Кралски работи и клюки - януари 2025

• 93 466
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 645
Рания е с рокля на Edeline. Кейт носи същата рокля през 2022 година на наградите на кралица Елизабет II за британски дизайн.
Много елегантна рокля, много интересен плат е, много я харесвам като цвят на Кейт. На Рания не ѝ седи много добре, малко я разширява, за тази рокля трябва да си изваяна и висока.

# 646
  • София
Не съм предполагала, че има дреха, която да загрози Кейт! Цветът е прекрасен, но има нещо в кройка ли, в дължина ли, което не е добре. Как може прасците на Кейт да изглеждат дебели?! На Катрин! Която изглежда като нарисувана!

# 647
Нека нещо да изглежда дебело, че я дъвкахме колко е слаба.

# 648
  • В полите на Пирин планина
Къде пък видяхте дебели прасци 🤔
Мен роклята ме кефи и на двете дами. Разчупена е.

# 649
Ако това са дебели прасци, дай боже всеки му такива. 😂

Принцът на Уелс ще поведе нацията в отдаването на почит в Деня на паметта на Холокоста, където той ще изнесе четене на трогателна служба, проведена в лондонската Гилдхол.

Тазгодишното събитие на 27 януари, което съвпада с 80-ата годишнина от освобождението на Аушвиц-Биркенау и 30-ата годишнина от геноцида в Босна, ще чуе речта на принца в съответствие с темата „за по-добро бъдеще“.

# 650
  • Пловдив
Попаднах на един руски клип за княгиня Калина. Има снимки като млада, които не съм виждала, пускам ги заедно със следващите, които ги знаем от тук, просто хронологично са дали промяната във вида и.

# 651
  • в сърцето на един мъж...
Като млада беше наистина много красива и нежна!

# 652
Едва ли ще разберем причините, поради които Калина се обезобрази така. За новата й трансформация няма да коментирам от респект, но ми се струва, че се опитва да мине към другия пол. Дано е само визуална промяната.

Много ми харесаха и Мелания и Рания, в Понеделник се надявам да видим много елегантни дами.

Шарлийн наистина цъфти напоследък, личи си че е щастлива.

# 653
Чудесна Шарлийн, много ми хареса прическата й. Роклята на Рания ми е не, особено с белите обувки и чанта. Мелания е добре, въпреки че не съм и почитателка.

# 654
  • Някъде там
Щях да питам какво събитие има в понеделник, но се сетих. Е него ще го гледаме в други теми, но на 27-ми ще се насладим на много кралски дами и въпреки, че няма да са в ярки цветове облечени, пак ще е хубаво да ги видим заедно.
Едни готини Хюсеин и Раджва. Стари снимки, но качени преди малко.

Калина какво хубаво момиче е била.

# 655
Цитат
Зрителите не искат нови клюки, но вече четири години след интервюто продължават да коментират, че били уж развявали мръсното бельо на семейството. И за това не ги понасяли.  Всичко, което казаха беше в отговор и като някакъв опит за защитна реакция след всичката нагласен и платена (по мое мнение от Уилям и ко) помия, която започна да се излива върху тях още след сватбата.

Винаги съм се чудела каква е нагласената и платена помия, която се е изляла. Може ли пример?

# 656
  • София
Рания на път за срещата с Мелания.

Ох, разкошна е, роклята стои като излята.
На принцесата на Уелс не стои така добре, на места виси роклята.

И аз чакам понеделнишкото събитие, предполагам както винаги убийствена Мелания. На встъпването преди 8 години беше уникална, една от най-добрите визии за дама въобще (за мен).
Хюсеин и Раджва са много хубави и свежи на тези снимки.
Калина наистина беше миловидна и нежна като момиче. Защо и как се обезобрази така, наистина е тъжно. Ако ги нямаше прекрояванията щеше да симпатична дама в 50-те, а сега…🫣

# 657
  • На топло
Цитат
Зрителите не искат нови клюки, но вече четири години след интервюто продължават да коментират, че били уж развявали мръсното бельо на семейството. И за това не ги понасяли.  Всичко, което казаха беше в отговор и като някакъв опит за защитна реакция след всичката нагласен и платена (по мое мнение от Уилям и ко) помия, която започна да се излива върху тях още след сватбата.

Винаги съм се чудела каква е нагласената и платена помия, която се е изляла. Може ли пример?
Персоналът на Меган е проговорил за тормоза пред Vanity Fair. Ще е интересно да го коментираме.

# 658
Погледнах и двете снимки / рокли. Някои коментари определено се разминават с видяното, но не ме изненадват. Роклята е странна, но Кейт определено в носи по-добре.
При Рания подплънките висят, панделките или каквото са на ръкавите са една идея по-дълги, белите елементи на колана са някакво недоразумение.

# 659
  • София
Кейт определено я носи по-добре, но това не е най-добрата ѝ рокля. Не мисля, че я е повтаряла оттогава. Hands V

Общи условия

Активация на акаунт