Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 463
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 15
Семейство Тиндал присъстваха на New Year's Day Racing на хиподрума Челтнъм днес.

Питър Филипс и приятелката му Хариет Сперлинг на същото място.

# 16
Честита нова година! С пожелания за много здраве и красиви кралски моменти.

Зара отново супер елегантна. Лукас е много сладък, абсолютно копие на баба си Ан.

# 17
За много години и благодаря за новата тема Flowers Hibiscus

# 18
Голям симпатяга е Питър Филипс! Най - хубавият внук на Елизабет!

# 19
  • Някъде там
В двореца на КристиянVII е било красиво и празнично снощи на първият от традиционните  новогодишни приеми.
Много хубави всички.
Отново стартират с кадифе годината.

Прекрасно  изглежда Кристиян на първият си новогодишен прием.

Скрит текст:

# 20
  • София

Отново стартират с кадифе годината.

Вече знам със сигурност, че не харесвам дантелата на тази рокля Sad. Чакам с нетърпение да я преправят в нещо друго, защото кадифената част и цвят са много красиви. От останалите дами, Бенедикте ми харесва най-много.
Украсата е много хубава.

# 21
  • Някъде там
Мери е участвала в подбора на цветята.
На мен и така ми харесва и така, но и аз ще чакам промяна. Харесвам промените в роклите й.
Бижутата са великолепни. След среднощните тези са ми любими и този цвят много и подхожда. Искам да ги видя и с тази рокля.

Симпатяги.

Страхотна снимка на Меган е направил Джейк Розенберг

Не видях да са качвани Алберт и семейство от новогодишният поздрав.

# 22
  • София
Кралска година за всички пишещи в темата да има!

Детайлите в облеклото на Мери:

# 23
Мери е много претруфена с тази рокля, то кадифе, то дантела, големи обеци, не ми харесва. Единствено тиарата е хубава. Не ми харесва, че и другите дами също са с кадифени рокли, но Мари пък изглежда страхотно, много спокойна, усмихната и лъчезарна.

Колко са харчили роялките за нови дрехи през 2024. Само Меган не знам какво прави в тази класация, нито има общо вече с кралското семейство, нито се знае дали дрехите и аксесоарите реално са нейни или под наем, спонсорирани и т.н.

# 24
  • При семейството си
Арчи ли е на снимката на джета?
Мери ми харесва на приема. Изглежда по-спокойна и по-искрено усмихната.

# 25
  • София
Много ми харесва, когато слагат разни украшения в косите.

Хубав маникюр също, празничен! И разкошни обеци Heart Eyes

# 26
Мегън Маркъл, описвайки се само и единствено с титлата си се завръща в инстаграм. От профила е видно, че това е стар профил от 2022ра с вече натрупани последователи, който вчера е бил преименуван.

https://www.instagram.com/meghan/

Интересно какви проекти ще се опита да бута, предишните проекти американска ривиера и 40х40 дори не стартираха, просто бяха обявени, вдигна се шум в медиите и дотам. А може и да рекламира чужди брандове и да е инфлуенсър.

п.с. вчера всички датчани бяха много ретро облечени, все едно не е 2025та, а 2000 година, когато дантела и кадифе са били актуална комбинация . Кралицата им Маргрете изглеждаше най-добре

# 27
Благодаря за новата тема.

Хареса ми Мери от снощи, прочитът на роклята без рамо и със златен акцент обаче е по-красив.
Но пък дантела и кадифе са модните материи на сезона, та е разбираемо, защо са ги съчетали така.
Много красива украса наистина.

# 28
  • София
На Мари много ми харесва брошката, не намирам по-близка снимка.
Самата рокля, освен че има шлейф, не ми харесва. Особено около талията, не стои хич добре.

# 29
Цар Симеон II и царица Маргарита празнуваха с децата и внуците си Коледа и Нова година в Мадрид.

Общи условия

Активация на акаунт