ИНФЛУЕНСЪРСКИ ЛАГЕР - новото мини реалити

• 4 152
  • 50
  •   1
Отговори
# 15
Ееее нека бъдем толерантни…😂

# 16
  • София
Изгледах последния епизод от сезон 1.
То кога започна и кога приключи...
От всичките епизоди ми хареса само частта с 37-те въпроси и това беше от всички епизоди и цялото съдържание, което ни предложиха.
Не знам какво е искал да постигне Коцето, но за сезон 2 ще трябва много да надгражда във всяко едно отношение.
И най-вече да е ясно какво се търси. Защото реално видяхме един летен лагер събрали се малко на лаф моабет и после айде чао. С това и без това, никой няма да забележи. Не виждам смисъл от това шоу така изглеждащо.

# 17
Даже и не знаех, че има нов епизод. Не беше анонсирано в кои дни ще се качва, сега от коментара ти разбрах, хаха... Ами окей... пускам и гледам, мерси за инфото. Има ли победител изобщо?

# 18
  • София
Гледай и ще разбереш. Не искам да издавам.
Кратък е епизода. Таман да имаш някаква интрига. 😀

# 19
ОК пускам. А междувременно... реакцийка:

# 20
Много ме кефи това момче. Супер симпатичен и ненапрягащ ми е Simple Smile

ОК пускам. А междувременно... реакцийка:

# 21
Претъркули се и това риалити. Благодаря на Борислава за темата и че изобщо ме светна за това предаване, признавам, че и не подозирах за съществуването му.
С добри впечатления останах от Николай, от Димов, от Венета, от Ина и може би онова момче Веско, което почти не даваха, хаха.
А за това перманентно дрогирано момиче Доника... нямам думи. Добре, че отпадна (тоест беше изгонена, ама по собствено желание), такава неадекватност рядко се среща.

# 22
Удоволствието беше мое Simple Smile

Претъркули се и това риалити. Благодаря на Борислава за темата и че изобщо ме светна за това предаване, признавам, че и не подозирах за съществуването му.
С добри впечатления останах от Николай, от Димов, от Венета, от Ина и може би онова момче Веско, което почти не даваха, хаха.
А за това перманентно дрогирано момиче Доника... нямам думи. Добре, че отпадна (тоест беше изгонена, ама по собствено желание), такава неадекватност рядко се среща.

# 23
Реакция на Кукушев:

# 24
Не мерси. Имам алергия към инфлуенсъри.

# 25
Я кажете кои влизат в новия сезон, че май няма да го гледам, поне не и скоро.

# 26
1. Емил TRF - попфолк певец
2. Мелят от Мастършеф 8
3. Елеонор от Къщата на инфлуенсърите 2
4. Виктор от Биг Брадър 6
5. Виктория от Ергенът 3
6. Йоанна от Къщата на инфлуенсърите 1
7. Ростислав - тиктокър, ютюбър
8. Анджела от Къщата на инфлуенсърите 2 и Биг Брадър 6
9. Ивана - фотограф
10. Тино от Къщата на инфлуенсърите 1
11. Веселка от Къщата на инфлуенсърите 2, Miss Plus Size 1 (победител) и Биг Брадър 6
12. Ивонне от Биг Брадър 6
13. Георги (Nerone) - моден дизайнер и диджей
14. Яниз - видеомонтажист
15. Стилян - стрийт репортер
16. Африка Бенедикшън - драг кралица
Гост участник: Атанас Колев от Х Фактор 2 и ВИП Брадър 10 (победител)

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 21:01 от diziler

# 27
ох болна съм и от немай къде го пуснах , тази Йоанна ми е меко казано непоносима.

# 28
И аз го гледах, неочаквано ми хареса. Емо и Виктор са забавна комбина, чуека не го бях забелязала в ББ, че е толкова забавен.

# 29
Ама някой от вас беше ли чувал за Емил преди това предаване?

Общи условия

Активация на акаунт