СЪВЕТ ЗА ДОБРО ЧАСТНО ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ

• 145 914
  • 645
  •   1
Отговори
# 645
  • Sofia
Правих дълги проучвания. На няколко пъти се "парих" с частни училища, но накрая намерих това което ми трябва. Иванови и тяхното училище „Евростар” са на този етап най-доброто, което е на пазара на образователни услуги. Много усилено   се учи едновременно немски и английски език. Математиката по традиция е  силната им страна. Обучението завършва със задължително външно замерване пред  комисии на Гьоте институт и Британския съвет. Езиковото  обучение се сертифицира според  критериите на Общата европейска рамка за езици. Децата се обучават в групи според ниво на знания и в една група са  10-12  деца. Моята дъщеря  е свито, деликатно дете. Ако се наложи да изкаже мнение пред  публика цялата се разтреперва и напълно блокира. В резултат на  сутрешните рекапитулации   провеждани лично от Иванов или жена му , моята треперушка вече  без притеснение отговаря пред всички деца на кръстосаното изпитване. Просълзих се когато  лично наблюдавах как спокойно , стегнато и точно при това с усмивка тя отговаряше  на директорското изпитване . Иванов е много коректен . Той често организира открити уроци в присъствието на родителите, където най-притеснените са само  май учителките. Вярно е , че е много директен в оценките си и не спестява нищо лошо от поведението на детето. Това за някои може да е арогантност, за мен е честно отношение . Предупредил ме е , че се обажда само при нередности.В края на всяка седмица от електорния бележник виждам накъде се движи дъщеря ми. Много съм доволна от това което получавам за детето си в Евростар. За сега. Това което ме притеснява е че не се отделя достатъчно внимание на изкуствата. Страхувам се детето ми с това акцентиране върху езици, математика и граматика да не се потисне увлечението му по изкуствата. То е подчертано художествен тип. Трябва да предприема нещо за промяна. Ще бъда благодарна, ако някой сподели опит.

Евростар има ли вече основно училище, ако е така, моля споделете каква е годишната такса за 1-ви клас !?

Общи условия

Активация на акаунт