Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 480
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 75
  • При семейството си
Предаването не се казва  "У дома с Меган", но ако това се тиражира като заглавие от диброжелатели, разбирам объркването в очакванията.
Официалната реклама от Нетфликс е:
Поканени сте: Чувствайте се като у дома си с Меган в новия сериал”
Разбира се, че феновете веднага разбраха, че това не означава шоу в нейния дом, градина, а в съседното имение…и разбира се, че доброжелателите са виновни за объркването в очакванията.

# 76
Не знам, гледайки телевизионните проекти на Меган и невероятната ѝ актьорска кариера, все повече се убеждавам, че баща ѝ със същия успех е могъл просто да изхвърли в някоя кофа парите, които в дал за обучението ѝ по актьорско майсторство...

# 77
Хайде да не прекаляваме. Може и да не е "невероятна" актьорската ѝ кариера на фона на А. Джоли, Дж. Робъртс., Ш. Стоун и някои други известни женски имена, но все пак я е имала.

# 78
  • При семейството си
Хайде да не прекаляваме. Може и да не е "невероятна" актьорската ѝ кариера на фона на А. Джоли, Дж. Робъртс., Ш. Стоун и някои други известни женски имена, но все пак я е имала.
В тази връзка е много интересно представянето и’, като актриса, в IMDb:
https://m.imdb.com/name/nm1620783/?ref_=vp_close

# 79
  • София
Проектитие на Х и М са някак за домашна употреба (насочени към най-върлите почитатели), за начесване на егото или за усвояване на едни пари.
Документалният им филм Поло е с потресващ рейтинг - https://www.imdb.com/title/tt34729811/, новият Нетфликс проект на Меган също не е добре посрещнат.
Няма лошо, забавляват се хората и се опитват да печелят пари, но прехласването към халтурата им ми е непонятно.

# 80
Мегън просто не може да намери мястото си – беше херцогиня в UK и се занимаваше с херцогски работи, а сега каква херцогиня е в Калифорния. Не върви и да стане артистка отново, защото все пак бракът ѝ с Хари е стъпка нагоре в социалния статус.  Опитва да прави разни неща, защото вече няма достъп до кралското семейство и не може да изнася новини, този източник пресъхна. Не е лесно, дано намери мястото си.

# 81
Предаването не се казва  "У дома с Меган", но ако това се тиражира като заглавие от диброжелатели, разбирам объркването в очакванията.
Какви доброжелатели, самите Нетфликс ни канят да се почувстваме у дома с нея. Виж пресрелийза, буквално пише, че ще се присъединим към Меган в кухнята, градината и дори пчелния кошер докато тя се готви да бъде домакин на стари и нови приятели.
https://www.netflix.com/tudum/articles/with-love-meghan-season-1 … release-date-news

Разбира се, че хората са объркани, при това описание от първоизточника те очакват да видят как Меган наистина посреща гости в дома си и някаква минимална доза автентичност, а не до такава степен режисирано, че да й носят кучето за декор докато снима в нечии чужди кухни, градини, пчелни кошери. Едно е да очакваш да видиш Меган как домакинства и посреща гости у дома си, а съвсем друго е да гледаш нещо напълно режисирано, което надали има общо с действителността в ежедневието й.

Сигурно в предаването ще рекламира продукти за домашна употреба, които после ще пусне в онлайн магазина си, който неуспешно стартира преди година.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 22:25 от FreesiaR

# 82
Мегън просто не може да намери мястото си – беше херцогиня в UK и се занимаваше с херцогски работи, а сега каква херцогиня е в Калифорния. Не върви и да стане артистка отново, защото все пак бракът ѝ с Хари е стъпка нагоре в социалния статус.  Опитва да прави разни неща, защото вече няма достъп до кралското семейство и не може да изнася новини, този източник пресъхна. Не е лесно, дано намери мястото си.
Съгласна съм, като се добави и неистовото й желание да е в центъра на прожекторите, никак не й е лесно. Ще видим дали това шоу е стъпка в правилната посока.

# 83
Проектитие на Х и М са някак за домашна употреба (насочени към най-върлите почитатели), за начесване на егото или за усвояване на едни пари.
Документалният им филм Поло е с потресващ рейтинг - https://www.imdb.com/title/tt34729811/, новият Нетфликс проект на Меган също не е добре посрещнат.
Няма лошо, забавляват се хората и се опитват да печелят пари, но прехласването към халтурата им ми е непонятно.
Сериалчето за поло си го причиних преди празниците, докато шетах из къщи за фон. Трудно ми е да го опиша, не разбирам кой се е излъгал да даде пари за тази продукция...
Също показва, че полото е доста расистки спорт, нямаше един цветнокож играч или респективно герой на сериала...
Меган се появи по едно време, за да се опита да покаже че говори испански... И това беше участието ѝ...

# 84
Меган явно си е въобразявала, че ще може да направи римейк на "Един янки в двора на крал Артур" BlushKissing HeartStuck Out Tongue Winking Eye

# 85
То е ясно, че Меган няма да открие топлата вода. Нейните проекти почти винаги са откраднати идеи от някой друг. Както и сега, знаем кои кралски особи се занимават наистина любителски с градинарство, готвене и производство на продукти и то от личните си градини

Следя една американска кулинарка, Джоана Гейнс, и това което видях в трейлъра, много ми заприлича на нейния стил- кухнята, градината, рецептите. Но вероятно в тази ниша няма много други варианти. Но според мен по-подходящо щеше да е да готвят с хора от различни точки на света, да показват пъстротата на света. Това повече приляга на тяхната идентичност, освен ако не е всичко един въздух под налягане.

# 86
  • Down south
Сега видях представянето на новото  шоу на Мегън Маркъл, дукесата на Съсекс.
Кокетно, цветно и някак  фалшиво. Или само на мен ми се стори такова.
Оставям настрана отзивите в социалните мрежи.

# 87
  • Някъде там
Амалия и Алексия в ресторанта на вуйчо им

Още ли са в Аржентина? Интересни места посещаваха.

# 88
Има много известни дами, които са се пробвали с кулинарни шоута с лайфстайл, рецепти и подобните. Още преди много години ми попаднаха такива. Някои от предаванията станаха и доста известни като Марта Стюарт в САЩ. Но мисля, че този пазар се пренасити, а и този лайфстайл не вълнува повечето, които са по-ангажирани с притеснения на къде върви света и собствената им държава САЩ, която напредва в посока гражданска война, размирици и траен конфликт - вътре и с други страни.

Щеше да е по-интересно, ако правеше рецепти от различни страни, например африкански или други по-екзотични и същевременно всеки епизод е посветен на тази страна. Малко култура, малко кухня, обучително някак. Този трейлър ми напомни на самореклама, което не мисля, че ще е интересна на широката маса.

Но е хубаво, че все пак се занимава с нещо.

# 89
  • Пловдив
То е ясно, че Меган няма да открие топлата вода. Нейните проекти почти винаги са откраднати идеи от някой друг. Както и сега, знаем кои кралски особи се занимават наистина любителски с градинарство, готвене и производство на продукти и то от личните си градини

Следя една американска кулинарка, Джоана Гейнс, и това което видях в трейлъра, много ми заприлича на нейния стил- кухнята, градината, рецептите. Но вероятно в тази ниша няма много други варианти. Но според мен по-подходящо щеше да е да готвят с хора от различни точки на света, да показват пъстротата на света. Това повече приляга на тяхната идентичност, освен ако не е всичко един въздух под налягане.
Джоана Гейнс не е известна като кулинарка. Тя е интериорна дизайнерка и с мъжа и Чип Гейнс "флипват" къщи. Тяхната лична къща се казва Магнолия Фармс.

Общи условия

Активация на акаунт