?Въпроси всякакви за СО? 2025

• 245 299
  • 6 795
  •   2
Отговори
# 6 450
  • France
За жена на 45, 45+ с отгледани деца - един такъв е добра оферта, стига да е умеятен в леглото. Той си живее при мама, с жената са гадженца.
Тези, които са умеятни в леглото, не биват оставени да си живуркат на спокойствие с мама. Все някоя ще ги е хванала за кхъ-кхъ и ще ги е извлякла оттам Blush

# 6 451
  • София
И как ще разбере някой какви умения има. Аз у дома мъж не каня и на кафе. Например.

# 6 452
  • Пловдив
И как ще разбере някой какви умения има. Аз у дома мъж не каня и на кафе. Например.
Е, хотели, разни свободни терени....

# 6 453
  • София
Е, хотели, разни свободни терени....
Ако има пари за хотели защо живее с майка си? Колкото и да е прекрасен някой бойтой или чичотой, има си поне минимални изисквания Simple Smile

# 6 454
  • Пловдив
Ееееее, ти пък, ама той изкарва някакви пари от някаква работица, и ако живее сам и плаща наем или ипотека - няма да му остават. Като живее при мама му остават. И мама готви, чисти, пере, пазарува, защо да си разваля рахата?!

# 6 455
  • Somewhere far away
Цитат
Ако има пари за хотели защо живее с майка си? Колкото и да е прекрасен някой бойтой или чичотой, има си поне минимални изисквани

Е тя явно си търси някой само за с*екс. Grinning

# 6 456
  • Пловдив
Аз или Бояна или кой?

# 6 457
  • София
То за всичко има някакви минимални други изисквания.
Янтра, аз не търся, това е известно .

# 6 458
  • Пловдив
Опитвам се да разбера какво мисли Deathcrush.

# 6 459
Ееееее, ти пък, ама той изкарва някакви пари от някаква работица, и ако живее сам и плаща наем или ипотека - няма да му остават. Като живее при мама му остават. И мама готви, чисти, пере, пазарува, защо да си разваля рахата?!
Точно такъв мъж ще ми е силно безинтересен Joy

Нали дето има тригъри, които те привличат сексуално към някой, аз наистина намирам за отблъскващ такъв "man child", просто не ми се ще и да го пробвам.

По-добре някой по-дърт ама самостоятелен

# 6 460
  • Somewhere far away
Не мисля че изобщо има някой , който да е привлечен от човек, на койта мама му готви и чисти. Какви ти тригъри, направо е анти.
По-лошото е че има и такива , които са уж самостоятелни, ама в същото време не знае как да си пусне пералнята.

# 6 461
За колко годишен мъж става въпрос? Не помня аз или мои познати, когато бяхме на по 20-23 и живеехме със съквартиранти или у родителите, да ни е пукало къде живее мъжът. Е, говорим за млади мъже, не на 50, но все пак… Но толкова много мъже и жени живеят у мама и тате, че това изобщо не е фактор за повечето хора. В смисъл всички твърдят, че им е фактор, пък накрая всяка си взела мъж от майка му или жена му. Grinning

# 6 462
Аз до 25 не мисля че е странно, защото все още учи човек примерно.
Обаче след това дори да има при мама място, смятам че е странно да стоиш в бащината къща

Човек трябва да има желание да стане възрастен вече

# 6 463
Ами аз помня, че мислехме, че до 28-30 е нормално. После станахме на по 26-7, мои приятелки се върнаха от бившите съпрузи и гаджета пак при родителите си (коя с дете, коя без) и вече прагът стана “над 34-5 и да живее с техните абсурд”. Grinning

# 6 464
  • Пловдив
Таз математика и мечти за нищо е нямате.

Днешен младеж на 30 години ...без някаква помощ от мама, тате,  бате ....няма никакъв шанс да има жилище. Само първоначалната вноска е 50 - 100 хиляди,  които са невъзможни за събиране или поне не възможни за 90% ....сега разбирам , че тукашните потребители се срещат с топ 10 мъжете в света. , ама......

Общи условия

Активация на акаунт