Отговори
# 45
Нуни, честит ти рожденник!   bouquet Да те радва, слуша, ухажва, уважава, помага и обичааа! Party
За вечерята аз пък останах с убеждение, че доста вече дават.  Thinking Велина вечеря към 19,30 часа и после към 21 часа е на кърма. Blush

Татянка, за моя си прощъпулник, както и за бебешкия ми период като цяло - инфо нямам. Confused И асцендента си /или както там се пише/ не мога, да определя. Rolling Eyes

# 46
Честито на вчерашната рожденничка Рая!
Честито на вчерашните и днешните месечковци!
Нуни честит ти рожденник,да ти е жив и здрав и много да се обичате!
Честито ново зъбче на Вили!Все така безпроблемно да излизат всички следващи зъбета!
Да ви се оплача на рамото ние с малечко пък се разболяхме и двамата кихаме и кашляме.Той вече е по-добре милия,но аз сега започвам и съм в разгара на хремата.Само че той днес е с разстройство,ако някой знае ефикасен лек за това,нека сподели.

# 47
Mum, бързо да се оправяте, ей!  Praynig За разстройството имаше някакви прахчета, но можеш и с храни, да регулираш - ориз, банан, дюля, шипки, вместо вода - оризова вода или шипков чай...

annidm, хайде при нас - откога ни четеш!!!! Hug

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 13:54 от envia

# 48
И аз съм болна. Ужас.

Нуни, честит ти рожденник! Пожелавам му да те обича много!

Татянче, ние ще сме само с торта за рожденника - правена от мен, с неща, които вече яде. То и без това няма да има голяяям-голям празник, та няма да се престаравам.

# 49
  • София
  Party TimeНуну, честит ти рожденник, много да те слушка и обичка   Party Time
( но той си е рибка и сигурно безтуй го прави )
Казвай какво му купи, че на моя е след 5 дни и съм в жестоко чудене. Вечер й давам АМ + сухар.

ПО бон апети докторицата казаха, че не е препоръчително месо всеки ден! Или през ден или два пъти в седмицата. Месото е тежка от към смилане храна, остава дълго в корема с всичките му странични ефекти и трябва да се дава на стомаха и дебелото черво поне ден да се очисти от отпадния продукт. Съгласна съм с докторицата, вегетарианците дават същите доводи.

Жени
страхотна торта! страхотна малка принцеса! много прилича на баба си. мойта пък прилича на дядо си  Sad

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 14:52 от х_diabet_mama

# 50
Екси, аз също давам месо през ден - по същите причини (не съм вегетарианка, но месо всеки ден ми се струва множко)  Peace

# 51
Само ако 4ерпиШ  Joy  Joy  Joy  Да бе, там сме, от 6. до 17.  Peace  Дядото в4ера купил легло на Милена, остава само да пристига стол4ето zа кола и сме готови  Mr. Green

аз заради туй питам де, само се чудя къде  newsm78 в нас или в някое заведение да се посъберем малко мами (роди и вас ви имам предвид  Laughing, ама вие сте си тук, тъй че не питам)

Нунич, да ти е жив и здрав и да те слушка и обичка много   bouquet

вечеря - давам, давам, към 19.30-20.00 (енви отново ТЕНК Ю за идейката) и после кърма преди заспиване Crazy
Татянка, снощи дадох за 1ви път на ХИПП такова чудо -1во не го изяде цялото и 2ро - заспа в 9.30, събуди се чак в 3, гушкахме се малко и после чак в 8.30...явно много засища
юлче, mum, бързо да се оправяте Heart Eyes

# 52
Ей, днес времето е приказка!

Въпреки отвратителното ми недоспиване тези дни, като блесне слънце и се стопли-грейвам Grinning

Днес съм и в еуфория, успях да си намеря пролетни обувки, отдавна търся, но след бременността кракът ми порасна SickПреди носех 39-40, сега 40-41 Rolling Eyes
А и не само, че си намерих, а и са по мой вкус-ниски, удобни и гъзарски Laughing

Аз месо давам всеки ден, щото на кухнята така готвят Confused

Нуничка, честит ти рожденник! HugДа сте винаги влюбени  bouquet
Кофти с тая раничка, не знам дали боли, надявам се не и всичко да мине бързо и безпроблемно Hug
След раждането ли си се обзавела с нея?
По тоз повод, пак наближи времето за цитоманазки, мисля на 6 месеца да си правя аз.

Mum, юл4е, не сдавайте така фронта, стискам палци скоро да сте здравички!  bouquet

Аз тази година торта няма да правя със сигурност, ще купя готова.

И яйца няма да боядисвам, като стане по-разбиращ ще го правим заедно Grinning

Татянка, ще съобразя моето идване до Варна с твоят престой там Hug

За прощъпулника си не съм се интересувала май Rolling Eyes

Уууу, чИ дългУ станало Crazy

# 53
Забравих да се похваля вчера за новите фини моторни умения на Иво  Mr. Green Бели си портокала сам и си го яде  Mr. Green

# 54
  • Русе
Върнахме се от консултация - Дунда вече е 10,500кг, 80см. Ей, ще си останем без кавалер с тия габарити (има ли несватосани момци над 80см?) Wink.
Енви, признавай бързо колко кг е наборката, да се успокоя. И честито ви 7-мо зъбче! Диди е с 3 отдолу и 1 отгоре. Rolling Eyes
Доки каза, че вече може да давам вечеря (аз понякога давам - особено покрай зъбите, когато ми отказва АМ), но принципно си е на голо АМ вечер, а ако не си го изпие, добавям безмлечна каша и си го доизяжда с лъжицата.

Нуни, честит ти рожденик - много да те слуша!

Ексче, интерсно това за месото - аз гледах, че по българските схеми месото е през ден докъм 9-10 месеца, после остава един "постен" ден, ама то пък колко са up-to-date, е един отделен въпрос. Диди е на кухня през седмицата, така че каквото дават там(с малки изключения) - това яде (или супата или второто е с месо).

Аз на моя прощъпулник съм хванала един учебник.

юлче, mum, да оздравявате!  bouquet

Фил, честити обущета! С кеф да си мериш улиците с тях!

# 55
  • София
Иленка, аз съм с няколко кандидат-снахи, що да не взема и в твоята лична мома да се загледам Simple Smile
Много си е хубаво детИто не му търси кусури. Да ти е жива и здрава. Едва ли ще стане по-едра от теб, така че се успокой Simple Smile Все пак си има мама модел на чорапи   bouquet

# 56
Забравих да се похваля вчера за новите фини моторни умения на Иво  Mr. Green Бели си портокала сам и си го яде  Mr. Green
а така, браво!!! тарикат, а....

за торти си говорите...........и на мен ми се ще да е домашничка, но аз съм пълен аут в тортите с крем, ами не мога да правя крем и това си е.........а иначе най-любима торта ми е с бишкоти и кисело мляко, някой я беше пуснал в готварския като тортата мюсли на еди-кой си, не си спомням името...ами аз с тази торта си изкарах студентските години......ахахахахах- препечени филийки на грил и тази торта - това муах 5 години,ахахахахах
енви, кажи в колко часа си родена и ще ти изчисля асцедента, близнаците се подкрепят един друг  Wink

Филип@ гледай да не скъсаш обувките от ходене, сега с това хубаво временце....ахахахахахах

за месото
-ами в манджите от кухнята всеки ден има месо Sad

# 57
Филипка, честити обущета на твоите крачета! newsm56

Фурорка, ами това е проблемът, че не знам точния час на раждането си!  dontknow По обяд е било събитието, ама точен час не знам. Мерси за подкрепата все пак! Flowers Bouquet

Иленка, да ти е жива и здрава Дидка! И я не се притеснявай - виж веднага и кандидат-зет си намери!  kiss Ние утре сме на консулт, но може би ще отложим за другата седмица. Тогава ако не ме е много срам - ще докладвам мерките на Велинката. hahaha

# 58
Фурорче, може ли да изчислиш асцедентите ни Hug щото колкото пъти зълва ми ги изчислява - толкова пъти са различни newsm78
аз - родена на 04.03.1979 / 0:40 ч - последно казва че е стрелец
половинката - 24.11.1971 / 22:30 - казва че е дева
алекс - 13.04.2006 / 5:40 - казва че пак е овен - и ако е така, и роден в годината на огненото куче...малииии Crazy

мнооого мерси предварително  bouquet

Филипка, да разходиш обувките и до Варна  Whistling
Иленка, Енви, ние засега на Миленка се "натискаме"  Laughing Ама и вас си ви харесваме  Blush Mr. Green (нали сме над 80 см)...но ако Цвети роди една мома.....тогава не знам Joy hahaha

разходихме се ние хубаво, купих си градински зюмбюлчета - 11 броя за 50 ст, а за 8ми март едното беше 50 ст #2gunfire, та сега ми ухае на проооолет Flutter

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 17:38 от СмиНсЧо

# 59
  • София
Фил, честити обущета. и аз си търся някакви равни-за бутане на количка.

Аз на моя прощапулник съм хвнала ножицата. Ама сега нямам нищо общо с нея. И никак не ме влече.

Соня яде вечеря в 19:30 и към 22:00 пие АМ- стотина грама.

Общи условия

Активация на акаунт