Отговори
# 15
  • 2 етажа над тавана
Мацки, моля ви, погледнете пак първата страничка, че правих малко промени и да не съм сбъркала или изтрила нещо без да искам. И кажете - става ли така както е направено - отпред датата и след нея само рождениците, вместо пред всяко име дата newsm78
Извинявам се, че пиша малко объркано и вероятно с правописни грешки, но гледам на хикс и пред очите ми са само букви и цифри.
Ако има забележки - моля ви пишете на лични, че да не пълним темата с глупости.

И благодаря за милите думи, радвам се, че ви харесва оформлението. Hug

# 16
Добро утро! Hug
Хайде, поспаланки, на кафенцето! Heart Eyes

ЧЕСТИТ МЕСЕЧНИК НА ЕВА, ДЕО И ДРУЖИНА!!! Hug Heart Eyes Hug

# 17
Мерси за кафенцето.
Честито на месечковците  bouquet

# 18
  • 2 етажа над тавана
Добро утрооооооооо. Hug
Енви, сипвай, сипвай - ощеееееее кафееееееееее, имам нужда от отлепване на очите Mr. Green

Честито на Ева,Виктория, Йоанна, Деян и Вальо за новия месец!  bouquet

# 19
Добро утро, време е и ние да започнем обратното броене!
Мерси за честитките, ето и нашата почерпка за вас:

Да ви е сладко, а след месец ще се постарая повече.
Отдавна не съм се разписвала, но дребното просто не ми оставя никакво време да дишам, какво остава за писане. Днес вече е малко по-спокоен. От една седмица се опитваше да ни избие 7-мия зъб, беше пробил венеца, а зъб не се виждаше, а дребчо беше толкова нервен, че вече наистина имах чувството, че ще лудна. Но тази нощ би всякакви рекорди само с 2 будения - в 2 и в 5. Това не ми се е случвало откакто почнаха да избиват зъби, т.е. от около 6мес. Така че и това е повод да почерпя   bouquet newsm64. Утре сме на консултация и сигурно вече ще е 9,5 кг. Качва по около 1/2кг. на месец, а иначе не се спира. Направо му се чудя как може да наддава толкова при положение, че и за секунда не стои на едно място. И това, че като пораснат се заиграват повече сами при нас не важи, по-рано можех спокойно да го оставя сам да си играе, заграден в един ъгъл с табуретки, но вече е абсурд, премята се през тях и това отстрани изглежда толкова инфарктно, че щеше да ми изкочи сърцето, докато го наблюдавах един път. Иначе не иска да се пусне още да ходи сам. Като ме види, че съм влязла при него  в стаята и търчи да ме хване за пръстите и да се разхождаме - обикаламе апартамента, общо взето, но само държейки се за мен. В момента в който го пусна да ходи поне само за една ръка и той се цопва на земята и си пълзи, и то като изтребител и въобще няма намерения да прохожда сам.
Май стана много дълго, ще ме извините, но нали не съм писала отдавна  Wink
Весел и усмихнат ден ви желая

# 20
  • софия
добро утро!
отчитаме се за вчера  Laughing

още веднъж искаме да благодарим за хубавите пожелания на всички ви Hug

# 21
Здравейте Hug
*Жени_К  супер торта сте спретнали Mr. GreenЧестит Рожден Ден на Рая и от нас!
*Честито обратно броене на Александър, Евелина, Дениз/от вчера/ и Ева, Виктория, Валентин, Деян,Йоанна/днешните/!!!!!
*Вашите бебоци гледат ли БонАпети? hahahaТеди много го обича-сега го зяпа с интерес и си играе  chef
*Бабъл да се редактирам-темата е суперска отново  bouquet

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 09:55 от rody

# 22
Жени,
ама рожденничката със сукман!!!  Wink
Дама! Flutter
Наистина много готина торта! Peace

# 23
  • София
Бабълче, страхотна темичка, както винаги! Hug
се разболял от малария - оправил се, де, но от него знам, че бираааа, бира му е майката против тази болест, бира и хинин  Mr. Green Heart Eyes
Тя, Мимка, затова преди да замине редовно сипваше вечер по едно Wink.
Някоя от кърмещите да се е пробвала да прави домашен кисел по рецептата, която се шири из форума?Аз онзи ден се цедих, но успях да изцедя само 50мл, защото Давид 3 пъти нахалства да го кърмя  Rolling Eyes и съвсем се схванах. В крайна сметка го забърках с 50мл и банан и много му хареса.
А как се казваха тези човечета от тортата? Whistling Thinking

# 24
Телетъбисите! Laughing

# 25
Ха сега и аз да се похваля
http://www.vbox7.com/play:11a442a9  - ТОВА Е МОЯ ПРИЯТЕЛКА ,УЧАСТВАЛА ЗА МЮЗИК АЙДЪЛ(ОТПАДНАЛА Е #Cussing out)

Мирелка,показвай снимки ,че нямам търпение Blush

# 26
Бабълче, телетъбиси се казват  Laughing Тортата е супер!

Честито на месечничетата, които скоро ще станат годишничета!!!!!  Hug на всички!

Марти снощи пак се събужда на всеки час  Tired. Днес няма да го приспивам сутринта, чак като се нахрани наобяд...

През ден  ли давате месо или всеки ден?

На кухнята дават всеки ден, но понеже са 1-2-3-то, или супата или основното е с месо всеки ден... Аз ги редувам и не му давам всичко...

Да с е похваля и аз, че Марти преди малко ходеше - по 5-6 крачки без да се държи!!!!!!!

Слънчев и топъл ден ви желая!

# 27
  • София
Честито на месечковците днес!

Снощи не съм ви чела, че бях до късно на лекции и после не ми се четеше, а и Милен беше обсебил компа!

Бабъл, страхотна е темичката!

# 28
Здравейте и от мен!

musashy, същата история при нас Peace

Ей, енви, не се стърпя с аватара Grinning

~Цвети~ , помня приятелката ти, много нежна и крехка изглежда, жалко че са я скъсали.

6u6i, честити наченки на прохождане  bouquet

Тортата на Рая наистина много гот, аз също оглеждам вече каталози, тук майки със скорошни рожденници споделят, че на детските торти вида е страхотен, ама на вкус били Sick

Ще проверя на Неделя как са нещата.

А, забравих да спомена, моят нямчо от вчера започна да казва "тата", това разбира се като благодарност за 24 часовите ми грижи Crossing Arms Mr. Green

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 10:49 от Филип@

# 29
Здравейте!
Цунки от нас!!!
Фил, аз съм много разочарована от тортите на Неделя Sick
гадост язък за паричките и за името им! Sick
та и аз съм в чуденка за торта

Общи условия

Активация на акаунт