажа какво си взех днес от dm на Ботевградско, не знаех, че Sun Dance имат и слънцезащитни серуми! Много приятно бях изненадана. Бяха на намаления щанд, имаше няколко вида, но бях с мъжа ми и с него по-бързо се пазарува. 😂
Онлайн не ги намирам.
Благодарение на талона на Mariana го взех и с още 20%. ☺️

Скрит текст:

# 306
  • Deutschland
Заради тази съставка Л Карнозин крема в Германия е голям хит. Този от снимката, в другите видове няма. Моят е хидратиращ, в синя опаковка.
Та Л Карнозин досега се е предлагал като съставка само в много скъпите кремове, писала съм даже в темата.

# 307
  • София
Заради тази съставка Л Карнозин крема в Германия е голям хит. Този от снимката, в другите видове няма. Моят е хидратиращ, в синя опаковка.
Та Л Карнозин досега се е предлагал като съставка само в много скъпите кремове, писала съм даже в темата.
Не знаех. Simple Smile Просто този ми привлече вниманието, че е серум с УВ защита. А като пуснах тук снимката видях, че има защита и с/у синя светлина, което е супер (че по цял ден пред компютъра съм).
А лятото имаше ли ги по магазините в България? Защото аз основно пазарувам от dm онлайн и само да си взема поръчката минавам, или, ако искам конкретен цвят да видя на живо.

Охх, ядосвам се, че няма да мога да стигна до ДМ да си използвам купона.
Ако някой го иска, ще му го дам.
Има още близо 2ч за онлайн поръчка. Wink

# 308
Тези серуми още от преди нова година са на минус 50% всичките видове.
Хубави са. Аз съм купувала в синята опаковка. Пак беше 6 лв.
Усещам кожата доста хидратирана. Също така доста бързо попива. Определено е находка.

# 309
Ще търся и аз.

# 310
  • Deutschland
Търсих вчера Vaseline за устни. Исках червен, но имаше само с какаово масло и взех. Ами хубав е. Хубава консистенция, лесно се разнася, ухае хубаво. Навън е студ, вали снежец, но устните ми стоят хидратирани.

# 311
  • При децата ми
Скрит текст:
Да покажа какво си взех днес от dm на Ботевградско, не знаех, че Sun Dance имат и слънцезащитни серуми! Много приятно бях изненадана. Бяха на намаления щанд, имаше няколко вида, но бях с мъжа ми и с него по-бързо се пазарува. 😂
Онлайн не ги намирам.

Скрит текст:

Същия серум си купих и аз снощи, че даже и още един. Simple Smile Те направо за без пари! Моите серуми са още по -евтини! Единия е 2,49 лв., другия 2,99 лв. Досега не съм ги ползвала, по описание звучат добре. Напазарувах си и аз талоните. Пастите за зъби ги купувам за пръв пъти ги взех отзивите тук. Сега ме е яд, че не взех още неща с талоните. Smile

# 312
  • София
Скрит текст:
Онлайн не ги намирам.

Скрит текст:

Същия серум си купих и аз снощи, че даже и още един. Simple Smile Те направо за без пари! Моите серуми са още по -евтини! Единия е 2,49 лв., другия 2,99 лв. Досега не съм ги ползвала, по описание звучат добре. Напазарувах си и аз талоните. Пастите за зъби ги купувам за пръв пъти ги взех отзивите тук. Сега ме е яд, че не взех още неща с талоните. Smile

Скрит текст:
В кой dm магазин са толкова намалени? Grinning
(Преди време така се запасих с едни серуми на Essence, които още си ползвам, та помня, че в магазина им в мола намаленията бяха по-големите, отколкото в кварталния dm).

# 313
  • Варна, Пловдив
Нищо, че вчера направих поръчка за 177лв, сега ще мина да видя този серум дали го има в близкия Дм. Получих и талона за 10лв. Не ми влияят добре тези талони, но пък основно техните марки за използвам и защо пък да не спестя едни 50лв.

# 314
  • При децата ми
Скрит текст:
Скрит текст:
Онлайн не ги намирам.

Скрит текст:

[/spoiler]
[/quote]В кой dm магазин са толкова намалени? Grinning
(Преди време така се запасих с едни серуми на Essence, които още си ползвам, та помня, че в магазина им в мола намаленията бяха по-големите, отколкото в кварталния dm).

Магазина е във Велико Търново. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт