Отговори
# 90
И още нещо да питам - друго дете има ли, което като види слушалката и бялата престилка да почва да реве неутешимо?

Дааа. Всъщност почва да реве още като влезем в кабинета. Това е знак. Ще сменяме докторката юни месец.

Иленка, като е по-тежичка, тъкмо ще го пердаши по-лесно брат си ако не я слуша  Joy

Айде моето хлапе най-накрая реши да се събуди. Аз съм чао засега. 

Аз вигантол не съм давала от 9 месеца някъде. Имам предвид - от юни миналата година не съм давала. Още малко му остава май на фонтанелата (а докторката ми каза да го спирам вече на последната консултация)

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 11:40 от юл4е

# 91
  • София
Айде, гласувайте - Бабъла е изпълнителна! Hug

# 92
Бабълче, фонтанелата на Пресил аха да се затвори, ама не е съвсем.

Питах док до кога с Вигантола, ама що ли я питах като за себе си вече бях решила да спирам, всеки ден е на разходка и го пече слънце.

# 93
# 94
Здравейте   bouquet. Честит рожден ден на Мадлен.  Heart Eyes
Пиша на бързо че всеки момент ще се събуди.
Ренка аз съм капала мукосептонекс на малката и ксилометазолин 0.05% последните много подсушават и ги слага преди да заспи вечер. Дано бързо се оправяте.  Hug
Фонтанелата ни е затворена от около месец вече вигантол не и давам.
Ходи и сама и за ръчичка като я водя.
rody какви са тези чернодробни изледвания на Ина също малко са и жълтички ноктите на големите пръсти на крачетата.  newsm78 Ще звъня на педито да я питам че до сега не ги е виждала.
Бабъл и дребната много плаче още като влезем при лекарката. Чудо предния път се бях разтреперала чак съдра се да реве. Tired
Честито и на месечковците. Лек ден изчезвам че ще се събуди вече  Hug

# 95
По анкетата ходиме само като я държа за ръце, но още на пръсти има ли други ходещи на пръсти?
Доки ни даде едни свещички за сън , хомеопатични и направо може да се каже, че спим Hug

# 96
Здравейте, включвам се и аз набързо по темичките:
*За виганотола - продължавам да го давам, защото ни е голяма още фонтанелата
*относно рева в лекарския кабинет - реве,когато докторката реши да го преслушва, явно е от студенината на слушалката, знам ли.
*килограмите ни са се запазили 9, без да наддаде и грамче този месец   #Crazy, но пък е пораснал с 2см. и е вече 76см.
*за ходенето, вече казах, че не иска да ходи сам(идва, хваща ме за 2-та пръста и започва да ме дърпа да ходим на някъде, и това е от 2месеца вече)
*спането и при нас е доста променлива величина - по принцип спи все още 2 пъти през деня за по час приблизително
ами това е от нас  Hug на болничките и целувки за всички

# 97
Здравейте девойки, много се изненадах като видях, че юлчето поздравява моето мишле в чужбинския форум, после ми мина през ум да намина, сега виждам, че не е единствена  Sunglasses Момичета, черпя ви, не усетих кога мина тази година, но ето че чукнахме юбилея. Днес следобед ще ядем торта, ще пийнем вино, ще благодарим на живота, че ни търпи такива каквито сме  Wink. Само където моето мъниче не разбира още, че пием за нейна сметка. Наздраве мадами  Simple Smile

# 98
Честит Рожден Ден на Мадлен!     bouquet
Честито на месечковците!   bouquet

По анкетата: Скарлет не ходи сама, прави крачки като я държим за ръчички.
Целувки от нас Hug

# 99
  • Русе
Хей, mystic, да ти е жива и здрава рожденичката! Станала е още по-красива - страшна сладурана!  bouquet
Вигантола все забравям да го давам, а от 2-3 месеца ни казват да вземаме през ден-два (още не й е съвсем затворена фонтанелата).
И Диди реве от слушалките. Rolling Eyes

# 100
Привет, моми4ета,

Шмат, наzдраве (аz във вси4ките теми ти каzвам наzдраве май  hahaha )

Фонтанелата ни е оЩе доста големи4ка, та продължаваме да пием Вигантол с Флуор.

Не мога да гласувам, липсва опция "Ходи, бутайки столовете"  ooooh!  Не ходи сама, нито хваната zа ръце. Тя оби4а сама да се у4и и zа това бута столове и каквото намери. Поръ4ахме й едно бу, което може да се бута съЩо, 4акам доставката.

Милена има белег на главата и ми каzаха да го снимам всяка година zа да наблюдаваме zа иzменения  Thinking

Бърzо да оzдравяват болните  Praynig

# 101
Много пусто днес   Thinking

Не помня кой беШе питал zа снимки на детската ни стая, най после я снимах, въпреки 4е оЩе не е 100% готова (например zавесите липсват) ето я (не обръЩайте внимание на името на албума, Милена беШе с мен като го писах  Whistling )

# 102
  • София
Татянче, страхотна стая!  Grinning
Вигантол-май забравям да го давам.
Ходенето-ходи, ходи...към 10-15 крачки прави сам.  Днес го пробвах и навън-пуска се пишлемето, мислех си,че ще го е страх... newsm78 Ходи на цяло стъпало, май...

# 103
Като се освестя от разходката Crazy, ще чета подробно и ще се включа по темите!
Гласувах, че ходи хваната за 2 ръце. hahaha

Докладвам от консулта - 10 кг на 76 смEmbarassed Еми това е, в отбора на Дундите сме Flutter, но поне за малко повече от месец сме качили САМО 200 гр. Mr. Green

Тази вечер съм сама с децата.  Tired Ще имам ли виртуална компания!?

# 104
  • София
Хора, нещо се шашнах. Соня е с температура- 38 градуса, а не кашля, няма хрема. Какво и е? Дали е от зъбите?????

Вигантол-каза ми вече да не й давам.

Не плаче от лекарката. Веднага награбва слушалката и пръстена й. Чак срам ме хваща от нея.

Когато е хремава, за да и отпуша нослето за през ноща, за да спи спокойно и слагам Виброцил.

Общи условия

Активация на акаунт