ИНФЛУЕНСЪРСКИ ЛАГЕР - новото мини реалити

• 1 742
  • 24
  •   1
Отговори
“Инфлуенсърски лагер” е първото по рода си мини реалити предаване с водещ Костадин Колев. В лагера взимат  участие 12 инфлуенсъри, които ще бъдат изправени пред различни забавни и не толкова забавни предизвикателства, драми и любовни сюжети, защото “НЕЩО СЕ СЛУЧВА В БАНСКО”!

Участници:
1. Dimoff
2. Николас
3. Veneta Music
4. Sandeff
5. Веселин Цолов
6. Tattstoner
7. Ина
8. Чоле
9. Николай Шопов
10. Стела
11. Доника
12. Ставрев

Първи епизод: Video Camera

https://www.youtube.com/watch?v=XV98IOwBhOY

# 1
  • София
Не разбирам защо някои от личностите там трябва да придобиват известност и да бъдат толерирани изобщо.  Не носят абсолютно никаква положителна стойност за обществото. Изобщо не бих отделила от времето си да гледам подобни неща.

# 2
  • София
Гледах 1и и 2и епозод и нищо не разбрах- каква е целта, какво изобщо гледам…

не ми хареса, че са същите участници като в Къщата на инфлуенсърите, с много малко нови попълнения. Стела и Сандев са негледаеми.

Коцето с това театралничене ме побърква. Какво стана с подкаста му с Виктория? Някак рязко същия канал се преименува. Обяснили ли са нещо по този повод.

Освен това, не знам дали се коментира някъде, но горката Стефани- никъде не я пускат без гаджето.

Това са моите 5 стотинки, но май няма да има повече, то не става за гледане.

# 3
Качили са еп. 3

# 4
На мен Николай Шопов ми е много симпатичен.
Коцето така си се държи като цяло.

# 5
Да, и на мен ми е симпатичен. Ако е същият, на когото онази бургаска лигла казва "Кольо", нали? Човекът 3 пъти каза, че не желае да му казват така, тя спори, че в Бургас така се казвало на всеки Николай. Е хубаво, ама той не се казва така, хахаха.

Плямпането един през друг е много дразнещо, никаква дисциплина  няма. Когато водещият говори, трябва другите да пазят някаква тишина и да отговаря само този, на когото е дадена думата, а не всеки да си лафи с другарчето до него.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 21:20 от diziler

# 6
Дааа, даа, даа Laughing То винаги е така, когато са повече хора.

Е нали са на лагер, децата?

Да, и на мен ми е симпатичен. Ако е същия, на когото онази бургаска лигла казва "Кольо", нали? Човекът 3 пъти каза, че не желае да му казват така, тя спори, че в Бургас така се казвало на всеки Николай. Е хубаво, ама той не се казва така, хахаха.

Плямпането един през друг е много дразнещо, никаква дисциплина  няма. Когато водещият говори, трябва другите да пазят някаква тишина и да отговаря само този, на когото е дадена думата, а не всеки да си лафи с другарчето до него.

# 7
Изобщо не бях видяла, че това е каналът с Виктория. Много странно решение да се преименува.
Пускам предаването, ама изобщо не го следя, нещо не ме грабва.

# 8
  • София
Коцето много надменно се държи…а преди ми беше сладък.

# 9
  • София
Борислава,
Голям инат си и ти го признавам, не падаш лесно по гръб. 😉

Казах ти, че няма да гледам шоуто, но се насилих, а и по 1/2 епизода седмично (по 50, 60 минути) е нищо, не ми пречи, а и да съм в такт с 'модата'

За съжаление обаче нивото е много ниско. Коце, ако четеш да те питам какво точно искаш от тези твои гости? Аз шоу не виждам да правят, не мисля и че са способни да направят.
Игрите са само за кеф, никой не се гони. Не се знае има ли награда, няма ли.
Просто се събрали някакви хора да си бърборят.
Аз просто не виждам какъв е замисъла на това предаване? Има ли концепция изобщо?
До тук е много зле положението. Съжалявам, ама...

# 10
И аз не знам, има ли отпадане, има ли състезателен елемент? Дъра-бъра е положението.  А Коцето си се държи надменно винаги. Нищо ново.

# 11
Борислава много бързо я трият Grinning
Концепцията е да се направи Къщата на инфлуенсърите с малко пари и да се рекламира Коуъркинг пространството. Коцето не е вкарал много креативност в идеята. Поне подкастите стават горе-долу.

# 12
Хахаха приемам коментара, като комплимент.
Иначе зодия Водолей ... нормално е да не падам по гръб. Laughing

Аз съм малко назад, защото бях болна.

Борислава,
Голям инат си и ти го признавам, не падаш лесно по гръб. 😉

Казах ти, че няма да гледам шоуто, но се насилих, а и по 1/2 епизода седмично (по 50, 60 минути) е нищо, не ми пречи, а и да съм в такт с 'модата'

За съжаление обаче нивото е много ниско. Коце, ако четеш да те питам какво точно искаш от тези твои гости? Аз шоу не виждам да правят, не мисля и че са способни да направят.
Игрите са само за кеф, никой не се гони. Не се знае има ли награда, няма ли.
Просто се събрали някакви хора да си бърборят.
Аз просто не виждам какъв е замисъла на това предаване? Има ли концепция изобщо?
До тук е много зле положението. Съжалявам, ама...

# 13
ЕП.4

и реакция на Кукушев:

# 14
Ако някой може да изтърпи адския диалект... да си пусне Grinning

Общи условия

Активация на акаунт