Отговори
# 30
  • София
Хелоу с днешна дата!

Честито на месечковците! Hug

Вчера бяхме на консултация- Соня е наддала 500 гр.  #Crazy Направо не мога да повярвам.Не е наддавала толкова от 3 месец май.

# 31
Тортата на Рая наистина много гот, аз също оглеждам вече каталози, тук майки със скорошни рожденници споделят, че на детските торти вида е страхотен, ама на вкус били Sick

Филипка, аз затова реших да поръчам нещо проверено-торта брюле, но украсено с детски мотиви.
Пробвайте такъв вариант, защото е общоизвестно, че за сметка на украсата, детските торти почти винаги са отврат на вкус  Sick

# 32
Цачка, значи сме я закъсали, щото в Русе има две що-годе хубави сладкарници, едната е Неделя, за другата вече имам лоши отзиви за детските торти Confused

Филипка, аз затова реших да поръчам нещо проверено-торта брюле, но украсено с детски мотиви.
Пробвайте такъв вариант, защото е общоизвестно, че за сметка на украсата, детските торти почти винаги са отврат на вкус  Sick
Мдам, това е добра идея Peace, дано ме разберат като поръчвам.

# 33
здравейте  Hug
страхотна тема  Hug
тортата е готина, вярно е че отвътре не са много вкусни, но на вид са супер

# 34
  • София
Аз съм решила да се опитам да направя торта на Сонята.
Казвам го така гордо и сериозно, защото никога не съм правила подобно нещо.  chef

Е, отделно ще има и купена, за по-сигурно Blush

# 35
  • София
Добро утро!
Добре, че го има кафето, че както малкия се буди на 15-20 мин цяла нощ, сега нямаше да мога да отворя очите  Tired
Реших, че ще взимам някакво хомеопатично. Попрочетох разни неща и тази Кофеа ми се вижда най-подходяща за нашия случай.  Ето една хубава статийка: http://www.phytolek.com/casedetails.php?caseID=13 извинете ме, ако някой я е пускал вече   В аптеката ни правят хомеоп. консултации и ще отидем и там да се изконсултираме.

Те ли казваха "Тинки Уинки"? Има едно лапе с писклив гласец на площадката и като го каже това, Валката се спуква от смях. Има ли го някъде по мрежата това, да си го дръпна?

# 36
Филипка, ами близнашка нетърпелива въздушна ми работа...  Crazy Но го позадържах аватара, де! Mr. Green Браво на Преско за думичката!  Heart Eyes А питаш ли ме, Пепи като започна с "ба-ба", изреди цялата рода и най-накрая беше "ма-ма". Умирах си от яд! Twisted Evil

Тортите - на Неделя на парчета много ми харесват, но не знам как са целите торти. Но за детска торта ние сме си намерили тукашна фирма, които правят подобни на домашните маслени кремове, а не сметанови - и наистина поръчваме освен картинките и каква, да е отвътре /медена, карамелена, тирамису.../. За РД на Пепи за пръв път ядохме еклерова и беше фантастична, а отгоре беше детски украсена. Peace

# 37
  • 2 етажа над тавана
Страхотна торта и много готина рожденичка!

Бюти, кисел не съм пробвала да правя, няма й да правя май въобще като се замисля newsm78

Шуши, аз месо давам през ден-два. А и си се объркала - не аз, а Бютича питаше за името на Телетъбисите Wink

Фил, честито ти "татосващо" човече!

# 38
Бюти, аз не съм се цедила от 10 и 1/2 месеца и определено няма тепърва да започвам  Mr. Green Още повече, че най-вероятно нищо няма и да излезе.

Торта ще правя домашна, за да може и хлапето да я опита все пак - мисля да е някаква бисквитена или от грис. Може да е примерно бисквити, натопени в кисело мляко, между тях - резенчета банани. Отгоре може да залея с някакво нишесте, приготвено с вода вместо с мляко. Абе варианти много.

# 39
  • Русе
Привет и от мен!
Честито на поредната порция априлчета, започващи обратно броене!  bouquet

За тортата - опредлено и аз имам отзиви, че на "Неделя" детските са отврат. Naughty
Фил, аз винаги поръчвам от "Ружана", обаче задължително избирам друг крем (не стандартния сметанов), за което се доплаща 4.00лв. Първата година поръчах с пълнежа на плодовата (сметана с банани - хубав е, обаче тортата стана нестабилна и гъбката отгоре се килна  Sad), втората година поръчах с крем "брюле", а тази - с баварски крем - и двете бяха хубави (е, и по-хубави съм яла(на "Пикадили" примерно), но пак съм доволна от избора)! За Диди пак там ще поръчам. Peace
Честито ви "тати"! BTW, ако се вярва на суеверията, щом първата думичка идентифицира човек от мъжки пол (тати, дядо и т.н.), второто дете ще е момченце  Laughing ...Виж, ако е казал "баба" преди това, може да се надявате на сестричка... Wink

Шуши, Диди има само един "постен" ден в седмицата.

Мимка, давай снимки, че ни се изчерпа търпението вече! Дея, и ти също...

# 40
  • софия
тортата е от Лагуна...ходихме специално на дегустация с тати Laughing
вътре е с баварски крем и еклери и е много вкусна...Рая няма да я пробва де, но пък се порадва на Тъбисите...нали са и любими Laughing

# 41
Велина има 7-ми зъб!!! Shocked
Една седмица след 6-я и без никаква проблемация! Sick
Ей, това последното не съм го вярвала, че е възможно при нея!? Mr. Green

# 42
Привет и от нас!
Честито на месечинките   bouquet

Бютич, не съм се цедила откакто родих, не смятам и да го правя де Whistling
Цвети, и аз я помня - голяма сладурна Mr. Green

а като стана дума за Мюзик айдъла и тук да питам - в първат агрупа имаше едно момиче Емилия ДУцолова - пя на Паша христова песен, та тя да е случайно Емилия Валенти  newsm78 Много си приличат, ама пък защо утвърдена певица ще се явява  newsm78 newsm78

Енви, да знаеш че аватарът ти е изкъсо следен  от мен, може и фрезийка пак да турнеш де Crazy Честито зъбчееееееееее Hug

Има ли някое детенце с повече от 8 зъбчета вече newsm78 Laughing

Жени, тия телетабиси....лично аз не ги харесвам и не смея да ги пусна на Али, ама сигурнно се свиква  hahaha

Тортите - тук му похвалиха Юлинел, а за Неделя -  newsm78 - сватбената ни беше разкошна и от вътре, знам ли с детските как е newsm78

Татянчееееееееееее, за 13.04 нали сте в Бг? Wink

Иленка, и на мен само това ми повтарят - щото каза "мама" първо и всички са решили (понеже всички искат) второто да е момиче Laughing Най-вече свекървата, защото се надява да е на нея писано  Twisted Evil но...половинката веднага й казва "ако има второ"

Шуши, Алекс яде всеки ден месо, като през ден е домашно, щото в купените има много малко Peace

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 12:30 от СмиНсЧо

# 43
Жени, и аз съм решила от  Лагуна да ни е тортата, супер любими са ми Laughing ето им сайта http://www.laguna-bg.com/

Месо давам през ден, редувам един ден месо, един - жълтък.

Мен друго ме притеснява Rolling Eyes Така като чета вечер децата ви само мляко пият за вечеря. А аз давам на Яна пюре към 8, към 9 пийва малко мляко и ляга. Да увелича ли времето между храненето и заспиването? И как да й давам само мляко да пие като тя е такъв гледник, че ако не си хапне не може да заспи Laughing

енви, вчера забелязах на Яна в устата 2 нови зъба, които са се появили неусетно. Много е хубаво така, да не усещаш как никнат зъбетата.

Вчера бях на гинеколог. Имам голяма раничка и ще я горят. Боли ли това чудо?

Днес моят спътник в живота  Joy има рожден ден и съм много щастлива Grinning И времето като е слънчево ми е още по-въодушевено Party

# 44
Татянчееееееееееее, за 13.04 нали сте в Бг? Wink

Само ако 4ерпиШ  Joy  Joy  Joy  Да бе, там сме, от 6. до 17.  Peace  Дядото в4ера купил легло на Милена, остава само да пристига стол4ето zа кола и сме готови  Mr. Green
Сминс, zа торта, zа сватбата бяхме вzели от ДавидоФФ (бивШия де, до старата механа Евксиноград, среЩу Биохим, сега май се каzва 2000  newsm78) и беШе раzкоШна, трябва да се пита дали правят и торти с детски фигурки, но мисля 4е в каталога йм бях виждала такива (помня ли  newsm78  тогава акъла ми беШе съвсем друг  Crazy ) Пък приятелката на баЩа ми е управителка на Сандор и Делфина, та може и от там да се поръ4ва неЩо, техните торти са съЩо 4удесни  Peace

Много красива торта, Жени   chef  Добре 4е подхванахте таzи тема, 4е и аz съм в 4уденка, та иzполzвам да ви питам. Вие каква торта Ще направите, една с продукти, които сте въвели та да яде и рожденника/ни4ката от нея, или той/тя само Ще я гледа, zаЩото е със сметана и яйца примерно?  newsm78 

И хайде оЩе една мини анкета, zа проЩъпулника. Правили ли са на вас, и какъв предмет хванахте?  Grinning

ШуШи, ние ядем по4ти всеки ден месо, в купеШките има по малко, пък и няма по4ти никакви пюрета беz месо zа след 8ми месец  Thinking

Има ли някое детенце с повече от 8 зъбчета вече newsm78 Laughing

И аz бях питала преди една, две седмици и никой не се обади, та май няма  Laughing

Мен друго ме притеснява Rolling Eyes Така като чета вечер децата ви само мляко пият за вечеря. А аз давам на Яна пюре към 8, към 9 пийва малко мляко и ляга. Да увелича ли времето между храненето и заспиването? И как да й давам само мляко да пие като тя е такъв гледник, че ако не си хапне не може да заспи Laughing

Аz zа ве4еря давам мле4на каШа. Хем мляко (АМ де), хем zасиЩава  Mr. Green  (Пробвали ли сте тия каШи? Мале, много zасиЩават  Sick )
Да е жив и zдрав спътника  Wink , да те слуШа и глеzи  Wink

Последна редакция: ср, 14 мар 2007, 12:47 от Tatjana

Общи условия

Активация на акаунт