Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 460
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 45
Много приятен трейлър.
Не гледам такива предавания много, но това ще си го пусна да го видя.

# 46
Всяко чудо за три дни са при Меган проектите. Не мисля че ще пробие с тоя си проект. Почти всички известни личности, които се интересуват от готвене направиха по едно такова и никой с нищо не ги запомни.
Интересно как Меган много напомня във видеото си с проекта, който направи и  маркизата на Бат.
Ема Уеймът има готварска програма в имението Лонглийт (имението в което живеят) от 9 години!

Интересен факт е, че Меган не готви в собствената си кухня. У дома с Меган... просто не в НЕЙНИЯТ дом. Маркъл наема имение за 5 млн. паунда с риалити телевизията на една крачка от собственото си имение в Монтесито за ново кулинарно шоу на Netflix - оборудвано с гама от 15 000 паунда, тигани и дъски за рязане за 600 паунда.
Интересно как може уж да имаш толкова скъпо имение, да обичаш да готвиш, да имаш кухня за разкош ама да си наемеш чуждо за снимките.. 😂 Естествено отново е поканила само близкия си кръг от приятели, с които в виждаме по събития и ресторанти, нищо ново няма да видим и там, съмнявам се да я видим да готви с децата.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 09:49 от Chonsi

# 47
  • Някъде там
Много приятен трейлър.
Не гледам такива предавания много, но това ще си го пусна да го видя.
Да, много свежо и зареждащото с настроение за мен.
Много приятни тоалети, някои от които сме виждали и преди.
Ще гледам с удоволствие. Обичам такива предавания. А аранжировките на цветя на Меган винаги са ми били любими. Харесва ми и че не е само готварско шоу и много напомня на The Tig.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 09:59 от daviz

# 48
  • София
Аз не мисля, че селебрититата си готвят сами. Сигурно имат поне няколко дом. помощници, които се занимават с това. Колко пък да обичат да готвят?! Wink

По-скоро ще се гледат за да ѝ видиш кухнята, тоалетите, да надникнеш в бита им. Но пък всичко, което се вижда, ще е тежко платена реклама, та надали това ѝ е личен избор за тигани или котлон.

Странно ми е само как от защита на равните права на жените, се премина към готвене и подреждане на маса, но пък щом я влече. Хората ще я гледат, защото е Херцогинята на Съсекс, а не щото им е важно какво готви или говори.

# 49
Много ми е интересна концепцията за "феминизъм", която се прокрадва в тази тема.

# 50
  • При семейството си
Аз не мисля, че селебрититата си готвят сами. Сигурно имат поне няколко дом. помощници, които се занимават с това. Колко пък да обичат да готвят?! Wink

По-скоро ще се гледат за да ѝ видиш кухнята, тоалетите, да надникнеш в бита им. Но пък всичко, което се вижда, ще е тежко платена реклама, та надали това ѝ е личен избор за тигани или котлон.

Странно ми е само как от защита на равните права на жените, се премина към готвене и подреждане на маса, но пък щом я влече. Хората ще я гледат, защото е Херцогинята на Съсекс, а не щото им е важно какво готви или говори.
Меган иска зрителите да се почувстват у дома, като тя самата наема чуждо имение за снимките:
https://www.realtor.com/news/celebrity-real-estate/meghan-markle … -with-love-house/
Та нито нейната кухня точно ще се види, нито бита и’, а 30 минутни серии в нарочно подбрани “декори”.
Едно от кучетата се взима и води за снимките в другото имение, за “автентичност’.

# 51
Огромен фалш да живееш в скъпо имение, ама да наемеш друго имение за снимките; да снимаш в чужда зеленчукова и овощна градина и да се правиш, че е твоя. Също така това с пчелите....

Отново пълна липса на автентичност. Можеше просто да снима в нейната си кухня, без да се прави, че има градини, които няма и отглежда пчели, с които просто се снима за снимките.

# 52
Това и е нивото, ако ще сто титли да има, не се променя.

# 53
Някъде в трейлъра се твърди, че това е нейната къща и нейните кошери ли?
Интересна интерпретация определено.  Изобщо не ми хрумна, че тоя кошери са техни и че са в градината им

# 54
  • При семейството си
Опитва се да си запази толкова важното им прайвъси, но пък си обича актьорската кариера:

“Това не е първият път, когато Меган взема назаем друг дом, за да заснеме шоу на Netflix в стил „у дома“. Когато тя и Хари заснеха спорния си документален филм от 2022 г., подходящо озаглавен „Меган и Хари“, двойката направи това в имение за 30 милиона долара, недалеч от собствената им къща.

Този имот, който се гордее с шест спални, 6,5 бани и парцел от 2 акра, в момента е на пазара, като е бил използван от Съсекс само за кратко, докато са снимали интервютата си за драматичния сериал.

Хари и Меган се опитаха да запазят личния си живот в своето жилище в Монтесито възможно най-личен, споделяйки само няколко оскъдни погледи вътре в стените на дома – и дори тогава споделяйки само изображения или видеоклипове от няколко избрани стаи.”

Едит:
Официалното съобщение на Нетфликс:
https://www.netflix.com/tudum/articles/with-love-meghan-season-1 … release-date-news
Място на снимките: Монтесито, Калифорния.
Меган живее в Монтесито, Калифорния.
По-скоро бих предположила, че показва собствената си кухня и кошери, отколкото декори.

Последна редакция: пт, 03 яну 2025, 11:28 от Elpis

# 55
Йесс, много силно начало на Меган за 2025. Нямам търпение да видя какво ще ни покаже- от рецепти, през красиви аранжировки и къщи, мода и интересни събеседници. Определено ще се гледа.

# 56
Много интересен първи пост! Благодаря, Бубанка!

Страхотни Тиндал, Питър Филипс и половинка. Heart

# 57
От това, което видях от трейлъра, няма нищо оригинално или впечатляващо - хумус, фокача и едни имитирани калинки върху брускети. Оригиналност нулева.

# 58
Не може да си публична личност, да си пред камери и да не си.

# 59
Не виждам Меган да е представила предаването си като нещо, което за първи път ще бъде представено пред зрителите, както и че ще покаже невиждани до момента ястия. 😄 Колкото до това дали ще снима в нейния дом също не виждам защо е важно?

Общи условия

Активация на акаунт